sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti si jos gori ako je sudeci prema tvojim pricama ti ga u br 2 stavljas bez zastite;////////bem li ga,obicno svaka devojka ima kondome u torbici..
sama ga i natakne,neka nece ni da popusii prvo bez toga.
stvarno neznam,kod mene je tako.![]()
Nista,ako se ovde ili u realu zezam ono bas manijakalno to ne znaci da bih imao seks sa svakom koja bi me pozelala,,
Volim ja to da bude nekog poklapanja,da je osetim pre toga,
Lk,,Nesrecooo.![]()
a ti si jos gori ako je sudeci prema tvojim pricama ti ga u br 2 stavljas bez zastite;////////
- - - - - - - - - -
to onog pozadinskog![]()
znas li ti sta je rupa br 2...i inace cemu sluze kondomi u zivotu..msm....
- - - - - - - - - -
evo ovako br1:anti beba br2:anti bolesti.....
- - - - - - - - - -
eto sad leti sinke u svet sa ovim novim znanjem![]()
Priznajem,a i nemogu da te slazem,,a ti si jos gori ako je sudeci prema tvojim pricama ti ga u br 2 stavljas bez zastite;////////
- - - - - - - - - -
to onog pozadinskog![]()
Ma ne zanosi se. E sta sam ja svoje sperme ostavio po picama. I nikad nista. Ta koja stvarno moze da zatrudni vraga ce ti samo tako dati, ali to valjda moze jedino neka klinka.
Ova tema je pre svega za devojke. Prvo kako da zna muskarac kada da predlozi sex, posle koliko vremena zajedno? Da li cete to vi prve predloziti ili cekate nas. Dalje, interesuje me da li volite kada muskarac svrsi u vas, da li volite taj osecaj. Posto smo svi malo uplaseni i svi koristimo kondome sta je potrebno da bi muskarac svrsio u vas? Dakle bez kondoma, koliko vremena je potrebno? Kada bih vas decko to pitao da li biste se naljutile? Kako da vas ubedi, kada cete vi to predloziti i da li vam se svidja taj osecaj? Da li vam je bolji i realniji osecaj bez kondoma posto nama jeste sigurno, ali smo, bar ja svestan da sa nekim novim partnerom bez kondoma dosta rizicno i skoro nikad to ne bih radio bez kondoma sa nekom koju ne poznajem dobro. Mislim na svrsavanje u macu.
Možda si sterilan.
Ja u barutanu ne torbam. Mene to ne privlaci. I znanje mi veliko ne treba jer imam grande jaja.