Svoja ili ne?

Kako se ponasate pred deckom svoje najbolje drugarice? Da li ste prirodne, glumite klovna ili se trudite da ostavite utisak zene zavodnice?

Trudim se da budem pristojna, ljubazna, pokazem interesovanje...

(kad-kad imam potrebu da se postavim zastitnicki :roll: )

Ali imam gard, u nekom smislu... da ne sme ni u kom slucaju da se dogode neke varnice,
tu sam rigorozna.

Zelim da moje drugarice mogu 1000% da se oslone na moju pouzdanost i vernost :)

Kako se ponasate pred deckom svoje najbolje drugarice? Da li ste prirodne, glumite klovna ili se trudite da ostavite utisak zene zavodnice?

Nisam bas sasvim svoja.
Necu da cutim iako mi se mozda cuti, necu da prosipam interne sale, necu da pricam o sebi, necu da razgovaram o danu kao da on ne postoji...probacu da budem ljubazna, da ga pitam o nekom poslu, hobiju, povezem sta sam cula cisto da bi nam bilo svima ugodno.

Možeš da zamisliš. :hahaha:

Nađi gde to ima, da dve žene mogu biti prijateljice? :lol:

Sta ti to znaci da ne mogu...znaci ni muskarci ne mogu biti prijatelji? Znam neke devojke kojima ne smeta da se npr. smuvaju sa muskarcem koji je pre toga muvao njihovu drugaricu.... kao medju njima nista nije bilo pa je ok...e pa nije ok, sutra ce biti ok - nju vise ne voli zasto da ne bude sa mnom...takva nikad ne bi mogla da mi bude ni pristojno drustvo a ne prijateljica

Ako je ok lik, popricamo, ako je neki smarac, iskuliram sat vremena i odem.
Iskrena da budem, ne svidja mi se nijedan decko od mojih drugarica, ima jedan koji je ok za pricu, jer voli da filozofira i komunikativan je pa se ispricamo, ali ga ne cenim nesto.
Mislim...ja usustini ne volim nesto previse da komuniciram sa vecinom muskaraca. :rumenko:

Sta ti to znaci da ne mogu...znaci ni muskarci ne mogu biti prijatelji? Znam neke devojke kojima ne smeta da se npr. smuvaju sa muskarcem koji je pre toga muvao njihovu drugaricu.... kao medju njima nista nije bilo pa je ok...e pa nije ok, sutra ce biti ok - nju vise ne voli zasto da ne bude sa mnom...takva nikad ne bi mogla da mi bude ni pristojno drustvo a ne prijateljica
Jedna je uvek uvažena kod muškaraca, a druga ispuši. Zašto? :lol:

Na distanci. Ne volim zblizavanje ni druzenje sa momcima/ muzevima svojih drugarica. Nekada mi je tesko da ostanem ozbiljna jer znam (skoro) sve o njima, i ono sto ne mogu ni da naslute, ali se potrudim, istrpim formalnosti i pristojnosti.
Ovo trece sto si naveo drugarice ne rade. Nikad.

Na distanci. Ne volim zblizavanje ni druzenje sa momcima/ muzevima svojih drugarica. Nekada mi je tesko da ostanem ozbiljna jer znam (skoro) sve o njima, i ono sto ne mogu ni da naslute, ali se potrudim, istrpim formalnosti i pristojnosti.
Ovo trece sto si naveo drugarice ne rade. Nikad.

izgleda da u zenskom svetu ne postoji rec "intimnost"
uvek sam cuvala te neke stvari svojih momaka
cak sa godinama sam shvatila da jako malo treba pricati i o njima i o zajednickim stvarima, vezi, odnosu

Back