- Poruka
- 2.522
ja bih promenila skolu od blama mislim!kakve su ti osobe koje tetuku lancima i koje te mrze jer slusas metal ja ne bi mogla da ih gledam i promenila bi skolu,al ona je 8. razred tako da....i nije super ideja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shto bi nju trebao biti blam? to shto su oni stoka?ja bih promenila skolu od blama mislim!kakve su ti osobe koje tetuku lancima i koje te mrze jer slusas metal ja ne bi mogla da ih gledam i promenila bi skolu,al ona je 8. razred tako da....i nije super ideja
Тихана парапсихопатолог
Иначе Кристина, по мени једино логично решење је да се убијеш... Мислим РЕАЛНО, шта ти друго преостаје?
Hmmmm netačno.
Mora da postoji dublji razlog.
Fora je u tome što je najlakše okriviti petice, a ne ispitati svoje ponašanje i svoj stav prema ljudima.

Evo..ovako...
Sad imam vezu, i naravno svi iz razreda me podjeba.vaju i to me uzasno
nervira...
I naravno posto slusam black metal..zale se razrednom sto imam crne nokte
i sto to njima smeta sto crtam pentagrame po svojim sveskama itd...
'ebite se svi vise, jeee... Posle skole su me tukli sa lancem...
Pitam:
Jel' mogu da napravim sve da bude ok, kao i pre nekoliko dana?
mozda je problem i u njoj,ne treba toliko da se povlaci samo u sebe,trebala je da se prilagodi,ali steta je vec ucinjena
zashto bi se prilagodjavala?!mozda je problem i u njoj,ne treba toliko da se povlaci samo u sebe,trebala je da se prilagodi,ali steta je vec ucinjena