Svi kukaju, a ja sa platom od 22.000 dinara živim kao car!

zemunski kej

Elita
Poruka
20.732
Хахах...плаћа "маркицу" 3000???

У Лесковцу нема градског превоза а месечну картицу само у Београду зову "маркица".

- - - - - - - - - -

Лаже да нема здравствену књижицу јер није пријављена, јер незапослени такође добијају здравствену књижицу и бесплатно здравствено осигурање.

- - - - - - - - - -

Има 22 године, а завршила је факултет (ако факс траје 4 године, уписала га са 19. може да га заврши у 23), стигла је да волонтира једно време и да довољно дуго после тога живи са 22 000 да би могла да направи ову рачуницу, плус да говори о зимској гардероби и чувању исте (за шта је потребно пар година).

Kako god da preracunas ,premalo. Ne da ne mozes da platis rezije nego nemas ni za ishranu, Mozda ako jedes samo virsle od 200din,kg ,senf i hleb od 39 dinara veknu, Znaci o cipelama mozes da sanjas ili bilo sta drugo. Nervira me kad pisu najvaznije je da imamo stabilnost kao da bez njih nema stabilnosti tj. ako nisu na vlasti razbucali bi sve zivo.Jer su upravo oni generator nestabilnosti.

У Лесковцу нема градског превоза а месечну картицу само у Београду зову "маркица".

- - - - - - - - - -

Лаже да нема здравствену књижицу јер није пријављена, јер незапослени такође добијају здравствену књижицу и бесплатно здравствено осигурање.
Kod nas isto zovu markica , pošto je karta trajna , valjda se vadi jednom godišnje , a gore se ubacuje parče kartona tzv. markica koje se mesečno menja ,ako nisu nešto modernizovali u prethodih 10-20 godina , mada je i sada zovu markica svi .

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Има 22 године, а завршила је факултет (ако факс траје 4 године, уписала га са 19. може да га заврши у 23), стигла је да волонтира једно време и да довољно дуго после тога живи са 22 000 да би могла да направи ову рачуницу, плус да говори о зимској гардероби и чувању исте (за шта је потребно пар година).

JBG SKOJevac...Isti ste.... Od sendvica zivite i ti i ona.

Misljenje menjate u zavisnosti da li jedna stranka u sendvic stavi mortadelu umesto podriguse... takav vam je kriterijum vrednosti.Birate da li botujete za SNS, DS, SPS, JUL, Sergeja.... u zavisnosti od cene suhomesnatog izmedju dve kriske hleba.

JBG SKOJevac...Isti ste.... Od sendvica zivite i ti i ona.

Misljenje menjate u zavisnosti da li jedna stranka u sendvic stavi mortadelu umesto podriguse... takav vam je kriterijum vrednosti.Birate da li botujete za SNS, DS, SPS, JUL, Sergeja.... u zavisnosti od cene suhomesnatog izmedju dve kriske hleba.

Сажваћи ми сендвич, Николо Крмивоје.

Скоро све поруке у последње две године које напишеш на теми су упућене мени.

Зашто си оптерећен мојим ликом и делом, Ниџо?

Bravo za moju asket-icu!
Pruža se koliko joj guber dozvoljava i ne kuka.

Nije kao ove silikonske natoguske kojima je potrebna tona šminke, veštačka kosa, nokti, doope, grudi....

Ovo treba ženiti...

Деда, ниси провалио да је текст лажан или си ироничан?

Нисам разумео.

Ако је иронија, сорру.

Ni jedno ni drugo.

Dižem pritisak *******ima, znam da su nervozni pred sutrašnji dan! :rumenko:

Што су нервозни?

Шта ће им се деси сутра?

- - - - - - - - - -

Da ali naša *******ija se identifikovala sa svojim gazdama.
Pune su im oči njihovih (gazdinih) para.

И *******има су пуна дупета једне чрвене и сендвич ужине.

Back