Znam, zaustavljaju strana vozila i čekaju da im daju pare. Ja već pred mađarsku granicu spremim novčanicu od 10 i od 20 eura i stavim na posebno mesto. Mađari su prgavi, mogu da te cimaju za sitnicu i daš mu pare. Posle te pare ne sklanjam odatle sve vreme na odmoru zbog naših policajaca. Nije zbog pojasa, nije zbog svetla, možda nekad zbog brzine, ali ko zna šta će nadje on i aj bolje mu dam 10 eura, ako nije zadovoljan onda 20, a ako stvarno nešto nije u redu, evo 30 eura, a preko toga ne dam.
I 20 godina za volanom i još nije naučio.
Nemam ni 20 godina vozačku

Mlad sam ja, zelenim se još

Vozačku imam oko 11 godina.
Ovaj auto vozim od kraja novembra.
Mislio sam na vozače koje imaju 20 i više godina voznog iskustva i opet ne znaju pravila kružnog toka, nego uleću u kružni tok ne sačekavši auto koje je već u kružnom toku i eto sudara koji su česti. Par puta zbog takvog uletanja sam jako kočio da ga ne udarim.
Što se tiče limitatora, ovo je prvi put da ga imam u autu i veoma je koristan, jer sa puno radara non stop moram da gledam je l sam prešao ograničenje (posebno u ulicama sa 30 km/h limitom, a nema se osećaj pri vožnji od 30 km/h, već se često vozi malo brže) i onda mogu da pratim šta se dešava ispred mene. Mnogo pešačkih prelaza, vozila ispred mene, deca sa strane, biciklisti itd.