Svi Vi koji sledite put srca...javite se

"Ti znas,

ti sigurno znas

da ja tebe volim.

Znas a ipak se plasis.

Dobro.

I ja se plasim.

Pokusajmo da napravimo prolaz

i kristal straha

poniznim glasom

pretvorimo u deo reke

koja uvire u more

i nestaje.

Ostaje netaknut deo

veciti prirodni spomenik.

Zauvek tu ostaje.

Strah ce i dalje lutati

i pratiti slobodne misli u nasim glavama.

Ne zelim ga prognati

jer on je istina o tebi

koju jako volim."

by Kanal Tvid

.......

Prilozi

• 9190~The-First-Kiss-c-1873-detail-Posters.jpg
    9190~The-First-Kiss-c-1873-detail-Posters.jpg
    18,1 KB · Pregleda: 6
Bog je ljubav i mudrost vecnosti.On zeli da u tome ucestvuju sva Njegova deca-takodje i oni koji su po spoljsnosti daleko od njega i zive u senci materije i u niskim podrucjima.Sve vise ljudi danas tezi za unutrasnjom istinom,za zivotom,koji je nosen dubokim duhovnim znanjem;oni traze-kao i misticari svih vremena-Boga u sebi samima,traze unutrasnje kraljevstvo,jer covek je hram Duha Svetoga i Bog zivi u njemu.
Evolucija ljudske svesnosti tezi da iz doba homo sapiensa predje u Novo doba doba homo spiritualisa.I zaista preko Staroegipatskih misterija,Pitagorejaca,Zen budizma,Hriscanstva,(Pravoslavini isihasti i Hriscani iz Unutrasnjeg zivota) Krolija,Shtajnera i antropozofije,pa do danasnjih dana i Dijadne skole Yogeshvara,Sajentologije Rona Hubbarda,Oshoovih Sinjasta,Rebirthinga,Intenziva Prosvetljenja itd,covecanstvo polako dolaze do tacke kada ce se jednom u buducnosti slaviti SVESNOST,a kada ce razlicitost medju ljudima biti ono sto ih spaja...Znam,izgleda da taj dan nije blizu,ali ja verujem da je puno blizi no sto se moze predpostaviti i zeli da dam svoj doprinos njegovom dolasku...Zato radim,nudim i delim sa drugima Intenzive,Preporadjanje,Hodanje po vatri,Komunikacione kurseve,Voice dialog,Emocionalno ciscenje,Radznishove meditacije...Svako je dobrodosao!!!

Clyde_the_Glide:
sto se mene tice isao sam na neka predavanja o Gurdjievom metodu, inace citao sam razne knjige od Osha, Uspenskog, o zen budizmu, sufiju itd.....
Ima li ovde ljubitelja Osha i Gurdjieffa?
Gurdjijeva jako postujem,mada se ne bi reklo da sam njegov ljubitelj,a Oshove tehnike mi nisu strane radio sam Kundalini,Nadabrahmu,Dinamicku meditaciji,Gurishankar...Imam veci deo Radznishovih knjiga,mada mislim da mi one nisu potrebne,sve o cemu on govori nalazi se u nama...

da, citanje Oshovih knjiga nema nikakvog smisla posle odredjenog vremena, jer sam kaze baci bibliju, baci kuran, baci gitu, budi svoj, tako da ucenik mora da odbaci i njegove knjige........
i ja sam pokusavao da radim njegove meditacije, voleo bih da pocnem da ih radim, mada cujem da neko ko je neupucen moze da ima ozbiljne posledice ako ih radi nepravilno, voleo bih da se posavetujem sa nekim ko je to vec radio......

U pravu ste što se čitanja tiče, ali oteti mi knjigu bilo bi ko otimati gladnom psu kosku iz usta...opet sam pokrala Karlosa, he, he, he...ljubim vas...i evo..još par knjiga koje su se meni dopale; ‚‚Mag iz Strovolosa‚‚ Kirijakos Markides i ‚‚Inicijacija‚‚ Elizabet Hejč. :)

Back