Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.716
Ovo nije prava verzija, ona baš hardcore je skinuta.Praviš se lud a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije prava verzija, ona baš hardcore je skinuta.Praviš se lud a?
Да.Srbi se lože na svoje dželate![]()
RS je pola BiH, a njegova vojska je do Daytona drzala 65% teritorije; u mojoj knjizi to se zove pobeda.ugl gde su oni ratovali srbi tamo vise ne zive...
Izeta Nanića čak i naši vojnici priznaju za herojaIzet Nanić heroj????? To prema nekakvoj klix istoriji. Ti dečko imaš veliku zbrku u glavi.
Rat devedesetih ima tri naziva: u Republici Srpskoj Otadžbinski rat, kod Hrvata Domovinski rat, kod takozvanih Bošnjaka Agresija na Bosnu i Hercegovinu i sve tri strane imaju svoje heroje iliti "heroje", pri čemu su heroji drugih strana ratni zločinci. Pomiri se s tim i ne mešaj babe i žabe.
Nista.Milan Tepić, posljednji heroj.
Što bi Tuđmanove zenge dale da imaju jednog takvog, ali nemaju.
Trt!
![]()
Ako nisi bio vojnik VRS, to sto pises su gluposti.glup, zločinac, komu njara
Pijancima pred kladionicom da nije bitno?Nista.
Zenge imaju HR u svojim granicama i ispunjen cilj u vidu clanstva u EU i OTAN, sto je oduvek bio strateski cilj Hrvata.
Ne znas ti zasto neko pije.Pijancima pred kladionicom da nije bitno?
Опет лажеш. Ја не величам Младића. Ја само не дозвољавам да се пљује и да се назива починиоцем геноцида.jbg..
ja ovde govorim o tome da se veličaju zločinci a pravi heroji ne
kod sva tri naroda
tebi je heroj Mladić, meni nije
JNA je mogla samo Zlobu i Franju da obesi ili da se povuce tamo gde je priznaju.Како је уопште могло да дође до опсади касарни у Хрватској? ЈНА је морала да се извуче из гарнизона на резервне положаје, које је имала за сваку јединицу и касарну и одатле да дејствује по хрватским снагама или да превентивно удари на штабове и гарнизоне ЗНГ-а који су били успостављени. Поред тога да удари и на МУП.
Онда не би могли да буду опкољени и не бисмо имали случај Тепић.
I ovakva je dovoljno hard.Ali "braća" iz Srbije ne žele da vide zločine nad Srbima.Njih samo zanimaju zločini nad muslimanima.Ovo nije prava verzija, ona baš hardcore je skinuta.
Ја нисам рекао да треба да буде српска војска.JNA je mogla samo Zlobu i Franju da obesi ili da se povuce tamo gde je priznaju.
Nije posao JNA bio da bude srpska vojska.
Srpski izdajnici kolo vode od Marseja.Ја нисам рекао да треба да буде српска војска.
ЈНА је морала да реагује и пре доласка Милошевића на власт. Прве опсаде касарни су се десиле на Косову још 1968. године. 1981. године креће побуна Шиптара која је трајала све до 1999. године.
Армија је требала да реагује у складу са таквом ситуацијом.
Како је Милошевић дошао на власт? Па тако што је мртво руководство СР Србије дозвољавало да се на Косову и Метохији чине кривична дела и да за то Шиптари не одговарају. Србија ништа није предузимала да заштити свој народ већ је зарад братства и јединства ћутала.
brt prozvaše me HrvatomOvo nije prava verzija, ona baš hardcore je skinuta.
prilikom sudjenja u Hagu, Jovica Stanisic se pozivao na saradnju sa CIA, od 1991g...toliko Milosevicu, generalima JNa i ostaloj srpskoj bagri...srpski narod je i dobro prosao, kakve su ga jajare i izdajnici vodiliNe bi ja rekao da je Mladić nesposobnjaković. Prosto je politika radila svoje.
skroz tačno.. komandni kadar nam je bio katastrofalan! dok su drugi išli u korak sa vremenom mi smo imali nesposobne komunističke prdonje odrasle na filmovima Bate Živojinovića..prilikom sudjenja u Hagu, Jovica Stanisic se pozivao na saradnju sa CIA, od 1991g...toliko Milosevicu, generalima JNa i ostaloj srpskoj bagri...srpski narod je i dobro prosao, kakve su ga jajare i izdajnici vodili
bas tako, ali su drpali stanove i privilegijeskroz tačno.. komandni kadar nam je bio katastrofalan! dok su drugi išli u korak sa vremenom mi smo imali nesposobne komunističke prdonje odrasle na filmovima Bate Živojinovića..