Svrgavanje Dodika ima samo jedan cilj - da se spreči spajanje RS i Srbije

autorska

Svrgavanje Dodika ima samo jedan cilj - da se spreči spajanje RS i Srbije.
Tako ja to vidim.
Znači Dodo međed je bio toliko zajeban lik koji je imao kapacitet da otcepi RS i spoji je sa Srbijom pa su morali da ga smene na krajnje ponižavajući način za njega da bi tako nešto sprečili

Temu si postavio naglavačke i sada valjda ne znam očekuješ da diskutujemo samo o toj nebulozi kako je Dodo smenjen da se ne bi RS i Srbija spojile u jedno jer je međed mogao tako nešto da ostvari
A ti kontriraj da je neko drugi to mogao takođe da uradi ili alternativno da nije potrebno, ili nije dobro spajati

Poslednja izmena:
Igraju nam se sa živcima, za to su dovedeni-i Dodik, i Vučić.
Neću da se izbrigavam ikom, ali su oba konačno veoma smešni. Stanlio i Olio.
Šta ja znam... ništa ne znam, ograđujem se od svega što kažem jer prosto... ne mogu da spavam, plus volim da popijem.
Demokratija!
Izvini, teorijama zavera je definitivno moguće objasniti bilo šta, međutim time se uvode samo nove i nove pretpostavke koje je opet pogrebno dokazivati…

Svrgavanje Dodika ima samo jedan cilj - da se spreči spajanje RS i Srbije.
pa jel svrgnut, i jel su sprecili?
Da li je za Srbe u BiH bolje da jačaju federaciju ili Srbiju?
ja sam im rekao sta im sleduje sto su pojacavali aljeka siftara, umesto da su se vec otcepili od federacije

i sta cemo sad? sta kaze aljek, jel podrzava dodu ili ne? msm, jel dodo sad kada dolazi u srbiju, dolazi kao predsednik rs, ili kao privatno lice? jel ga izdao aljek vec?

Back