- Poruka
- 93.201
autorska
Svrgavanje Dodika ima samo jedan cilj - da se spreči spajanje RS i Srbije.
Tako ja to vidim.
Tako ja to vidim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači Dodo međed je bio toliko zajeban lik koji je imao kapacitet da otcepi RS i spoji je sa Srbijom pa su morali da ga smene na krajnje ponižavajući način za njega da bi tako nešto sprečiliautorska
Tako ja to vidim.
Ko ga je skinuo? Srbi?Znači Dodo međed je bio toliko zajeban lik koji je imao kapacitet da otcepi RS i spoji je sa Srbijom pa su morali da ga smene na krajnje ponižavajući način za njega da bi tako nešto sprečili
pitaj ga što je išao tamo da čuje da su ga skinuliKo ga je skinuo? Srbi?
Ko ga je skinuo? Srbi?pitaj ga što je išao tamo da čuje da su ga skinuli
pitaj ga što je išao tamo da čuje presudu ako ga zabole ćošak šta oni imaju da mu kažuKo ga je skinuo? Srbi?
Ti cepaš svoju priču i boli te q o čemu je tema?pitaj ga što je išao tamo da čuje presudu ako ga zabole ćošak šta oni imaju da mu kažu
Pa jeste on najglasniji oko toga. Kad pogledam opozicionare ili uopšte one oko Dodika u njegovoj stranci i nisu baš srčani oko toga kao on.Zašto je Dodik potreban da se to dogodi?
Ko ga je skinuo? Srbi?
A ko dobija njegovim svrgavanjem?Skinuli su ga sponozori sa zapada kojima se zamerio na nalog Putina.
Glupi potezi imaju cenu.
Temu si postavio naglavačke i sada valjda ne znam očekuješ da diskutujemo samo o toj nebulozi kako je Dodo smenjen da se ne bi RS i Srbija spojile u jedno jer je međed mogao tako nešto da ostvariTi cepaš svoju priču i boli te q o čemu je tema?
Pa jeste on najglasniji oko toga. Kad pogledam opozicionare ili uopšte one oko Dodika u njegovoj stranci i nisu baš srčani oko toga kao on.
A ti kontriraj da je neko drugi to mogao takođe da uradi ili alternativno da nije potrebno, ili nije dobro spajatiTemu si postavio naglavačke i sada valjda ne znam očekuješ da diskutujemo samo o toj nebulozi kako je Dodo smenjen da se ne bi RS i Srbija spojile u jedno jer je međed mogao tako nešto da ostvari
Drugi vetrovi sada duvaju.Zato što svi znaju da rusofilska Srbija neće dobiti dozvolu zapada da se širi. Šta više, mi smo kamenčić u cipeli koji će vremenom biti izbačen.
A ko dobija njegovim svrgavanjem?
Drugi vetrovi sada duvaju.
Oba, ali nas se tiču evropskiGde? U Aziji ili u Evropi gde smo mi?
Izvini, teorijama zavera je definitivno moguće objasniti bilo šta, međutim time se uvode samo nove i nove pretpostavke koje je opet pogrebno dokazivati…Igraju nam se sa živcima, za to su dovedeni-i Dodik, i Vučić.
Neću da se izbrigavam ikom, ali su oba konačno veoma smešni. Stanlio i Olio.
Šta ja znam... ništa ne znam, ograđujem se od svega što kažem jer prosto... ne mogu da spavam, plus volim da popijem.
Demokratija!
pa jel svrgnut, i jel su sprecili?Svrgavanje Dodika ima samo jedan cilj - da se spreči spajanje RS i Srbije.
ja sam im rekao sta im sleduje sto su pojacavali aljeka siftara, umesto da su se vec otcepili od federacijeDa li je za Srbe u BiH bolje da jačaju federaciju ili Srbiju?