Сви наши хероји на једном месту

Наш највећи херој је

• Владимир Путин

• Ратко Младић

• Војислав Шешељ

• Радован Караџић

• Велимир Илић

• Моамер Ел Гадафи

• Уго Чавез

• Силвио Берлускони

• ТИХИ

• неко други

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

ВОДКА

Iskusan
Banovan
Poruka
5.913
Дошао сам на идеју да отворим тему где ћемо расправљати и гласати који је највећи српски херој тренутно. Ту наравно има места за Путина, Младића, Шешеља, Гадафија, Чавеза, Берлусконија а ви ми помозите, наведите предлоге, кога бих још требао да убацим у анкету.

NAJVECA HEROINA SRPSKOG NARODA ,ZENA KOJU JE VELIKI DEO SRBA PRE 10-15 GODINA VOLEO VISE OD KOSOVKE DEVOJKE , MAJKE JEVROSIME,MAJKE JUGOVICA ,A I SVOJE RODJENE -KLARA SHUMAN
schumannc.jpg

Дошао сам на идеју да отворим тему где ћемо расправљати и гласати који је највећи српски херој тренутно. Ту наравно има места за Путина, Младића, Шешеља, Гадафија, Чавеза, Берлусконија а ви ми помозите, наведите предлоге, кога бих још требао да убацим у анкету.

Velja Ilic. Herojcina.

NAJVECA HEROINA SRPSKOG NARODA ,ZENA KOJU JE VELIKI DEO SRBA PRE 10-15 GODINA VOLEO VISE OD KOSOVKE DEVOJKE , MAJKE JEVROSIME,MAJKE JUGOVICA ,A I SVOJE RODJENE -KLARA SHUMAN
schumannc.jpg

Ти си још носталгичан према тим дивним временима, очито да се за Слобе живело боље него данас. (ја не знам, ја сам у то време пишкио у кревет)

:(

Скупите се сви, добри другови нека труба док не падне мрак, свира растанак. Последњу нашу песму војничку запевајмо сложно сви нек' се све ори. Па за оне прошле дане, нек' ти нека суза кане па зар нисмо били ми, добри другови. Ко да жали ноћи, ко да жали дане растанак се спрема а времена нема ој, друже мој. Још у срцу мом као тешки звон одјекује тужне трубе глас, кроз тај гарнизон. Последњи, тужни поздрав војнички запевајмо сложно сви нек' се све ори. ој, друже мој

Ти мислиш да има већих хероја од Путина, Младића и Шешеља?

Па није ти добра листа и није разумљива прво Путин је председник,Ратко Младић
генерал а Шешељ политичар ..:think:

Сви су они хероји на свој начин у својој области делатности .

Back