Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Svi kolaci su manje vise dobri, a samo neki se stalno jedu
Svakoj je na neki nacin potrebno prilagodjavanje i nekako se nijedna ne izdvaja necim po cemu je pamtim..odnosno nekim iskustvom koje je meni prenela..nijedna nije bila dominantna i uvek se ocekuje od muskarca inicijativa
Svakoj je na neki nacin potrebno prilagodjavanje i nekako se nijedna ne izdvaja necim po cemu je pamtim..odnosno nekim iskustvom koje je meni prenela..nijedna nije bila dominantna i uvek se ocekuje od muskarca inicijativa
Nisam. Raskinuli smo i nastavili sa istim van veze..
Dok smo i bili u vezi sve to je pocelo uticati i na svakodnevni odnos..
Realno, nismo mogli spojiti ceo dan bez par sati psihickog hebavanja..
Kako smo raskinuli i nastavili se vidjati igre radi, sve je poprimilo drugaciji ton..
Mislim da smo na neki nacin postali i zavisni od toga..
Bilo je zeznuto se odvici kad su se druge stvari pocele isprecavati tome..
jeste ali nije fora samo u tukiju...tu je....sve....mmm....najbolji je nacesce onaj koji te najvise voli i zeli iz 100000 razloga, jos ako i ti njega volis i zelis toliko..........=