Svi u razredu me MRZE! :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto svi ne verovatno postanu zreli...i ne znam...videces kad dodjes u srednju

To kod mene nije slucaj,vecu grupu idijota nisam nigde video!!A Kristina budu li te i dalje podjebavali reci da si u sekti crna ruza i nadji nekog starijeg darkera i nek im dodje i pripreti ukoliko te budu dirali da ce ih sekta izmasakrirati ili im nesto ugatati imaju da se useru ko grlice!!

hahah,shto si smijeshan.

kako mozesh recji curi da su je trebali istucji?!
pretpostavljam da si ti neki fenser...shta mislish da tebe malo skinjare istuku?
1. Laze da su je tukli 99%
2. Da pretpostavimo da su je tukli imaju pravo. Licno a i vecina kojih znam ne voli te darknere, sa vojnickim cizmama u sred ljeta,i nekim majcama demonskim,kosom koju ne sisaju 3 godine . Misle da su neki fenseri a izgledaju kao da su iz dzungle izasli
U mom kvartu ih je bilo prije 5-6,ali ovo drustvo ispred zgrade i ja smo ih tukli tako da u kvart ne smiju proci sa maicom ili necin nenormalnim. I mijenjaju se polako. Prvo su krili majce ,pa ihoblacili kasnije ,sad su ok, jos malo i bice super!

jao to je sad fora ja sam "drykchiji/a od drygih" i niko me ne voli al' ja sam ql i fyram svoj fazon bash sam poseban/a...
mislim lantzima te tykli...sledetje sy pishtolji 100%...shta sve ovde nema od odlaska y bolnitzy zbog tjaletovih batina preko politzije pa sad i lantzi neki ovde na ovoj temi...lyd'lo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back