V volim zene dalmacija Primećen član Poruka 535 14.06.2023. u 10:23 - Svingeraj- da li postoji još? #76 zasto ne uzivati, ja nebi samo homo kontakt, ostalom svemu san otvoren a nije to bas lako nac, puno je pitanja..
zasto ne uzivati, ja nebi samo homo kontakt, ostalom svemu san otvoren a nije to bas lako nac, puno je pitanja..
Paula Wignerova Prijateljica VIP Poruka 41.303 14.06.2023. u 10:26 - Svingeraj- da li postoji još? #77 volim zene dalmacija: zasto ne uzivati, ja nebi samo homo kontakt, ostalom svemu san otvoren a nije to bas lako nac, puno je pitanja.. Kliknite za proširenje... ako čovek nešto želi, potrudi se oko toga
volim zene dalmacija: zasto ne uzivati, ja nebi samo homo kontakt, ostalom svemu san otvoren a nije to bas lako nac, puno je pitanja.. Kliknite za proširenje... ako čovek nešto želi, potrudi se oko toga
V volim zene dalmacija Primećen član Poruka 535 14.06.2023. u 10:41 - Svingeraj- da li postoji još? #78 Paula: ako čovek nešto želi, potrudi se oko toga Kliknite za proširenje... pomalo imam blok u glavi oko toga kako bi u nekom trenutku reagirao muski dio para a da mu ja jasem zenu...samo da se ne zavrsi na sake..
Paula: ako čovek nešto želi, potrudi se oko toga Kliknite za proširenje... pomalo imam blok u glavi oko toga kako bi u nekom trenutku reagirao muski dio para a da mu ja jasem zenu...samo da se ne zavrsi na sake..
Frederick_ Elita Poruka 18.013 14.06.2023. u 11:35 - Svingeraj- da li postoji još? #79 volim zene dalmacija: pomalo imam blok u glavi oko toga kako bi u nekom trenutku reagirao muski dio para a da mu ja jasem zenu...samo da se ne zavrsi na sake.. Kliknite za proširenje... Ako je vec tu, onda ne brini. Mada, imam osecaj da si ti mastas o swingu samo kao o nacinu da nesto dodatno poiebes, a ne kao neko ko uziva da deli.
volim zene dalmacija: pomalo imam blok u glavi oko toga kako bi u nekom trenutku reagirao muski dio para a da mu ja jasem zenu...samo da se ne zavrsi na sake.. Kliknite za proširenje... Ako je vec tu, onda ne brini. Mada, imam osecaj da si ti mastas o swingu samo kao o nacinu da nesto dodatno poiebes, a ne kao neko ko uziva da deli.
V volim zene dalmacija Primećen član Poruka 535 14.06.2023. u 12:04 - Svingeraj- da li postoji još? #80 Frederick_: Ako je vec tu, onda ne brini. Mada, imam osecaj da si ti mastas o swingu samo kao o nacinu da nesto dodatno poiebes, a ne kao neko ko uziva da deli. Kliknite za proširenje... a je to...
Frederick_: Ako je vec tu, onda ne brini. Mada, imam osecaj da si ti mastas o swingu samo kao o nacinu da nesto dodatno poiebes, a ne kao neko ko uziva da deli. Kliknite za proširenje... a je to...