svidja mi se nepoznata cura

MiiiiLiiii

Početnik
Poruka
5
Treba mi odgovor iskljucivo djevojaka ali da prvo napisem, prije nekih 6-7 dana cackam ja onako na poslu iz dosade po instagramu i slucajno naletim na profil od jedne djevojke iz Cajnica, ljudi ta djevojka je meni toliko zapala za oko da ja od tad vise ne funkcionisem kako treba, samo gledam u njezine slike, toliko mi se svidjela da je to nemoguce za opisati, cak mi sef prijeti otkazom zato sto sam tih 6-7 dana totalno iskljucen od posla, pa sada da pitam iskljucivo djevojke kako bi vi reagovale da vam nepoznat momak tek tako poslalje poruku, iskulirale, blokirale ili odgovorile, posto ja vise ne znam sta da radim, jednostavno joj se moram javit ali ne znam da li je to glupo, koliko sam vidio nema momka sto mi mnogo odgovara hahah, pa eto ako nije problem da cujem vasa misljenja. hvala unaprijed :D

Treba mi odgovor iskljucivo djevojaka ali da prvo napisem, prije nekih 6-7 dana cackam ja onako na poslu iz dosade po instagramu i slucajno naletim na profil od jedne djevojke iz Cajnica, ljudi ta djevojka je meni toliko zapala za oko da ja od tad vise ne funkcionisem kako treba, samo gledam u njezine slike, toliko mi se svidjela da je to nemoguce za opisati, cak mi sef prijeti otkazom zato sto sam tih 6-7 dana totalno iskljucen od posla, pa sada da pitam iskljucivo djevojke kako bi vi reagovale da vam nepoznat momak tek tako poslalje poruku, iskulirale, blokirale ili odgovorile, posto ja vise ne znam sta da radim, jednostavno joj se moram javit ali ne znam da li je to glupo, koliko sam vidio nema momka sto mi mnogo odgovara hahah, pa eto ako nije problem da cujem vasa misljenja. hvala unaprijed :D

Posalji joj poruku da hoces da je upoznas.

Hahaha e moj blento! Nema decka... hahaha... Da li ti imas ideju koliko takvih pacenika njoj dnevno posalje poruka. Evo bas ona samo ceka tebe dokonasa koji na poslu sijunira zenske po instagramu da joj se javis da je oboris s nogu.
Posalji ti njoj poruku slobodno... Slobodno napravi budalu od sebe.

hahah kakva klupa, isklupilo je moje jos prije 10 godina, ne bih ja ni sad pitao ovo nego nisam nikad preko ovih drustvenih mreza se javljao nikome, hvala bogu nisam nesto imao ni potrebe, pa to i ja kontam, nije ona nikakva ultra popularna licnost pa da se nafurala nesto, nzm barem tako smatram....

Ti bar znaš ko je i možeš da je suptilno kontaktiraš, pazite ovu situaciju... Prvo, daleko od toga da sam pod utiskom kao postavljač, al devojka je prezgodna i normalno, voleo bih da osvojim koji bod u gostima. Ne znam ko je, ne znam gde radi, tj. da li uopšte radi ili studira, gde izlazi, ništa... a živi bukvalno na 20 metara od mene. Moja i njega zgrada prekoputa jedna druge. Nemam ni preko koga da je upoznam, relativno sam nov u ovom komšiluku.

Prolazio sam kroz sve opcije i zaključio da je jedini način da se upoznamo da kao Džoi u Prijateljima odem u tu zgradu i zvonim na sva vrata dok je ne nađem i onda joj na vratima saopštim svoje namere, nakon čega bi ona zaključila da sam degenerik i vrlo moguće podnela krivičnu prijavu za proganjanje.

Bolje bi te mi muskarci posavetovali, ali kako hoces... Hajde zene da vas cujem :kokice:

posto sam novi ne znam da li bas ode poruka, msm da sam nesto zeznuo haha, uglavnom da skratim, ne ocekujem ja sa njom ni vezu ni krevet, pogotovo ne krevet, jer lud bi bio ako bi vozio 200 km i vise zbog sexa a u mom gradu nema cega nema, nego eto na prvi pogled preko slika mi djeluje kao normalna opustena cura, ne djeluje mi kao neka starleta inace njih mrzim najvise, najvise me to fasciniralo, jedan od vas rece da bi mi muskarci dali bolji savjet, pa eto sta bi vi u mom slucaju uradili, da vas cujem. hvala unaprijed

hahah ma nisam rekao da bi bjezao od tog nego nije mi to prioritet zato sto i u svom gradu toga imam, zna se na koja se vrata pokucao kao sto rekao Zika Pavlovic ahahah, nego eto onako sam se nesto nalozio da je upoznam, dovoljno mi je jednu kafu da popijemo i cao cao, vise mi sad stvar inata :D

Back