Svi BAS veliki Teisti koje znam su BAS veliki lazovi. Da li je to slucajnost?

glavapunaendorfina

Primećen član
Poruka
516
Laz ljudima daje velike moci. Mozda se neki od tih meni poznatih Teista zbog toga sto se osjecaju inferiornim u odnosu na Boga odlucuju da "pojacaju" svoje moci na taj nacin.
Uzecu za primjer nekoga koga svi poznajemo, pjevac grupe Riblja Corba. Veliki Teista. I covjek koji je svojevremeno (a mozda i jos uvjek) bio izuzetno zeljan slave i moci, pa je izjavio "Pregazicemo Bijelo Dugme". Nedavno izjavljuje u jednoj emisiji da je njihov album "Uzbuna" najbolji do sada, iako je u stvari najgori. I da na njemu ni jedna pjesma nije tu samo da bi popunila album, nego da svaka ima neki svoj... neznam. Sama naslovna pjesma "Uzbuna" je nesto najgore od Ex-Yu roka sto sam ikad cuo!

Laz ljudima daje velike moci. Mozda se neki od tih meni poznatih Teista zbog toga sto se osjecaju inferiornim u odnosu na Boga odlucuju da "pojacaju" svoje moci na taj nacin.
Uzecu za primjer nekoga koga svi poznajemo, pjevac grupe Riblja Corba. Veliki Teista. I covjek koji je svojevremeno (a mozda i jos uvjek) bio izuzetno zeljan slave i moci, pa je izjavio "Pregazicemo Bijelo Dugme". Nedavno izjavljuje u jednoj emisiji da je njihov album "Uzbuna" najbolji do sada, iako je u stvari najgori. I da na njemu ni jedna pjesma nije tu samo da bi popunila album, nego da svaka ima neki svoj... neznam. Sama naslovna pjesma "Uzbuna" je nesto najgore od Ex-Yu roka sto sam ikad cuo!

Pa mozda on iz svog ugla vidi drugacije sto se tice tog albuma UZBUNA.

Mada mislim da Bora Djordjevic nije vise onaj stari Bora. On je prso.....

Godinama je pljuvao ono sto sada podrzava.

Kada sam ga video u ziriju "Zvezde Granda" a kasnije i tamo zapevao nisam mogao da verujum a u ostalom ne skida se sa Pinka kod one dve glupace prve one Leo sto se smeje ko Teletabis i Sanje koja se smeje kao da ima histericni psihoticni napad ludila.

Inace i sam slusam stare pesme Riblje Corbe koje su odlicne, ove novije NE.

Ječ+l...žMihajlo Pupin.
Tesla,
Mika petrović Alsas
Mhjlo Petrović ( lekar genije iz vremena ww1 )

Svi su oni bili vernici. I to baš. I ne samo oni , nego čitava plejada naših naučnika.
Svi vernici i svi izrazito duhovni ludi. A ni jedan lažov

Jel ja sad treba da nabrajam blistave ateiste i agnostike?
Ne bi stalo na 5 listova...

Sto se Bore tice
A treba da razumete da se covek tek ozenio 2-3x mladjom zenom..
Jbg trebaju mu pare il' ona pobeze:rotf:

Tesla potira Anjštajna. zato se i ne izučava. A A>nštajna nisam nni pominjao.
Jos nesto u vezi Tesle, nedje sam citao njegovu izjavu (parafraziracu): "Prije sam se molio Bogu na obican nacin, ja se i sad molim Bogu, ali kroz rad sa strujom", - znaci, izgleda da bas i nije bio neki Teista?

- - - - - - - - - -

Pa mozda on iz svog ugla vidi drugacije sto se tice tog albuma UZBUNA.

Mada mislim da Bora Djordjevic nije vise onaj stari Bora. On je prso.....

Godinama je pljuvao ono sto sada podrzava.

Kada sam ga video u ziriju "Zvezde Granda" a kasnije i tamo zapevao nisam mogao da verujum a u ostalom ne skida se sa Pinka kod one dve glupace prve one Leo sto se smeje ko Teletabis i Sanje koja se smeje kao da ima histericni psihoticni napad ludila.

Inace i sam slusam stare pesme Riblje Corbe koje su odlicne, ove novije NE.
Mislim da je on komponovao pjesmu Svetlane Raznatovic (tada Velickovic) "cvetak Zanovetak" (njen 1. album, 1988.)

Poslednja izmena:

Back