gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Kako se ponasate pred deckom svoje najbolje drugarice? Da li ste prirodne, glumite klovna ili se trudite da ostavite utisak zene zavodnice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se ponasate pred deckom svoje najbolje drugarice? Da li ste prirodne, glumite klovna ili se trudite da ostavite utisak zene zavodnice?
au znaci odma bi da te zeni
a sta ce drugarica da kaze na to?
ja do sada nisam sreo niti jednu ortakinju bilo koje od svih ženskih s kojima sam bio a da nije flertovala bar malo
ja do sada nisam sreo niti jednu ortakinju bilo koje od svih ženskih s kojima sam bio a da nije flertovala bar malo
Možeš da zamisliš.Kako se ponasate pred deckom svoje najbolje drugarice? Da li ste prirodne, glumite klovna ili se trudite da ostavite utisak zene zavodnice?
pa ti si žena, reci ti meni
Možeš da zamisliš.![]()
Nađi gde to ima, da dve žene mogu biti prijateljice?![]()
Jedna je uvek uvažena kod muškaraca, a druga ispuši. Zašto?Sta ti to znaci da ne mogu...znaci ni muskarci ne mogu biti prijatelji? Znam neke devojke kojima ne smeta da se npr. smuvaju sa muskarcem koji je pre toga muvao njihovu drugaricu.... kao medju njima nista nije bilo pa je ok...e pa nije ok, sutra ce biti ok - nju vise ne voli zasto da ne bude sa mnom...takva nikad ne bi mogla da mi bude ni pristojno drustvo a ne prijateljica
Na distanci. Ne volim zblizavanje ni druzenje sa momcima/ muzevima svojih drugarica. Nekada mi je tesko da ostanem ozbiljna jer znam (skoro) sve o njima, i ono sto ne mogu ni da naslute, ali se potrudim, istrpim formalnosti i pristojnosti.
Ovo trece sto si naveo drugarice ne rade. Nikad.