Својих 100ЕУР потрошићу на следећи начин....

Са својих 100ЕУР урадићу следеће....

• платићу моб и кабловску до краја године

glasova: 0 0,0%
  • скупићемо сви из породице на гомилу и купити маске и брис-гуз за следећу заразу

• Девојка/момак и ја, идемо на море! Први пут...мсм СРБСКО море! Идемо у НОВИ!

• Ништа....за кесу на пијаци, а шта би друго?

glasova: 2 50,0%
  • Поклонићу некоме кога знам, а знам да му треба, има таквих на претек!

glasova: 1 25,0%
  • Ортаци и ја направићемо задружни рачун међусобне помоћи за будуће дане

• Живим у селу, НАПРАВИЋЕМО БАЗЕН! За пијаћу воду...да не буде забуне....

• Живим у селу, НАСУЋЕМО ПУТ!

• Живим у граду, 100еур ми не значи ништа, јер сам бушан ко сир, узећу и потрошити на блеју, тикете...

glasova: 1 25,0%
  • Даћу Кесићу да га не слушам више са оним срцепарајућим позивима на крају емисије

• Ukupno glasova
    4
Poruka
9.345
...како је новац за све нас, већ одвојен из буџета Реп. Србије, и ОНИ се надају да МИ нећемо узети НАШЕ паре јер се као ДУРИМО и ЉУТИМО, а МИ знамо да се треба понашати само супротно од онога што ОНИ очекују, да видимо како ћемо им помрсити рачуне, и узети НАШЕ ПАРЕ.
И ова шум који се чује са свих страна "...не треба ми ништа од њих...." је заправо ЊИХОВ шум, и сако ко ШУМИ тако ШУМИ за њих! А да то и (не)зна!
Занимљиво је како се овде људи боре противу лоше власти, неће на изборе, неће да узму своје паре....а власти од тога сузе радоснице иду!

Како ћу их ја потрошити?
Па највероватније као и све паре до сада, на кесу на пијаци и текућу потрошњу, ништа посебно....неће ми ово, као и већини, ништа посебно донети, ал макар ето неки мали предах....ал не треба заборавити да има људи, који ће од овог новца, кад се скупи породично на гомилу, рецимо:
- купити огрев за зиму
- заменити пропалу столарију
- поправити једини ауто у кући
- поправити трактор
....што већини ботова овде је мисаона именице, јер мисле само на своју усамљену себичну ботовску задњицу...док су остали за њих "сиротиња"...

Урадити шта год, ал да се врти пара по НАШОЈ СРБСКОЈ ПРИВРЕДИ!
НАША привреда је НАША, и нема веза са СНС лопинама, а ако не узмете те паре, оне ће ко завршити ко зна где.....у Бугарској рецимо?

4x
liker-jagermeister-1l-1003621-large.jpg

i 2kg
download (1).jpg

Na pomoć studentkinjama.
Неморално. Боље купи шерпу девојци, жени или мами. Помоћ студенткињама је пролазна и краткотрајна а емајлирана шерпа квалитетна, дуготрајна. И кад је год видиш рећи ћеш.. Ееее ово ми је председник даровао.

Неморално. Боље купи шерпу девојци, жени или мами. Помоћ студенткињама је пролазна и краткотрајна а емајлирана шерпа квалитетна, дуготрајна. И кад је год видиш рећи ћеш.. Ееее ово ми је председник даровао.

Narocito ona plava na tufne ( serpa) u kojoj se kuva pekmez. :D

Da kupim drugarici još jedno oružje koje će da troši na meni?

Eeeeee, nisam ni ja više kuče od juče...

A nisam više ni moralan.

Zato ću pomoći studentkinjama, da se obrazuju, i nađu sebi ovakvu budalu.

Ako mi ne bude mrsko da se natežem sa huntom preko telefona a biće sigurno, uplatiću ih nekoj fondaciji koja pomaže ljudima da idu napolju na operacije pošto srpska struka nije u stanju da im pomogne.

Jel to sad da se unaprijedi, više nije dovoljan SMS nego treba uplata kao 100 SMS-ova. Da pomogneš sistem koji bez te pomoći ne funkcioniše. Zar ne bi trebalo da se uspostavi sistem koji funkcioniše.

Back