Koliko vas nervira kada neko svira, možda direktno vama pa se osećate provociranim i ama baš morate da stanete i izađete iz kola/motora i skloni ste da se obračunavate sa vozačem? Zašto i zbog čega to primate suviše lično?
Koliko od vas koristi ablendovanje umesto trubenje?
Često koristim sirenu. Zbog idiota, zbog budala, zbog kretena, zbog beogradjana, zbog crnogoraca, zbog vw vozača i zbog presporih vozača.
Idiota, budala, kretena imaš svuda.
Beogradjani, vw-ovci i cgorci voze kao idioti, budale, kao kreteni.
Ovi spori: ograničenje 50, on vozi 40. Ograničenje 60, on vozi 45. Ograničenje 80, on vozi 65. Tu blendam, a posle sviram.
Malopre sam imao tu situaciju. Mazda 5 ide ispod 40, a limit 50. Nemam gde prestići. Svirnem, ništa. Prestignem ga, ispred mene mečka 380sl kabrio, vuče se kao da ima 15ks. Kao uživa u vožnji, konjina matora. Prestignem i njega, kad vw polo ispred njega i vidi da pretičem mečku i dao polo gas, ne da mi da udjem u traku, govedo volksvagensko. Za auto me nije briga ni 1%, te mu se unesem u vrata i od straha morao da zakoči i pusti me.
Ista priča za autoput (austrija): pretiču auto koji se kreće npr 120 km/h, a pretiču ga sa 120.4 km/h. Preticanje traje po 2 min i napravi se kolona. Ja vozim 140 km/h po cajgeru i ni km preko, jer je to realna brzina od 135, u okviru nekažnjavanja radara.
Zato volim vožnju kroz nemačku autoputem. Opasnost je voziti sporo.
Za žene i mlade spore vozače ne sviram kad voze sporo. Za mušku populaciju rado sviram, jer su spori zbog korišćenja mobilnog ili gledaju namršteno sojke.