Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
bolje jedan dan da ih poshtujemo, a da im ostalih 364 sedimo na glavi![]()
Hvala momci =)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala momci =)
Hvala.![]()
p.s. zasto Overkill na kraju svake recenice ima uzvicnik?![]()
Pa vidis da se dere covek![]()
Zato sto je poremecen i nepismen!
Ne,ozbiljno evo odgovora!Imam dubok glas,a kad vidis da ide tekst a nema uzvicnika znaci da to nisam ja!
Dale legendo svaka i dala!
vrana vrani oci ne kopa....necete ni vi govnima....sve sam rekao....a vi samo slavite praznik....zato nas i karaju zato nam je i ovakvo drustvo....puu!! sama zamisao je bila za nobelovu nagradu....slozite kockice razmislite....pa onda srljajte ka civilizaciji koja nam to i podmicuje....
Pre bih rekla da je to 2.da. i?
ne znam samo da li hteo nešto da kažeš? ili si možda samo želeo da imaš nešto da kažeš?![]()
da. i?
ne znam samo da li hteo nešto da kažeš? ili si možda samo želeo da imaš nešto da kažeš?![]()
Feministkinje misle da je moguće i poželjno da se rodne razlike iskorene ili bar znatno smanje. One teže stanju androginije u kojem se žene i muškarci ne razlikuju mnogo. Idealno stanje bi bilo ono u kojem bi i žene i muškarci preuzeli najbolje karakteristike i jednih i drugih. One veruju da su razlike između muškog i ženskog društveno konstruisane i da će do jednakosti između polova doći kad se one uklone.