Svi pričaju kako je Lapovo zeznulo ćacije: „Penzioneri se infiltrirali među SNS-ovce u Nišu sa jednim genijalnim ciljem“

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Baš o tom Lapovu. Varošici koja je pobedila strah i ucene i pokazala kako se to kulturno radi.
Pa nesto nisam za ovakav nacin, to jeste seljacki nacin , ono smrdim pa smrdim malo i ovako....jeste to nacin za boraniju...

Ali ako ovaj naord to vidi kao resenje , sto mirise da je tako , jer izuzetno podseca na sistem, neka veliki kradu kamionima a ja cu mojim malim rucicama...pa verujem da je blisko narodu....

Prava prica bi bila da se racuni i troskovi i novac prijavi kao finansijska malverzacija i onda se prati kako ministarstvo finansija resava tu prijavu..
Ako nekog kaznjavaju sto nije pokupio fiskalni racun ili uplatio pdv, mora da postoji trag i postupak kako resava neregularan transfer za mitinge...

Ali zasto ne seljacki nacin..

Evo jednog seljackog nacina koji se pre par godina sprovodio po Srbiji..
Moj drugar sa sela je predsednik sela, mlad, vredan radan, i povede se akcija, naravno vlast blentava korumpirana i zlobna, povede akciju da uvede vodovod u sva sela gde god moze , pa i u njegov kraj..
Ja mu kazem , svetska iskustva pokazuju da se nikad ne radi uvodjenje vodovoda pre uvodjenja kanalizacije, a to sam pisao i na forumu.
I nista, daj sta das, je bio odgovor..
Nijedan bunar u selu sad nije vise ispravan za pice, nijedan..a bilo je mnogo ispravnih zila ,jos mi kaze pola sela podnelo tuzbe za neovlascenu secu drveca ili zbunja pored njihovih kuca....Kao i svako selo koje je na brdu , imalo dva kanala za sprovod kisnice sa obe strane putai tu su iskoristili pa su tu montirali cevi ali su posekli siblje ili drvece koje je bilo tu pored tih kanala...i eto gradjanskih parnica...

Ali to je cisto kontrasenje, a poenta je da su svi bunari sada zatrovani...po meni izuzetna steta za jedno selo ....koje je imalo cistu vodu spontano i prirodno...

Penzioneri iz Lapova glumili Ćacijevce, ušli u bus, uzeli kintu, provozali se do Niša, najeli se u Nišu a pare koje su uzeli donirali studentima
respekt za akciju

LAPOVO ZEZNULO ĆACIJE!

Penzioneri i drugi građani prošli “ĆACI trening”, uzviknuli “Aco, Srbine!”, otišli na ekskurziju do Niša, uzeli po 5000 din i donirali studentima! ✊

SNS platio, Lapovo preusmerilo! 😌

Kad se pamet suprotstavi ‘Ćaci inteligenciji‘.
Polozili su kvalifikacije iz kradje za sns. Neka sad marnu nesto krupnije i bice primljeni .

Poslednja izmena:
Da, da. Da budu sutra izbori videla bi rezultate.
Znaš u čemu je razlika između tvog i mog mišljenja? Ja živim među ovakvim ljudima a ti imaš prilike da povremeno saznaš neku pojedinost. Da živiš, shvatio bi koliko je ogorčenje naroda na ovako otvoreno otimanje i bezakonje.

Iako ne zivim u Srbiji bar u danasnje vreme nije problematicno odrzavati svakodnevne kontakte sa ljudima, te ja ima 10tak ljudi iz Srbije sa kojima sam svakodnevno i jos 50-60 na nekim kontaktima gde vidim sta ko misli (pise).

A ovaj forum je takodje pokazatelj kako se ljudi NE menjaju, oni koji su pre 3-4 godine bili za EU i danas su za nju, oni koji su bili za Rusiju su i danas za nju a svi oni koji su i tad bili protiv zvaloustog iz raznih razloga ( nije za EU, nije za Rusiju, izdao je Kosovo, ne skida se sa Pinka, nema demokratije pod njim itd) su i danas protiv njega. Studenti su tu samo bezvezna tema, nikoga oni nisu novoga privukli ko nije glsao protivu zvaloustog.

I sta cemo sutra, kada studenti izadju zajedno sa opozicijom na izbore? Jel cete se osetiti prevarrnima? Necete, glasacete iako ste preveslani jer tesko je priznati kada te neko navuce.
Ali ti i dalje ne shvataš razliku između, ima na internetu, javio mi brat, kum i slično. Njihova viđenja ne moraju da se poklapaju sa viđenjima mnogih ovde jer možda imaju načina da im život bude podnošljiv. Mogu prihvatiti tvoje mišljenje samo posle življenja ovde i odgajanja dece, brigom o roditeljima, svakodnevnim stresom na poslu i sl..

Znaš u čemu je razlika između tvog i mog mišljenja? Ja živim među ovakvim ljudima a ti imaš prilike da povremeno saznaš neku pojedinost. Da živiš, shvatio bi koliko je ogorčenje naroda na ovako otvoreno otimanje i bezakonje.
Razlika između mene i tebe je što sam ja hajde da kažem bavio politikom. I samim tim video neke stvari koje ti ne vidiš. Garantujem ti da će mnogi od tih glasnih protivnika Vučića sutra bez problema glasati za njega. Da li zbog para, da li zbog neke usluge.

Da, ponasanje ljudi i njihovi iskazi nisu ista stvar....
Uzmi glasanje kao primer, 90% ljudi ce reci Vucic ne valja, pokrao penzije, to ce penzioneri odmah reci...odmah, ali na glasanju ce glasati za vucica jer je sluzba i mediji uspesno ogadilo svakog drugog, ja bih da se ponudim u politici, nego nisam lud, odmah dobio 3 glave, i dva srca, nasli bi mi da sam poznavao mnoge spijune, sto i jeste istina, Tako se pogodilo , upoznao glavne CIA ljude za CEE , sve je to pocelo tako sto sam otisao na sastanak mense i ebiga ljudi me provalili da sam preko 150 IQ ali stvarnih i jos vise da sam metodican, a sirokih vidika, adrenalin drzim pod kontrolom, i svasta nesto iz regrutacionih pregleda, jer ja sam radio posebne testove, prvi put sam uradio sve testove maksimalno pa su mislili da je namesteno ili neka greska...pa sam morao da idem za mesec dana posebno na dodatna testiranja i testova i psihoanalize, tad je slizba regrutacije bila jos cista, kasnije je to sve otislo u zloupotrebu od strane DB , pa su me cak i stitili moji poznanici sa mense...koji su svi i muski i zenski uglavnom ili VB ili DB....

Ali definitivno kontakt i nacin razmisljanja nisu isti , tu stvarno vazi ono iz filozofije, ili psihologije, hajzenbergov princip neodredjenosti , tj ne mozes od osobe dobiti misljenje koje je tacno ako misljenje dobijas upitom, tj samo postavljanje pitanja menja stavove i odgovor osobe...osoba vrsi predikciju posledica i na osnovu toga emituje odgovor....ili odgovara a emituje drugacije...

Penzioneri iz Lapova glumili Ćacijevce, ušli u bus, uzeli kintu, provozali se do Niša, najeli se u Nišu a pare koje su uzeli donirali studentima
respekt za akciju

LAPOVO ZEZNULO ĆACIJE!

Penzioneri i drugi građani prošli “ĆACI trening”, uzviknuli “Aco, Srbine!”, otišli na ekskurziju do Niša, uzeli po 5000 din i donirali studentima! ✊

SNS platio, Lapovo preusmerilo! 😌

Kad se pamet suprotstavi ‘Ćaci inteligenciji‘.

Lapovo – Novac iz SNS sistema preusmeren studentima!

Lapovo – malo mesto, a velika dela! Grupa entuzijasta, okupljenih oko ideje pomoći studentima, sprovela je jedinstvenu akciju preusmeravanja sredstava iz neformalnih i nelegalnih tokova Srpske napredne stranke ka onima kojima je pomoć zaista potrebna – studentima.

Organizovana je grupa penzionera i drugih građana, hrabrih i srčanih ljudi, koji su izrazili želju da podrže mlade. Ubrzo su prošli kroz brzu obuku, poznatu kao ‚ćaci trening‘. Uputstvo je bilo jednostavno: kada vidite nekog iz opštinske vlasti, doviknite ‚Aco, Srbine!‘.

Nakon toga, naši hrabri penzioneri i građani u odelu ‚ćacija‘ upisani su na spiskove za SNS ekskurziju do Niša, organizovanu za potrebe stranačkog marketinga. Za ovu ekskurziju dobili su po 5.000 dinara. Lapovo je prva sredina u Srbiji koja je odlučila da taj sistem iskoristi – ne za korist partije, već za pomoć studentima!

Po povratku iz Niša naši heroji su podelili ne samo radost već i neprocenjive informacije sa terena – šta se priča, kako se planira i kakva je atmosfera unutar autobusa SNS ‚turizma‘.

Prikupljena sredstva, novac kojim SNS plaća lojalistima da krenu autobusima i podrže predsednika, biće donirana studentima – jer ako iko treba da izgradi budućnost pravne Srbije, to su oni.

Ova simbolična, ali snažna akcija ima za cilj da probudi građansku svest, prikaže kako se sistem može okrenuti protiv samog sebe – i to bez ijednog incidenta.

Živela pamet Srbije! Živeo građanski otpor! Živela budućnost pravde!“

https://nova.rs/magazin/prica-se/gr...ns-novac-iz-nisa-i-dali-studentima-u-blokadi/

Мангупарија...

Јесул ти пемзионери неки вечити студенти, када су овако добро снс изредили ?? ... :kafa:

Ти су '41. глумили да сарађују са Немцима ...

Ти су глумили и да су партизански крезубосрбијанери !

Дакле наши стари добри и преживели Четници !!! ... :kafa: ... божији људи

скоро да јесам, јер си утек'о на време. :lol:

п.с. нисам пратила твој лик и дело, тако да, ако сам омашила,
имаш моје извињење. ;)
To je licna odluka, ostati ili otici. Nisam ja odatle odlazio samo zbog politicke ili ratne situacije (mada i to donekle utice, za neke presudno cak) nego sam veci deo mladosti zeleo da osetim zivot negde drugde, konkretno sam kao klinac sa 14-15 mastao da dodjem da zivim u kraj zemljine kugle gde zivim zadnjih 18 godina. Najgora mogucnost je da iz ogorcenja odes iz Srbije, ljude koje sam upoznao ovde a da su iz tog razloga otisli odatle su uglavnom nesrecni i ne nalaze mir.

Ali ti i dalje ne shvataš razliku između, ima na internetu, javio mi brat, kum i slično. Njihova viđenja ne moraju da se poklapaju sa viđenjima mnogih ovde jer možda imaju načina da im život bude podnošljiv. Mogu prihvatiti tvoje mišljenje samo posle življenja ovde i odgajanja dece, brigom o roditeljima, svakodnevnim stresom na poslu i sl..
Brat, kum, najbolji drugar i kolega sa fakulteta, gle, zive u toj istoj Srbiji i deo su glasackog tela i bas se ponasaju onako kako sam opisao - ljudi imaju svoj politicki stav i nisu ga menjali od pre 1.novembra 2024. Medju njima ima ljudi koji su i dalje clanovi DS-a, ima i dva direktora javnih preduzeca (nisu tamo dosli zato sto su dobri inzenjeri ili ekonomisti), znam cak i 2 dekana sa BU ali najvise ljudi koji nisu zagrizeni ni za jednu stranu, niti se izjasnjavaju a znam da neki ni ne izlaze na izbore. Tako da su oni slika Srbije, doduse malo (samo malo?) vise obrazovanija od proseka (jer sam se od gimnazije druzio sa dobrim djacima i studentima koji su hteli da uce te su uspesno zavrsili studije) Srbije.

Ja sam ziveo u toj zemlji sasvim dovoljno, ukupno 38 godina (kvalifikuje li me taj "staz"?), sasvim dovoljno da prodjem zivot od zemunskih ulica, preko gradilista po BGD i fotelja u javnom preduzecu i gradskoj upravi BGD-a i gle imam roditelje (ne samo moje nego i suprugine) o kojima se brinem cak odavde, vodim racuna da li imaju dovoljno, da im nadjem vezu ovako online za lekara ili majstora koji ce im popraviti krov na kuci. Uzgred kakav stres moze nastavnica srpskog jezika u osnovnoj skoli da ima? Recimo u odnosu na projektanta konstrukcije kome padne ili ne padne nadstresnica, nadzornog organa kome ljuljne ili ne nadstresnica na kojoj je nadzor... a da ne pricam o pritisvcima koje trpe ti ljudi od direktora ili politicara da potpisu nesto sto se kosi sa zakonom.

Malo više poštovanja prilikom repliciranja.
To je neko ko se davno odselio... negde gde je sve super med i mleko, samo iz čiste dobrote svrati ovde da nas upozori na konstantne zavere protiv ćacija od strane zlih studenata u blokadi i pokvarenih penzionera iz Lapova. To mu redovno javljaju roditelji i direktori o kojima redovno brine. Biće da je reč o državljaninu jkp Zelenilo il tako neka egzotična državica. Eventualno Metro il Železnice jer prve pruge zaborava nemaju... botina bre, teraj to odavle.

Brat, kum, najbolji drugar i kolega sa fakulteta, gle, zive u toj istoj Srbiji i deo su glasackog tela i bas se ponasaju onako kako sam opisao - ljudi imaju svoj politicki stav i nisu ga menjali od pre 1.novembra 2024. Medju njima ima ljudi koji su i dalje clanovi DS-a, ima i dva direktora javnih preduzeca (nisu tamo dosli zato sto su dobri inzenjeri ili ekonomisti), znam cak i 2 dekana sa BU ali najvise ljudi koji nisu zagrizeni ni za jednu stranu, niti se izjasnjavaju a znam da neki ni ne izlaze na izbore. Tako da su oni slika Srbije, doduse malo (samo malo?) vise obrazovanija od proseka (jer sam se od gimnazije druzio sa dobrim djacima i studentima koji su hteli da uce te su uspesno zavrsili studije) Srbije.

Ja sam ziveo u toj zemlji sasvim dovoljno, ukupno 38 godina (kvalifikuje li me taj "staz"?), sasvim dovoljno da prodjem zivot od zemunskih ulica, preko gradilista po BGD i fotelja u javnom preduzecu i gradskoj upravi BGD-a i gle imam roditelje (ne samo moje nego i suprugine) o kojima se brinem cak odavde, vodim racuna da li imaju dovoljno, da im nadjem vezu ovako online za lekara ili majstora koji ce im popraviti krov na kuci. Uzgred kakav stres moze nastavnica srpskog jezika u osnovnoj skoli da ima? Recimo u odnosu na projektanta konstrukcije kome padne ili ne padne nadstresnica, nadzornog organa kome ljuljne ili ne nadstresnica na kojoj je nadzor... a da ne pricam o pritisvcima koje trpe ti ljudi od direktora ili politicara da potpisu nesto sto se kosi sa zakonom.
Ok, posle izjave kakav stres može imati nastavnica srpskog jezika u školi, ne znam šta bih više s tobom mogla da raspravljam, izneo si svoj stav, teži je džak cementa od jednog školskog časa :mrgreen:

Ok, posle izjave kakav stres može imati nastavnica srpskog jezika u školi, ne znam šta bih više s tobom mogla da raspravljam, izneo si svoj stav, teži je džak cementa od jednog školskog časa :mrgreen:
Pa ta nastavnica srpskog vise od pola godine ne radi, ili je na odmoru/raspustu ili u strajku. Plus nema 8-casovno dnevnu shihtu. Tako da je njen stres daleko manji od nekog ko nema raspust, te radi full radno vreme ili nema pravo na strajk.

I rad sa decom od 10-14 godina je mnogo laksi i daleko manje stresan od rada sa odraslim ljudima, pogotovo jer nemas konkurenciju, pritisak musterija, rokova, cena... sta je stres jednog nastavnika u odnosu na stres jednog programera, bankara, inzenjera, prodavca.

Pa ta nastavnica srpskog vise od pola godine ne radi, ili je na odmoru/raspustu ili u strajku. Plus nema 8-casovno dnevnu shihtu. Tako da je njen stres daleko manji od nekog ko nema raspust, te radi full radno vreme ili nema pravo na strajk.

I rad sa decom od 10-14 godina je mnogo laksi i daleko manje stresan od rada sa odraslim ljudima, pogotovo jer nemas konkurenciju, pritisak musterija, rokova, cena... sta je stres jednog nastavnika u odnosu na stres jednog programera, bankara, inzenjera, prodavca.
Upravo odlično poznavanje rada u školi iz treće ruke :mrgreen: čija greška i nemar donose teže posledice? Mada, mislim da već znam tvoj odgovor, tako da, šta god napisala, objašnjavaćeš mi težinu rada sa klijentima ;) Inače, vratila sam se u mlađe razrede, sada radim sa drugim diplomom, prof razredne nastave i upravo razmišljam da bih mogla da se prebacim na neko čuvanje ovčica, okopavanje bašte Il njive :mrgreen:

Upravo odlično poznavanje rada u školi iz treće ruke :mrgreen: čija greška i nemar donose teže posledice? Mada, mislim da već znam tvoj odgovor, tako da, šta god napisala, objašnjavaćeš mi težinu rada sa klijentima ;) Inače, vratila sam se u mlađe razrede, sada radim sa drugim diplomom, prof razredne nastave i upravo razmišljam da bih mogla da se prebacim na neko čuvanje ovčica, okopavanje bašte Il njive :mrgreen:
U jbt, nastavnica srpskog pogresi na tumacenju Banovic Strahinje i tesko osteti dete za ceo zivot te se zbog toga pojede... ma daj, i ove obustave nastave pokazuju koliko nase prosvetne radnike zabole za tu decu, u sustini svake godine to dokazuju time sto izgube svake godine nedelje i nedelje u obustavama rada.

Moja supruga je radila prve 4 god po diplomiranju u prosveti, uzgred. Doduse sa srednjoskolcima. I kaze da joj nikada veca nirvana u radnom zivotu nije bila.

Gledam rezultate izbora od pre godinu i po u "slobodarskom" Lapovu: SNS 65,6%, SPO 10, SPS 8,5, SRS 6,5... za opoziciju ukupno 220 glasova (dvesta dvadeset) i niko nije presao cenzus jer ni ta ekoloska stranka koja ima 3,5% nije uz opiziciju. Jel ti pises o tom Lapovu?
To isto Lapovo je iznenadilo kada je masovno (koliko je to moguće za Lapovo) izašlo na miting i blokadu, još na početku svih mitinga. Ljudi su se čudili. Mnogo mimova beše na net-u u vezi tog događaja

Back