Svi kukaju, a ja sa platom od 22.000 dinara živim kao car!

Mislim da vec znate koje medije kontrolise rezim Aleksandra Vucica! Klasican primer propagande je navodna ispovest devojke iz Leskovca koja uziva sa 22 000 dinara. Kada su se malo preracunali shvatili su da to nije dovoljno pa su ubacili i malu pomoc roditelja, Uglavnom sve je izmisljeno i prilicno bez veze,
https://www.alo.rs/posao-i/svi-kuka...car-ovo-je-moja-detaljna-racunica/223701/vest

:hahaha: Генијално супер јој се са платом од 22.000 док год јој родитељи сваког месеца дају још 20.000 односно скоро целу њену плату.

Ne treba da pricas nesto sto ne znas.Jako mali broj ljudi na zapadu ima stan ili kucu u vlasnistvu,pretezno su podstanari celi zivot.I ponavljam jos jednom,apsolutni iznos primanja nije merilo,bitna je kupovna moc,koliki ti je standard.
Nije isto hiljadu evra u Beogradu i Berlinu.O tome se radi,to je standard.I naravno da je Nemacka razvijenija od Srbije,i da imaju nemci veci standard od nas.Uvek su imali,imaju i sada.

kad krenu ovako sa pausalnim ocenama. Nije svaka zemlja na zapadu ista i u nekim zemljama procenat vlasnistva nad kucom je u samom svetskom vrhu.......

Back