- Poruka
- 2.522
da,mozda te i zgotive ako se salis na svoj racun
ali tesko
ali tesko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto svi ne verovatno postanu zreli...i ne znam...videces kad dodjes u srednju
ne se.ri.Hahahhaha a neka suuuuuuuuuuuu te tuki hahahah![]()
Trebali su kvasnim konopcem da te biju , dijete naslo da izigrava demona nekog![]()
ne se.ri.
QUOTE]
Ne jedi![]()
Zasto svi kazu da je drustvo bolje u srednjoj,zasto je tako...to mi nije jasno zbog cega je bolja ekipa
hahah,shto si smijeshan.ne se.ri.
QUOTE]
Ne jedi![]()
kako mozesh recji curi da su je trebali istucji?!
pretpostavljam da si ti neki fenser...shta mislish da tebe malo skinjare istuku?
1. Laze da su je tukli 99%hahah,shto si smijeshan.
kako mozesh recji curi da su je trebali istucji?!
pretpostavljam da si ti neki fenser...shta mislish da tebe malo skinjare istuku?
2. Da pretpostavimo da su je tukli imaju pravo. Licno a i vecina kojih znam ne voli te darknere, sa vojnickim cizmama u sred ljeta,i nekim majcama demonskim,kosom koju ne sisaju 3 godine . Misle da su neki fenseri a izgledaju kao da su iz dzungle izasli
U mom kvartu ih je bilo prije 5-6,ali ovo drustvo ispred zgrade i ja smo ih tukli tako da u kvart ne smiju proci sa maicom ili necin nenormalnim. I mijenjaju se polako. Prvo su krili majce ,pa ihoblacili kasnije ,sad su ok, jos malo i bice super!