svrab...

Da li vam se desilo,da vam tip pruzi ruku posto se dobro pocesao po medjunozju?:neutral:
Ako jeste,sta ste ucinili?Odnosno rekli toj personi?
Не разумем тему.
То јест, не разумем ситуацију.
Он иде према мени, чеше се и пружа ми руку да се поздравимо?
:confused:
Не, није ми се десило. :neutral:

CasallFishyHandshake.preview.jpg

jednom sam kolegi reko...šta sad si pipao patku i sad ja treba s tobom da se pozdravljam...mislim...obrno sam ga na zajebbanciju, al bi ga tad najradije zadavijo...
...i što da ne...rekao bi u lice svakome...jer ako je neko toliko nekulturan da to uradi, moj takav odgovor bi u odnosu na taj njegov postupak bio sitnica...missim čisto nepoštovanje mene i njegova nekultura...ništa drugo...

Poslednja izmena:
Znas sta je najgore,on nije ni svestan toga...stegne ga,i pruza ruku...kao ne znm sto bi tebi doslo da se poceskas po glavi kada razmisljas ili nesto slicno....:roll: :neutral: rekoh mu:
Idi operi ruke,pa cemo se rukovati....isto sam obrnuo na salu,ali doslo mi je da ga zveknem...

ima takvih mnoooogoooo,ali na srecu meni se to nije desil....
nista odvratnije nego kad vidis musko da se drzi za ponos ili igra medjunozni bilijar.....

a sto se ideje o postavljanju teme tice,pa jedan je r....

To je sve kad vidite, koliko li je samo dzepnog bilijara i cesanja na kvarno.. niste ni svesni koliko puta ste ustvari dirnuli necija jaja indirektno. E sad jaja mogu biti raznolika, meni su cista i glatka...

Back