Svi fakulteti u Srbiji doneli odluku o pocetku nastave

Lol, ko je rekao da je išta propalo. :D
Види се да је "студентски покрет" изгубио на замаху. Људима је једноставно све досадило. Народ хоће ред и мир, да одмара док је лето, иде на море, на село, у бање, планине, а не да нереди владају по трговима и улицама..

a jel mi smemo da radimo? :lol:

inace, napisala sam na onoj temi ili ili, cini mi se, razgovarala sam sa nekim studentima i lepo su mi rekli - jedna godina moze da se izgubi, dve vec ne mogu. pogotovo sto su to studenti koji sami sebe izdrzavaju tjah rade i studiraju, jer roditelji ne mogu da ih izdrzavaju.
Postoji jedna grupa stud u blokadi koji su vrlo radikalni i ne žele nikakve dogovore sa upravama falulteta. Ali većina stud u blokadi je svesna položaja univerziteta i potreba da radi po zakonu da završi šk god da ih vlada ne bi ugasila, a oni su većina. Tako da hibridna nastava omogućava da oni i dalje zauzimaju amfiteatre i rade što i do sada, s time što se polako uključuje nastava, pa paralelno. Ništa nije kao redovno, i dalje je stanje vanredno.

Погледај број људи који се окупљају на блокадама и осталим дернецима тих нерадника и пробисвета, све их је мање. Наглашавам да нисам присталица садашњег режима.

valjda je trebalo kolektivno da damo otkaze da bismo sedeli na blokadama. sta znam....nekako ne razumeju da ljudi moraju da rade. bg im je to tri puta pokazao.
jos sam im obrazlozila psihologiju mase. svojim postupcima su direktno poceli da ugrozavaju egzistenciju ljudima (blokaderi) i sto rekoh kad te juri medved u sumi (direktna opasnost), ne mislis o zmiji u travi (indirektna opasnost).

Postoji jedna grupa stud u blokadi koji su vrlo radikalni i ne žele nikakve dogovore sa upravama falulteta. Ali većina stud u blokadi je svesna položaja univerziteta i potreba da radi po zakonu da završi šk god da ih vlada ne bi ugasila, a oni su većina. Tako da hibridna nastava omogućava da oni i dalje zauzimaju amfiteatre i rade što i do sada, s time što se polako uključuje nastava, pa paralelno. Ništa nije kao redovno, i dalje je stanje vanredno.

ne znam za njih sta ce dalje, ali i mi ostali imamo pravo na svoje zivote i na rad.

Погледај број људи који се окупљају на блокадама и осталим дернецима тих нерадника и пробисвета, све их је мање. Наглашавам да нисам присталица садашњег режима.

Pa valjda pratiš da je sve zvanično obustavljeno zbog požara i trenutne vanredne situacije

Nije to Vučić nikada stvarno nudi. :D

kako nije kad jeste. ja sam ubedjena da jeste u martu, pre protesta ili tako nesto. ok, ne pratim bas dnevno dogadjaje
nego, kazi tamo svojim u centrali ili gde vec da smisle nove taktike. bg 3 puta nije hteo da poslusa i izadje. objasnih na nekoj temi zasto cisto sa psiholoskog aspekta. izgleda da je ipak lakse krenuti od manjih gradova i ne ocekivati od bg previse.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/f...pocinju-sa-nastavom-oglasio-se-skonus/y40wchf

Autorska
Poslednja dva fakulteta donela odluke o nadoknadi predavanja,ispita i za upis novih brucoša.
Pogledajte prilog 1753510
Naravno ko neće da studira,zavrsava fax ne mora a ako nastave sa blokadama pa troškovi rastu.
Sada ce tek početi kažnjavanje pojedinaca u iniverzitetima koji su dozvolili sve ovo na prvom mestu rektor kao najodgovornija osoba zatim pojedini dekani i profesori.
Udarci po džepu najviše bole
Opsednut si fakultetima idi leči se. Nema ništa dok ne srušimo nacistu :mafijas:

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/f...pocinju-sa-nastavom-oglasio-se-skonus/y40wchf

Autorska
Poslednja dva fakulteta donela odluke o nadoknadi predavanja,ispita i za upis novih brucoša.
Pogledajte prilog 1753510
Naravno ko neće da studira,zavrsava fax ne mora a ako nastave sa blokadama pa troškovi rastu.
Sada ce tek početi kažnjavanje pojedinaca u iniverzitetima koji su dozvolili sve ovo na prvom mestu rektor kao najodgovornija osoba zatim pojedini dekani i profesori.
Udarci po džepu najviše bole
Kraj blokadera.

Ne, otkud ti to?
Nije ništa propalo. Ovo je bilo nešto interno između uprava i stud u blokadi, nerazumevanje kuda dalje i kojim putem. Međutim, fakulteti da ne bi zaključali svoje brave morali su da krenu, ali uz svo uvažavanje studenata, protesta i njihovih potreba, barem na UB.
Doneta ke odluka da se oni koji blokiraju izbace sa fakulteta. Imali smo primere da 7 -15 studenata blokira fakultet. Tom idiotizmunje dosao kraj i ti su izbaceni napolje na ulicu. Kraj price .
Blokaderi kmece, karavani prolaze

Back