Да, реално, тако страшни људи не би смели да буду објекат дивљења поп културе, нарочити свега 20 година после њихових злочина.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, реално, тако страшни људи не би смели да буду објекат дивљења поп културе, нарочити свега 20 година после њихових злочина.
И Џизус је био Србин ако ћемо право!![]()
Sunce dedino,imamo mi vladara i dinastija i pre Nemanjica.Nismo mi skorojevici kao neki.
Nije on predmet divljenja pop kulture nego samo primitivnih i neobaveštenih. Mada ima i onih koji nisu ni jedno ni drugo, nego su imali prilične koristi od njega takvog kakav je. E, ti su najbezobrazniji i najbezobzirniji.Да, реално, тако страшни људи не би смели да буду објекат дивљења поп културе, нарочити свега 20 година после њихових злочина.
Jos 2000. taj mali ljigavac je rekao ''trazicemo nove prijatelje, ali cuvacemo i stare''.Koga bolekurac za Gorana JebenogSvilanovića, uopšte?
Naravno, ali mi sad imamo situaciju da je onaj koji o tome odlučuje neko ko je prilično bio upleten u tu priču pa da ga ne bi sad neko pitao o njegovoj ulozi računa da mu je bolje da ćuti.Да, реално, тако страшни људи не би смели да буду објекат дивљења поп културе, нарочити свега 20 година после њихових злочина.
Ne, vec se odmah 1988-89 trebalo jasno i glasno opredeliti za Zapad, kao sto su uradile sve zemlje bivseg Varsavskog pakta.Pa i treba biti dobar sa svima. Da je tako razmišljao i Milošević ne bismo onako prošli tokom devedesetih. Bile - ne ponovile se.
U principu da, mada nema potrebe sukobljavati se ni sa drugom stranom, na to sam mislio.Ne, vec se odmah 1988-89 trebalo jasno i glasno opredeliti za Zapad, kao sto su uradile sve zemlje bivseg Varsavskog pakta.
Sve te zemlje su usle i u NATO i u EU bez da ih je iko sa strane kritikovao zbog toga.U principu da, mada nema potrebe sukobljavati se ni sa drugom stranom, na to sam mislio.
Zašto, samo zato što je svrgnuo Haškog okrivljenika za ratna zverstva?Koga bolekurac za Gorana JebenogSvilanovića, uopšte?
Koga briga šta taj idiot laže?
Da je neke pravde, taj bi sad tucao kamen negde u nekoj zabiti.