gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
sta mislite o muskarcu koji ne dozvoljava da devojka proguta nakon sto joj svrsi u usta..
Valjan mladić, fino vaspitan, uzorno se ponaša, za svaku pohvalu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite o muskarcu koji ne dozvoljava da devojka proguta nakon sto joj svrsi u usta..
vasa iskustva za svrsavanje...po zenskom telu...draga moje, da li vam to prija i kuda...
U pi.čku je najbolje![]()
![]()
vasa iskustva za svrsavanje...po zenskom telu...draga moje, da li vam to prija i kuda...
ja samo ogrlice skidam, jednom mi se jedna malo zabola u vrat poshto je neshto improvizovano bilo, pa kad je potegao za nju
to s krstom
i jedan lancic mi je pukao...
al' ja to skidam cim dodjem kod njega, ne prekidala ja akciju kad krene ni zbog cega![]()
![]()
Taj deo stomaka tačno iznad gaća i kukovi.
(p.s. nije moja slika)
e ovako...u usta, po njoj, po ledjima, po stomaku...omiljena mjesta, tim redom...![]()
Pa se ti cudis,kad kazem da si najprivlacnija forumasicai pitas jel te provociram
Mada po ledjima samo slucajno![]()
opet me provocirash(((
Prija .
Svugdi , samo ne u oko i nos .
Tu zna stvarno da bude ne zgodnomada
![]()
Pa nek pije pilule ko je shisha..nema nista sladje kad je unutra i kad proguta![]()
Pa da i ona meni svrsava na kitu jezik prste a bogami i carsav