Svi cemo zavrsiti u paklu ili u raju, nema izmedju.

1. NE OBOŽAVAJ NIKAKAV LIK REZAN NITI IKAKVU SLIKU OD ONOGA ŠTO JE GORE NA NEBU ILI DOLE NA ZEMLjI, ILI U VODI I ISPOD ZEMLjE.

Vernici se klanjaju ikonama, krstevima, svojim delima uveliko= PAKAO. Idemo dalje

2. NE UZIMAJ UZALUD IMENA GOSPODA BOGA SVOJEGA.

Srbi, a i ostali naravno, itekako vole socno da opsuju Boga i da ga uzalud spominju. = PAKAO.

3. SEĆAJ SE DANA ODMORA DA GA SVETKUJEŠ; ŠEST DANA RADI I SVRŠI SVE SVOJE POSLOVE, A SEDMI DAN JE ODMOR GOSPODU BOGU TVOJEMU.

Kapitalizam bajom moj. Koliko ste puta isli na posao nedeljom? Koliko je poljoprivrednik morao da posvrsava poslove nedeljom jer bi mu posle sve propalo? Ja znam koliko sam ja. A naslusao sam se onih babskih provala ''Ma nece Bog zna da je nuzda'' hahaha ma sta bre nece jel ti lepo bre pise. Nedelja nema rada. Uz to, i nase gazde ce u pakao. =PAKAO broj 3

4. NE ČINI PRELjUBE

70% populacije se vec krcka u kotlu. PAKAO Zajedno sa njima i dobar deo svestenstva. I njima se dize

5. NE UKRADI

Jel se racuna i kad krades drzavu ili samo privatno lice?

6. NE POŽELI NIŠTA ŠTO JE TUĐE

100% populacije ide u PAKAO.

E sada postoji mogucnost da se pokajete na kraju i onda vam se sve oprasta, i ubicama, silovateljima i onima koji su radili nedeljom pa cemo svi u raj :worth:

Zakon Božiji je dat da se ograniči zlo među ljudima dok ne dodje Onaj koji je viši od Zakona. Ko hoće zakonom da se spasi taj je već osuđen na propast. Vjera u Hrista je nešto drugo. Ako vi svoj karakter oblikujete uz pomoć Svetog Duha prema Hristovom karateru, vaši grijesi se brišu i bićete spaseni.

Braćo moja što lupetate i druge zavodite, nije Evin problem što je ubrara i probala sa drveta poznanja dobra i zla...PROBLEM JE STO JE POVJEROVALA SOTONI. Nije Adamov problem sto je probao isto nego sto je izabrao Evu umjesto Boga. Problem je u njihovoj nevjeri, jer su od tada poceli da sumnjaju u Boga da li je on zaista dobar ili ne. To je grijeh koji ih je odvojio od Izvora života. Zato je Hristos uzeo palu ljudksu prirodu da bi nam iskovao novi život gdje bi ponovo vratili u svom srcu povjerenje u Boga.

Pitanje za vas? Da li je prije pada u grijeh Adama i Eve...ili još prije pada sotoninog postojala neka tabla sa 10 Božijih zapovjesti na Nebu? Šta Pismo kaže zašto je Zakon dat? DAT JE DA SE OTKRIJE GRIJEH. DA SE SPOZNA GRIJEH

Nemojte biti lakomisleni i dozvoliti sotoni da se sprda sa vama. Uzmite Boziju rijec i proucavajte i molite se Hristu.

Šta je Isus rekao u Otkrivenju?

Rev 22:11 Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan, neka se još pogani; i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet neka se još sveti.
Rev 22:12 I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim.
Rev 22:13 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Prvi i Poslednji.
Rev 22:14 Blago onome koji tvori zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.
Rev 22:15 A napolju su psi i vračari i kurvari i krvnici i idolopoklonici i svaki koji ljubi i čini laž.

Ko će biti izvan grada (Novog Jerusalima)? Ljudi koji krše Božje zapovesti...

- kurvari = 7. Božja zapovest
- krvnici = 6. Božja zapovest
- idolopoklonici = 2. Božja zapovest
- svaki koji ljubi i čini laž = 9. Božja zapovest

Poslednja izmena:

1. NE OBOŽAVAJ NIKAKAV LIK REZAN NITI IKAKVU SLIKU OD ONOGA ŠTO JE GORE NA NEBU ILI DOLE NA ZEMLjI, ILI U VODI I ISPOD ZEMLjE.

Vernici se klanjaju ikonama, krstevima, svojim delima uveliko= PAKAO. Idemo dalje

Srbi, a i ostali naravno, itekako vole socno da opsuju Boga i da ga uzalud spominju. = PAKAO.

3. SEĆAJ SE DANA ODMORA DA GA SVETKUJEŠ; ŠEST DANA RADI I SVRŠI SVE SVOJE POSLOVE, A SEDMI DAN JE ODMOR GOSPODU BOGU TVOJEMU.

Kapitalizam bajom moj. Koliko ste puta isli na posao nedeljom? Koliko je poljoprivrednik morao da posvrsava poslove nedeljom jer bi mu posle sve propalo? Ja znam koliko sam ja. A naslusao sam se onih babskih provala ''Ma nece Bog zna da je nuzda'' hahaha ma sta bre nece jel ti lepo bre pise. Nedelja nema rada. Uz to, i nase gazde ce u pakao. =PAKAO broj 3

4. NE ČINI PRELjUBE

70% populacije se vec krcka u kotlu. PAKAO Zajedno sa njima i dobar deo svestenstva. I njima se dize

5. NE UKRADI

E sada postoji mogucnost da se pokajete na kraju i onda vam se sve oprasta, i ubicama, silovateljima i onima koji su radili nedeljom pa cemo svi u raj :worth:

nije dovoljno pokajati se, i očekivati da ćeš se molitvom spasiti očekivajući Božiju milost...to je nemoguće, jer se niko ne može spasiti u trenutku...
kad bi to bilo moguće, bilo bi poništeno čitavo učenje u Bibliji...raj bi bio krcat, a pakao prazan...:lol:
mjesto u raju se zaslužuje ogromnim trudom, i mnogo dužom borbom sa samim sobom.. pokajanje jedino vrijedi kad se pokaješ, i prestaneš sa svojim zlima..
a to se ne dešava u trenutku....

4. NE ČINI PRELjUBE

5. NE UKRADI

Plasim se da ce manjina dobiti spasenje i vecni zivot
a vecina ide u unistenje

Uđite na uska vrata, jer su široka vrata i širok je put koji vode u propast, i mnogo ih je koji tuda idu; (Matej 7:13)

ali su uska vrata i tesan je put koji vode u život, i malo ih je koji ih nalaze. (Matej 7:14)

Zato se treba pokajati na samrti, pa da ne mož više da grešiš. Tako je i Konstantin uradio...

Danas neko zna sta se zbivalo u njegovom sobicku dok je ispustao dusu? I da se "po sopstvenoj zelji" sahrani u Carigradu a ne Rimu.
Po spisima ne zna se gde je tacno umro, jedni navode da je umro usred pripreme za rat, drugi u Nikomediji, a treci na imanju nedaleko od Nikomedije.

Ne zna se gde je umro a zna se sta je izgovarao? Interesantno.

Нема средине код Бога је све или или. По библијским стандардима нико данас неће отићи у рај или у царство небеско. Џабе се молите осим ако не почнете колико сутра да живите строго по сваком словцету Библије.

Ne kenjajte ni vi poklonici raja ni vi grešnici ateistički,barapski I ostali...
Kakav raj,kakav pakao!?
To vam je sve paklena muka šta priželjkujete!
Niste svesni da ,ako ima Boga,da vam zavidi što možete umreti I smiriti se jednom za svagda!
Zato I pravi pičvajz među nama-izjeda ga zavist u pogledu naše smrtnosti.
Siguran sam,da ako je još živko,da pizdi što ne može da mandrkne I da ode sve u majćinu...:(
I ima da rinta non-stop po celom Univerzumu.Hajme posla-Godo je I fizikalac I inženjer I svoj nadzornik
I verujem da mu je to pravi pakao!
Jadaaaaan...:sad2:

Rev 21:4 On će im obrisati svaku suzu iz očiju i više nikad neće biti smrti, ni jada, ni jauka, ni bola više neće biti jer je prošlo ono što je bilo pre."
Rev 21:5 Tada reče Onaj koji sedi na prestolu: "Evo sve činim novo!" I reče: "Piši, jer ove reči su verodostojne i istinite."
Rev 21:6 I još mi reče: "Svršeno je! Ja sam Alfa i Omega, Početak i Kraj. Žednome ću besplatno dati da pije sa izvora vode života.
Rev 21:7 Pobednik će naslediti sve ovo, i ja ću biti njegov Bog, a on će mi biti sin.
Rev 21:8 A strašljivcima, nevernima, odvratnima, ubicama, bludnicima, vračarima, idolopoklonicima i svim lažljivcima mesto je u jezeru gorućeg sumpora. To je druga smrt."

Rev 22:1 I pokaza mi čistu reku vode života, bistru kao kristal, koja izlažaše od prestola Božijeg i Jagnjetovog.
Rev 22:2 Nasred ulica njegovih i s obe strane reke drvo života, koje rađa dvanaest rodova dajući svakog meseca svoj rod; i lišće od drveta beše za isceljivanje narodima.
Rev 22:3 I više neće biti nikakve prokletinje; i presto Božji i Jagnjetov biće u njemu; i sluge Njegove posluživaće Ga.
Rev 22:4 I gledaće lice Njegovo, i ime Njegovo biće na čelima njihovim.
Rev 22:5 I noći tamo neće biti, i neće potrebovati videla od žiška, ni videla sunčanog, jer će ih obasjavati Gospod Bog, i carovaće va vek veka.
Rev 22:6 I reče mi: Ovo su reči verne i istinite, i Gospod Bog svetih proroka posla anđela svog da pokaže slugama svojim šta će biti skoro.
Rev 22:7 Evo ću doći skoro: Blago onome koji drži reči proroštva knjige ove.
Rev 22:8 I ja Jovan videh ovo i čuh; i kad čuh i videh, padoh da se poklonim na noge anđela koji mi ovo pokaza.
Rev 22:9 I reče mi: Gle, nemoj, jer sam i ja sluga kao i ti i braća tvoja proroci i oni koji drže reči proroštva knjige ove. Bogu se pokloni.
Rev 22:10 I reče mi: Ne zapečaćavaj reči proroštva knjige ove; jer je vreme blizu.
Rev 22:11 Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan, neka se još pogani; i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet neka se još sveti.
Rev 22:12 I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim.
Rev 22:13 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Prvi i Poslednji.
Rev 22:14 Blago onome koji tvori zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.
Rev 22:15 A napolju su psi i vračari i kurvari i krvnici i idolopoklonici i svaki koji ljubi i čini laž.
Rev 22:16 Ja Isus poslah anđela svog da vam ovo posvedoči u crkvama. Ja sam koren i rod Davidov, i sjajna zvezda Danica.
Rev 22:17 I Duh i nevesta govore: Dođi. I koji čuje neka govori: Dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života za badava.
Rev 22:18 Jer svedočim svakome koji čuje reči proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj;
Rev 22:19 I ako ko oduzme od reči knjige proroštva ovog, Bog će oduzeti njegov deo od knjige života, i od grada svetog, i od onog što je napisano u knjizi ovoj.
Rev 22:20 Govori Onaj koji svedoči ovo: Da, doći ću skoro! Amin. Da, dođi, Gospode Isuse.
Rev 22:21 Blagodat Gospoda našeg Isusa Hrista sa svima vama. Amin.

Back