svidja mi se jedna cura...

Poruka
32
prva god. sam u srednju skolu i svidja mi se jedna cura od drugog razreda, cuo sam neke price da i ona mene svidja al' neznam koliko je to tacno.. neznam kako da je pitam da izadjemo, sramezljiv sam i nekomunikativan, znaci ako je pitam da izadjemo,ako prihvati(cisto sumnjam:D),neznam sta da pricamo tako da predlozite nesto.. pozz :heart:

prva god. sam u srednju skolu i svidja mi se jedna cura od drugog razreda, cuo sam neke price da i ona mene svidja al' neznam koliko je to tacno.. neznam kako da je pitam da izadjemo, sramezljiv sam i nekomunikativan, znaci ako je pitam da izadjemo,ako prihvati(cisto sumnjam:D),neznam sta da pricamo tako da predlozite nesto.. pozz :heart:

Kažeš joj: Mala, daj *****, znam da imaš.

Budi komunikativan i nesramezljiv.

makedonac sam a i momentalno blokirao mi se mozak :D
e dobro onda..znaci samo laganica nema price o vama i te fore oces podjemo mogu te poljubim..nego slusas sta prica i nadovezujes se..malo zaebavas i kuliranje forice..zavisi kakva je mala mozda i malo da je slazes da si pun kesha to pali provereno..al kao ne volis da se exponiras nego da te vole kaki si u dusi

pokusao sam al' znam da nemogu.. kad je vidim srce mi izlazi, a da bi pricao snjom ja bi umro

Meni se jednom slicna stvar desila, stvarno sam osetio knedlu u grlu, i to je jos bila na 20m od mene. Isto simpatija iz skolskih dana koju sam video nakon dve godine posle zavrsetka srednje, i ni tada nisam smeo da joj pridjem, dobro da ona mene nije videla jer bih se zaledio. :mrgreen:

Meni se jednom slicna stvar desila, stvarno sam osetio knedlu u grlu, i to je jos bila na 20m od mene. Isto simpatija iz skolskih dana koju sam video nakon dve godine posle zavrsetka srednje, i ni tada nisam smeo da joj pridjem, dobro da ona mene nije videla jer bih se zaledio. :mrgreen:

E pico jedna xD Nista nisi naucio xD

@Miroslav

Sve se moze kad se hoce :D Budi onakav kakav si inace. Nemoj da koristis neke jeftine fore tipa "Jel imas magnet u torbi, mnogo me privlacis". Mislim ne znam sta da ti savetujem kad ne smes da joj pridjes xD Prvo joj pridji prijateljski, ne znam, imas sigurno neki razlog, a onda je prosto pitaj da li hoce da izadje s tobom (izaberi neko lepo mesto). To o cemu cete da pricate, ne razmisljaj o tome. Sto manje razmisljas razgovor ce biti prirodniji i opusteniji. Neka sala i na kraju joj samo lepo kazi u fazonu "Slusaj, svidjas mi se." I dalje ces znati i sam.

Ne boj se nece prihvatiti nema sanse.

Back