Svi protiv NJEGA...

i jos nesto. decko boluje od paranoje. to su oni fazoni- svi su protiv mene, ja jadan stradam, oni su nepravedni a samo sam ja u pravu, svi me mrze, svi su mi neprijatelji.....
i sad oko toga TEMA NA FORUMU?????????????
oh:roll: sad razglabanje zasto je rekao jednu ebenu recenicu?????????????????
:roll::roll::roll:
izvucite me odavde.................

tako sam ja u šestom razredu sa saškom.....
a ona bila sa onim što sam mu poklonio poster....i kao....oće sa mnom opet...e, pa nećeš.....al ***** sam bio, pa sam se smoovao opet sa njom na nekom rođendanu.....žensko me prevarilo u 6. razredu----klik! .......umreću od smeha...

jao dokle više
ta patetika
taj emotivni vampirizam
te smokljaste krvopije
što hvataju na neku neizrecivu tugu
jao kako bi mi kopali rude
kako bi mi zidali piramide
slepci
eto
jednostavno
slepci

tako sam ja u šestom razredu sa saškom.....
a ona bila sa onim što sam mu poklonio poster....i kao....oće sa mnom opet...e, pa nećeš.....al ***** sam bio, pa sam se smoovao opet sa njom na nekom rođendanu.....žensko me prevarilo u 6. razredu----klik! .......umreću od smeha...

e to ti pricam;)
tema za prvo polugodiste sestog razreda. u drugom se vec prevazidje.

Ja samo pitam za misljenje jer ne poznajem puno ljudi sa slicnim iskustvima, iako ih ima mnoooogo!!! Nemam bas toliko ljudi oko sebe koji mogu da me posavetuju, pa rekoh ovde moze neko... Ma ljudi, vi kad ste bili u mojoj situaciji, niste mislili tako kako sada mislite.... Znam to. I ne mogu da odrastem preko noci. Jednostavno treba da shvatim neke stvari, ali to ne mogu bez pomoci. I ne mogu da ispreskacem sve gluposti iz tinejdzerskih dana, ma koliko htela.....
Dosta sam ucila na svojim greskama, red je da malo ucim i na tudjim.

Back