svi u Ljig

nasilnik niko ne postaje preko noci i iz cista mira
takav je pre nego sto se neko sa takvim upusti u pravljenje porodice, samo sto se ta osoba nada da ce on vremenom da se promeni
pa od jednog probema, pravi veci
na njenom mestu, dok je bila u sigurnoj kuci, trebala je da se raspita o svim pravnim potezima koje treba da povuce dabi bezbedno sa detetom mogla da dodje i zivi u srbiji
a ovako sta ocekujes? da neko krsi medjunarodni zakon da bi zastitio osobu koja je dobrovoljno kao punoletna usla u brak sa stranim drzavljaninom - nasilnikom?

Mozda je i znala da je nasilan, a mozda nije ni slutila. To je cak mnogo cesci slucaj, kao po nepisanom pravilu, prvi samari uslede tek kad ostane trudna.
Drugo, ne znam ni koliko godina ima, da li ima dovoljno znanja, iskustva i u kranjem slucaju i pameti da se snadje u tako ekstremnim situacijama. I naravno da te niko nece savetovati da se sam branis kako znas i umes krseci pri tom zakon. Ali nekad je to jedini nacin, a o tome svedoce svakodnevni natpisi u medijima kad neka zena glavu izgubi sve cekajuci da neko odgovori na njene pozive u pomoc policiji. A policija ne moze nista dok se nesto ne desi. I tako...
Meni samo nije jasno zasto se samo kod nas poteze pitanje moralne opravdanosti da drzava uzme u zastitu svoje gradjane, a sve druge to podrazumevaju, naci ce rupu u svakom zakonu.

bože eternale :neutral:
aj će smo živi i zdravi za pešes godine kad se oženiš i dobiješ dete...
i kad te nepošteni i glupi ljudi izvaćare još malo...očigledno ti nisi mnogo najebo u životu
pa da vimo jel će pričaš i tad tako

jesu, ali ih nema...il ih ima vrlo malo... al nisu veće blago od dece...deca su uvek blago kako god da ga okreneš...i ne mogu da stavljam bilo kojeg čoveka ma kako on bio dragocen ispred dece svoje
voliš ti da izvlačiš iz konteksta, samo pogrešnog si našo za mudrolije

Аууу, ала су ови рвати глупи.
СМС пре 4 година доказно средство лол за шта, еботе :))))
Постоје налази са лекарског прегледа из СК као и одлука једна и недвосмислена рвацког Центра за соц. рад и суда о привременој мери обезбеђења-додели старатељства мајци јер је отац опасан и за њу и за дете.
Оливер Антић вс неки рвацки глупак лолл ко ли ће победити.
Све је јасно, осим што су нам новинари апсолутно неписмени, па сазнајемо погрешно, парцијално и нетачно.

Back