"..svi cete vi na svashtari da mi zavrshite.."

Poruka
18.222
..pretio je nekada mod chaterima na "ozbiljnim" temama.. :lol:

..drugi eminentni forumash je uStvrdio da forumashi ili pochinju ili zavrshavaju karijeru na svashtari.. :)

..kuda vas je vodio forumashki autoput..?
..shta znachi "matichni podforum"..?
..jeste li promenili naviku obitavanja na nekom pdf-u i zashto..?
..koliko istine ima u onoj da se svako cheshe gde ga svrbi, pa na filozofiji nema mnogo profesora filozofije,
na lj&s-u zaljubljenih, a na d&p-u domacica..?

..i da, nemojte opshta mesta "ja sam ovde da se zezam" i slichno, sve to stoji, ali na koje teme se najradije zezate, caskate ili pametujete..?
..i sa kakvim sagovornicima..?

astrologija - politika - religija - filozofija sa psihologijom, sa povremenim skretanjem na sporedne puteve, pre svega zene. a na tom autoputu se se vozilo ludo i nezaboravno. :lol:
filozofiju tretiram kao maticni pdf, mada je poslednji u nizu stanica, ali sada tamo najcesce obitavam...bez obzira sto nisam eminentni profesor filozofije, tamo je najzanimljivije.

..drugi eminentni forumash je uStvrdio da forumashi ili pochinju ili zavrshavaju karijeru na svashtari.. :)

..koliko istine ima u onoj da se svako cheshe gde ga svrbi, pa na filozofiji nema mnogo profesora filozofije,

..i da, nemojte opshta mesta "ja sam ovde da se zezam" i slichno, sve to stoji, ali na koje teme se najradije zezate, caskate ili pametujete..?

štaznam...klackao se na svaštari dok nisam vido automobilizam...pa sam bijo tamo, pa sam se prešalto na ljis i tamo do danas...

E, ovo mislim da ima dosta smisla. Ja uvek imam utisak da većina likova na Lj&S poseduje seksualne veštine koliko i komad plastike odgovarajuće veličine i oblika; na filozofiji eno jedan ima u potpisu ''intelektualac bez škole'' (dalo bi se analizirati); a onima sa Politike ne bih dao ni kućnim savetom da upravljaju...
Ali sve je to ok. Da je drugačije, možda bi bilo korisnije, ali definitivno manje zabavno.

E, ovo mislim da ima dosta smisla. Ja uvek imam utisak da većina likova na Lj&S poseduje seksualne veštine koliko i komad plastike odgovarajuće veličine i oblika; na filozofiji eno jedan ima u potpisu ''intelektualac bez škole'' (dalo bi se analizirati); a onima sa Politike ne bih dao ni kućnim savetom da upravljaju...
Ali sve je to ok. Da je drugačije, možda bi bilo korisnije, ali definitivno manje zabavno.
a mi zene smo verovatno vecina transvestiti:lol:

ispade da na zenama ima najmanje zena. :huh:

sta fali, kao deklarisani nevernik sam pisala na religiji. :huh:

Pa na zenama i ne treba da budu zene...:zcepanje: :zcepanje:
sala mala...:lol:

pa dobro, valjda je i poenta foruma sloboda izrazavanja i iznosenja stavova...na bilo kojim temama

Elem ja sam dosla jer me interesovalo nesto u vezi astrologije...pa sam odatle presla na psihologiju i na zene, na filozofiju, na romantiku, ponekad sam i na ljisu, a i na blogovima...i pojma nemam kako ja sad da odredim svoj ,,maticni podforum''...:lol: :lol:
i ne vidim u cemu je poenta...jel se to ljudi ovde procenjuju po maticnom podforumu? a kako to? :lol:

Hahahaha....kako istinito. :rotf:

Pa na zenama i ne treba da budu zene...:zcepanje: :zcepanje:
sala mala...:lol:

pa dobro, valjda je i poenta foruma sloboda izrazavanja i iznosenja stavova...na bilo kojim temama

Elem ja sam dosla jer me interesovalo nesto u vezi astrologije...pa sam odatle presla na psihologiju i na zene, na filozofiju, na romantiku, ponekad sam i na ljisu, a i na blogovima...i pojma nemam kako ja sad da odredim svoj ,,maticni podforum''...:lol: :lol:
i ne vidim u cemu je poenta...jel se to ljudi ovde procenjuju po maticnom podforumu? a kako to? :lol:

zar i ti cero brute. :lol:

Au...Od lj&s ka d&p, onako kako sam i rasla i sazrevala :mrgreen: Ali, zaista. Mislim da sam bila isključivo na lj&s-u, sada tamo uopšte ne zalazim, godine su u pitanju :eek: Prosto, ništa me ne zanima od tih tema.
Nekad su mi žene i d&p bile uber dosadni pdf, sad sam samo tu :confused: Kanda sam postala dosadna :think: :lol: Ali na d&p nisam često, uglavnom kad imam neko pitanje o bebi... Iako sam majka nisam tip da me samo ta tema zanima, štaviše i ne zanimaju me nešto konstantne priče o deci tako da sam uglavnom na ženama jer ima i ozbiljnog i sprdnje, a i žena sam majku mu :manikir:

Nisam shvatila ovo - ..koliko istine ima u onoj da se svako cheshe gde ga svrbi, pa na filozofiji nema mnogo profesora filozofije,
na lj&s-u zaljubljenih, a na d&p-u domacica..? :think: Šta je pisac 'teo da kaže? (stvarno ne kapiram :rumenko: )

Počela sam sa fotografijama hrane,više zbog fotografije nego zbog kulinarstva.Matični pdf Žene,i to biblioteka.Sada volim i pdf Fotografija.

Znači:nisam žena,ne čitam,nemam oko za fotografiju i ne znam da kuvam.:lol:

ali na koje teme se najradije zezate, caskate ili pametujete..?
Čini mi se da je takvih tema sve manje,ili je meni dosadilo...:think:

promenila sam i pdf gde postujem
i nacin postovanja
jer nema poente voditi diskusiju i raspravljati, kad znacajan broj ljudi to ovde ni ne zanima. na kraju se osecas ko da pricas sa zidom.
i tu si kad ti dosadno da se zabavis i ubijes vreme. nijedan pdf mi vise nije "maticni", oguglala sam i na ozbiljne diskusije, i na stalkere, i na smarace i ostale.
al na svastaru ne idem, to mi je ko da udjem u ubrlozen podrum i ne znam odakle da krenem i kada da stanem :)

:lol:

Moj maticni pdf je Politika, kada u pauzi upalim forum taj pdf najpre prelistam, u poslednje vreme redje pisem jer se bogme svasta navuklo a i sve price su nekako ispricane ali cak i protivnike odande visoko kotiram kao sagovornike i cenim njihovo misljenje.
Nakon Politike bacim pogled na Modu mada i tamo nemam volju da pisem.
Putovanja predstavljaju mrtav pdf i bas mi je zao zbog toga.
Na Zenama je nekako najlakse ostaviti komentar pa tako i cinim ali sam skoro uverena da ovaj pdf odrzava tema Da vas vidim danas, kad bi nju zavrnuli mislim da bi se Zene zacas svele na Muskarce:lol:. Vlasnik Krste treba Lindi da plati za otvaranje te teme a sta mi smeta...smeta mi chat, ono otvoris temu Prevara u braku a tu se silno pozdravljaju drugari, sta je pametno kazalo dete vaspitaci a sta mu je vaspitacica odgovorila, kome se upalio kutnjak a ko se posvadjao sa muzem...mene to ne zanima ali ko me pita, zatvoris temu i ides dalje:)

Paaa, prvo sam postovala na zdravlju... zato i otvorih nalog... cekajuci odgovor, postovala malo na muzici, svastari... pa onda film i tv, astrologija, malo dip malo ljis i onda zeneeeee... i tu sam ukocila... tu mozes da objedinis sve ostalo i da caskas i o horoskopu i o knjigama, filmovima, deci... kacis slike i muziku... sve u 1 :lol:... i super je ekipa... izbegavam "specijalizovane" pdfe previse je "strucnjaka" na njima... ispade da ti treba fakultet da bi procitao i razumeo knjigu, napravio tortu, odgajio dete :lol: na zenama je nekako najopustenije, velike, male, mlade i mladje, mame, cerke, bake, i po neki zenski petko i eto, idealan recept za ubijanje vremena...

Back