Svi Srbi će pod jednu šljivu!

Kulishka.. nego idem da spavam... vec je 4 :(

A inace protiv sam razbijanja skupa. Ja nisam fasista ali su mi te desne totalitarne ideologije ulivale postovanje. Ima nekog smeka u toj diktaturi. Vidite mi sad koliko god da se trudimo ne mozemo da izaberemo normalnu nelopovsku opciju. Tako da je nas izbor uzaludan. I uopste ne ostvarujemo svoja gradjanska prava preko izabranih politicara. Dakle onda je mozda bolje da imamo nekog vodju koji ce o nama da misli. Nama je i tako sve jedno :)

Ona neka radja! Shta ce nam deca, ako nemamo chime da ih izdrzavamo? Jeeeeebe mi se za Srpsku belu kugu... Shta? Da zene radjaju, jedva prezivljavaju, samo zato da se poveca broj stanovnika? Neka se svi gone! Odakle im pravo da traze povecanje populacije, kada osnovna sredstva za zivot ne mogu da pruze mladima?

Karlito Brigante:
Ne samo da će morati da nateraju poslodavce da poštuju ženska prava,nego će i prava vezana za brak morati da se promene u korist žena i svojinska prava vezana za brak.
несхватам како жена може имати већа права од мушкарца, поготово у браку као и својинским правима у истом? да рашчистимо једно жена неможе имати деце уколико је мушка страна неоплоди па стога невидим да може ишта урадити без мушкарца! И ја би волео да су све жене као девица марија а ли таквих бајки нема нити постоје! Зато небих баш давао већа права женама а и смотане су за ишта друго осим рађања деце!

Back