Zločinci se veličaju, heroji zaboravljaju!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ugl gde su oni ratovali srbi tamo vise ne zive...
RS je pola BiH, a njegova vojska je do Daytona drzala 65% teritorije; u mojoj knjizi to se zove pobeda.

Sto se tice Pavkovica i cinjenice da neprijateljska vojska nije osvojila prestonicu kao sto je obicaj i potpisano je UN primirje protiv tolike sile; to je uspeh koji niko nije zabelezio od Vietnama; koji je to platio sa 3-4M zrtava.

Srbija je kapitulirala godinu dana posle, kad su je 5.oktobra prodale DOSmanlije za kikiriki, a to ispostovale sve vlade u zadnjih 1/4 veka.

Izet Nanić heroj????? To prema nekakvoj klix istoriji. Ti dečko imaš veliku zbrku u glavi.

Rat devedesetih ima tri naziva: u Republici Srpskoj Otadžbinski rat, kod Hrvata Domovinski rat, kod takozvanih Bošnjaka Agresija na Bosnu i Hercegovinu i sve tri strane imaju svoje heroje iliti "heroje", pri čemu su heroji drugih strana ratni zločinci. Pomiri se s tim i ne mešaj babe i žabe.
Izeta Nanića čak i naši vojnici priznaju za heroja

@pop80

Што се Сребренице тиче, то је требало решити другачије. Није требало дочекати да се Муслимани наоружају и заузму град. ЈНА је морала да удари много раније и да их разоружа, похапси и позатвара.

Исто је требало урадити и за ЗНГ-ом и са словеначком ТО. Све разбити и похапсити и позатварати.

То је велика грешка која је учињена.

Ја сам увек за то да је најбоље спречити него лечити, али на нашу велику жалост није тако рађено.

Како је уопште могло да дође до опсади касарни у Хрватској? ЈНА је морала да се извуче из гарнизона на резервне положаје, које је имала за сваку јединицу и касарну и одатле да дејствује по хрватским снагама или да превентивно удари на штабове и гарнизоне ЗНГ-а који су били успостављени. Поред тога да удари и на МУП.

Онда не би могли да буду опкољени и не бисмо имали случај Тепић.

jbg..
ja ovde govorim o tome da se veličaju zločinci a pravi heroji ne
kod sva tri naroda
tebi je heroj Mladić, meni nije
Опет лажеш. Ја не величам Младића. Ја само не дозвољавам да се пљује и да се назива починиоцем геноцида.

Како је уопште могло да дође до опсади касарни у Хрватској? ЈНА је морала да се извуче из гарнизона на резервне положаје, које је имала за сваку јединицу и касарну и одатле да дејствује по хрватским снагама или да превентивно удари на штабове и гарнизоне ЗНГ-а који су били успостављени. Поред тога да удари и на МУП.

Онда не би могли да буду опкољени и не бисмо имали случај Тепић.
JNA je mogla samo Zlobu i Franju da obesi ili da se povuce tamo gde je priznaju.
Nije posao JNA bio da bude srpska vojska.

JNA je mogla samo Zlobu i Franju da obesi ili da se povuce tamo gde je priznaju.
Nije posao JNA bio da bude srpska vojska.
Ја нисам рекао да треба да буде српска војска.

ЈНА је морала да реагује и пре доласка Милошевића на власт. Прве опсаде касарни су се десиле на Косову још 1968. године. 1981. године креће побуна Шиптара која је трајала све до 1999. године.

Армија је требала да реагује у складу са таквом ситуацијом.

Како је Милошевић дошао на власт? Па тако што је мртво руководство СР Србије дозвољавало да се на Косову и Метохији чине кривична дела и да за то Шиптари не одговарају. Србија ништа није предузимала да заштити свој народ већ је зарад братства и јединства ћутала.

Ја нисам рекао да треба да буде српска војска.

ЈНА је морала да реагује и пре доласка Милошевића на власт. Прве опсаде касарни су се десиле на Косову још 1968. године. 1981. године креће побуна Шиптара која је трајала све до 1999. године.

Армија је требала да реагује у складу са таквом ситуацијом.

Како је Милошевић дошао на власт? Па тако што је мртво руководство СР Србије дозвољавало да се на Косову и Метохији чине кривична дела и да за то Шиптари не одговарају. Србија ништа није предузимала да заштити свој народ већ је зарад братства и јединства ћутала.
Srpski izdajnici kolo vode od Marseja.

prilikom sudjenja u Hagu, Jovica Stanisic se pozivao na saradnju sa CIA, od 1991g...toliko Milosevicu, generalima JNa i ostaloj srpskoj bagri...srpski narod je i dobro prosao, kakve su ga jajare i izdajnici vodili
skroz tačno.. komandni kadar nam je bio katastrofalan! dok su drugi išli u korak sa vremenom mi smo imali nesposobne komunističke prdonje odrasle na filmovima Bate Živojinovića..

Back