SVINJE MUTANTI IZ GRADIŠKE Patolozi na pitanje šta je izazvalo anomalije imaju DVA O

zemunski kej

Elita
Poruka
21.869
nrLktkqTURBXy80ZDk1ZmQ3ZWJhNjUxZTMwZWQzZTIyNWIxNWE0NzUxZi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

http://www.blic.rs/vesti/republika-...ni-anomalije-izazvali-geni-ili-stetni/rb6bg2w
Ovo kada vidim ne jede mi se meso. Ocekujem nekog znalca da mi objasni da je ovo normalno u prirodi ,brine me sto je opraseno u R.Srpskoj .

Koja je modifikovana genima slona. Zato je prasetu izrasla surla.

Ne palite se ljudi, ovo se i prirodno desava u odredjenom broju slucajeva. Koju je modifikovanu soju jela Kvazimodova majka?

Slazem se.
Ta pojava se naziva kiklopija.Retka je ali se javlja.Prase imalo shuntave gene pa se tako rodilo,ali nije se mucilo mnogo uginulo par sati po rodjenju,tako da gospodo eto el vam sad lakse i da je bilo genetski modifikovano necete ga jesti...

Child_with_Cyclopia.jpg

Dete kiklop iz Amerike (valjda).I ono siroto genetski modifikovano

Poslednja izmena:
Direktor Veterinarskog Instituta kaze da posljednjih nekoliko decenija nije bilo ovakvih slucajeva!
Da li se, mozda radi o tajnom skladistenju nuklearnog otpada?
Приликом интервенције НАТО-а 1995. из топа јуришника А-10(ироничан назив овог авиона је ,,брадавичава свиња" јер је веома ружан али је јако жилав и отпоран) коришћена је панцирна муниција са зрнима од У-238(осиромашени уранијум).
https://sr.wikipedia.org/sr/A-10_тандерболт_II

nrLktkqTURBXy80ZDk1ZmQ3ZWJhNjUxZTMwZWQzZTIyNWIxNWE0NzUxZi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

http://www.blic.rs/vesti/republika-...ni-anomalije-izazvali-geni-ili-stetni/rb6bg2w
Ovo kada vidim ne jede mi se meso. Ocekujem nekog znalca da mi objasni da je ovo normalno u prirodi ,brine me sto je opraseno u R.Srpskoj .

Dešavaju se ovakve stvari i u prirodi, kod svih vrsta. Sasvim je normalno i očekivano da se tu i tamo rodi neko stvorenje kod kog je tokom embrionalnog razvoja nešto pošlo naopako. Štaviše, takve greške tokom razvića se dosta češće dešavaju nego što smo mi svesni, ali u većini slučajeva organizam majke sam može da prepozna i odbaci takav plod (kod žena se to najčešće dešava tokom prva tri meseca trudnoće). Samo u nekim retkim slučajevima takav embrion ipak uspe da opstane i tada se rodi ovakvo stvorenje. E sad, ovakve stvari mogu da se dese u prirodi same od sebe, ali mogu i da budu izazvane radijacijom ili nekim hemijskim agensima. Pošto je ovo jedini ovakav slučaj koji je prijavljen na ovom podneblju, ja bih rekla da je to prirodna pojava, a brinula bih zbog radijacije tek kada se slonoliki prasići budu počeli rađati češće.
Btw, GMO koji se koriste u ishani ovo ne mogu da izazovu iz prostog razloga jer su oni hrana, koja se u organizmu tokom varenja razgradi na osnovne gradivne komponente, a u tom procesu se i sami ti geni koji su modifikovani razgrade na nukleinske kiseline koje se nikako ne razlikuju od nukleinskih kiselina normalnih gena.

Back