_Snow Queen_
Primećen član
- Poruka
- 659
Kao sto naslov kaze, koja je svrha foruma, po vasem misljenju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Форум може бити користан.
Кад бих у животу, реалном, срела оволико различитих људи? Никад.
Пуно ми је помогао да развијем толеранцију према различитим ставовима од мојих, да схватим да је бесмислено расправљати осим ако ти то није од животног значаја, овде сам веролали или не научила кад треба да повучем ''ручну''.Врло, врло бениган начин да се науче неке животне ствари.
Форум може бити користан.
Кад бих у животу, реалном, срела оволико различитих људи? Никад.
Пуно ми је помогао да развијем толеранцију према различитим ставовима од мојих, да схватим да је бесмислено расправљати осим ако ти то није од животног значаја, овде сам веролали или не научила кад треба да повучем ''ручну''.Врло, врло бениган начин да се науче неке животне ствари.
moram reci da sam upoznala nekoliko osoba za koje mi je jako drago sto su usetale u moj zivot(i za sve to su krive one smrdljive dzukele i macketine)
moze svasta nesto da se sazna....a i ubija dosadu
a vala zahvaljujuci krstarici sam spasla dosta zivotinjica tako sto sam ih izlecila,naravno sve uz pomoc cenjenih forumashapa im nasla lepe domove
![]()
Da li mislite da se ovdje gubi vrijeme ili je korisno?
Može biti i jedno i drugo...kao i sve ostalo u životu...Zavisi šta ko smatra pod pojmom "izgubljenog vremena"...
Na ovom podforumu ima dosta savjetovanja. Sta mislite o tome?
Mislimo da je korisno i dobro,jer zašto ne bi bilo ...
Da li se zaforumite od glagola "zapiti se"pa trpe drugi planovi?
Ponekad,a ponekad mi dosadi pa me dugo nema na forumu...sve je relativno,moj Alberte...
Koliko vam forum smeta, i uopste net, a koliko prija?
Što bi mi smetao?Da mi smeta ne bih bila ovde...kao što nisam na xy drugih foruma...
Da li smatrate da se ljudi danas otudjuju zbog ovih sprava pred nama?
Ma, nema veze, samo ti to sve napiši na forumu " Bijeljina " i ima da te tamo gledaju sa strahopoštovanjem !!!E,kako glupo citirah,ali me mrzi da ispravljam...Forum me nije ništa naučio...![]()
Ma, nema veze, samo ti to sve napiši na forumu " Bijeljina " i ima da te tamo gledaju sa strahopoštovanjem !!!![]()
pa svako od nas ima ponesto da kaze o necemu na forumu,msm ima potrebu da sa izrazi nekad pametno nekad ne,nije ni bitno toliko...vazno je da se ljudi povezuju...ima i pametnih i ne pametnih tema,moze se procitati i po neki koristan savet...a i kad si u aut fazi,eto nama Krste,bolje nego psihijatar....Kao sto naslov kaze, koja je svrha foruma, po vasem misljenju?
Neko želi da pametuje, neko želi da pročita nešto pameto, neko želi da se pravi važan, neko želi da iskaže svoje mišljenje bilo gde, neko želi da se svađa i kontrira celom svetu... Neko je ovde zbog druženja, a neko jer mu je dosadno na poslu....Kao sto naslov kaze, koja je svrha foruma, po vasem misljenju?
Forum koji su praktikovali stari narodi, forum uzivo, sluzio je za razmenu mudrih misli ili izvodjenje filozofskih dokaza.
Danasnji forum krije nasa lica, krije nase maske, i zato dozvoljava da se poigravamo ili cak sakrivamo trenutna osecanja.
Ipak, sakrivanje ne moze doveka trajati, a lose sakrivanje je potpuno otkrivanje, ogoljivanje emocija, misli i stavova.
Forum ume da, posle nekog vremena, skine sve maske.
To je jedino mesto gde bez maski mozete preziveti pa cak i ostati nepovredjeni.
Kavez koji nas stiti od stvarnog sveta, u kome mozemo uciti kako na iskrenost reaguju drugi, jednako ogoljeni ljudi.
Kada vam neko na forumu postane prijatelj, prihvatio vas je bez maske.
Ja volim forum izmedju ostalog zato sto si mi tu prijatelj pa sad sa maskom ili bez,skoro je svejedno, ali to si vec znao, ne rekoh nista novo.![]()
koje teme posjecujes?![]()
Kako je to lijepo sto si rekao. Koje teme posjecujes?
Sto ja ne mogu da citiram?! Hakim bej-u sam se obratila.
Aloooo, Pivo !!!Ako treba neki F.A.Q., koji ce ti pomoci da navatas nekog - tu sam.
Sto ne kazes odma´ zasto si se prijavila na forum?
Da ti odgovorim...ja sam uglavnoj na ovoj temi, zatim na pdf-u "Muskarci" i "Zene"...a tu su sve postene zene, i tu sam na sigurnom.
p.s.: kad dobijes prve privatne poruke - na dobrom si putu.![]()