Svi u razredu me MRZE! :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je ovo istina,stvarno uzas.Razumem,da te ne vole,pa cak i da te zezaju ili ignorisu totalno,ali da te biju to mi nije jasno.
Ipak je to napad i postaje ozbiljna stvar.Ako si osmi razred besmisleno je da menjas skolu sada,ali da sam ja na tvom mestu,prvo bih ispricala roditeljima sve,zatim zajedno sa njima otisla pravo kod skolskog pedagoga ili psihologa.Da li tvoj razredni staresina zna za sve to?Ili bar neko od nastavnika?
Treba prvenstveno da se obratis njima,jer oni mogu da ti pomognu....mi ovde mozda mozemo da ti damo neki koristan savet,ali ne i da ti pomognemo,a to je tebi potrebno.
Nazalost uvek postoji ''neko''ko je na neki nacin crna ovca i koga svi mrze.Cesto bas i ne postoji pravi razlog da mrze tu osobu.Jednostavno nekoliko ljudi(2-3)se okomi na jednog,a za njima i ostatak....i onda pocinje kolektivno sikaniranje.Sve je to glupo u sustini i verujem da je jako nezgodno biti u toj situaciji da te svi mrze.Ali neka ti podsticaj bude sto ces vec za dva meseca biti zauvek oslobodjena te skole i svih tih ljudi,a u septembru ce oko tebe biti sve novi ljudi....;)

Hmmmm netačno.
Mora da postoji dublji razlog.

Fora je u tome što je najlakše okriviti petice, a ne ispitati svoje ponašanje i svoj stav prema ljudima.

Pa ne, u suštini ja imam ok odnos sa osobama van mog odeljenja.
I trudim se da uspostavim kontakt sa ovima u odeljenju, i čim dobijem peticu na pismenom i sl. odmah kreću paljbe...
Nikad nisam krivila petice, ali toliko se trudim, da je to... :neutral:
Možda bi bilo bolje kad bih slušala narodnjake, išla na žurke i opijala se, i skidala u mini suknje, pošto samo ja i još jedna drugarica u odeljenju to ne radimo :roll: :neutral:

Evo..ovako...
Sad imam vezu, i naravno svi iz razreda me podjeba.vaju i to me uzasno
nervira...
I naravno posto slusam black metal..zale se razrednom sto imam crne nokte
i sto to njima smeta sto crtam pentagrame po svojim sveskama itd...
'ebite se svi vise, jeee... Posle skole su me tukli sa lancem... :evil:
Pitam:
Jel' mogu da napravim sve da bude ok, kao i pre nekoliko dana?

У сваком случају је страшно то што су те тукли ?!?!, не знам да ли си ти само "прешла преко тога" или је нешто урађено тим поводом, али оно што мене занима јесте да ли ти уопште знаш ишта о томе што црташ, (претпостављам да не знаш) и питам се зашто уопште то радиш? Мислим да си ти у тих својих 15, 16 година прилично неупућена у то шта значе те три шестице као и шта значи пентаграм, а људи врло лако на такав начин буду одвучени на потпуно погрешну страну, из чистог незнања и глупости.

Nije problem u tebi,vec u njima.A sad sto se o ukusima ne raspravlja - to je druga prica.Ne kontam samo zasto te odjednom svi mrze,kada je kako kazes pre nekoliko dana bilo sve OK.Mozda su ljubomorni?To sto slusas metal je tvoja stvar,a oni nemaju pravo da te zezaju zbog toga.Inace,osmi si razred - istrpi jos ovo preostalo tromesecje i onda good bye...

Pa Kristina nema te da se javis da nam malo pojasnis situaciju... Ono sto ne mogu da ukapiram jeste u cemu je problem... Pa tooliko ima metalaca, da u danasnje vreme bar to nije nikakav problem.. E sad, ako ti prozivas ostale ili ih izbegavas zato sto slusaju narodnjake, onda ti veerovatno samo vracaju istom merom... Jedino je problem sto su vecina..Ili ako si bas mracna... Imam jednu extra ortakinju koja je zakleta metalka al je pooozitivna i zajebava se samo tako... Mi smo svi mislili da je negativna i cak pomalo zlobna (?!) dok je nismo upoznali..Cak i ja slusam cesto metal (mada ipak rok ima prednost) , ali to iz mog izgleda i ponasanja ne bi moglo ni da se pretpostavi...Ne znam mozda je u pitanju takvo tvoje ponasanje, a muzika s tim ipak ne treba da ima veze.. Ako je zbog decka, nista cudno, tako je i meni bilo.. Niko od mojih ortakinja ga nije imao i onda, posto nisu mogli da me zamrze, poceli su s pricama kakko im fali ona stara jana i kako sam se puno promenila... hahaha Nemoj slucajno da napravis istu gresku kao ja i raskines s njim.... Sto se tice tuca, bolje ti je ne upustaj se u to.. Nadam se da se do kraja skolske nece ponoviti, a onda, kad upises srednju (jos ako imas bodova neku bolju ili gimnaziju), naicices na drustvo koje ti odgovara.. Do tada, glavu gore!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back