Da li je tacno da se zene pale na svez muski znoj ali onaj od vezbanja, ne onaj ustajali smrdljivi nego onaj posle treninga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...samo ne bih te savetovao da me lazzesh...
Da li je tacno da se zene pale na svez muski znoj ali onaj od vezbanja, ne onaj ustajali smrdljivi nego onaj posle treninga.
eeeeeeeeeeee koja glupost, pa naravno da nema nista lepse od sveze okupanog q....sve ti dodje da ga polizes......
Ti si se kupao u toku juna tako da nije mnogo ni bitno je l'?...samo ne bih te savetovao da me lazzesh...![]()
...pa nisam...Ti si se kupao u toku juna tako da nije mnogo ni bitno je l'?![]()
...hvala...Joj, vreme ti je...pitaj Acu da ti zašteka penu u kadi
![]()
sve znas u zadnje vreme.....
![]()
Jednom ti udelih vrhunski kompliment i sad je vreme da ga ponovim. Avatar ti je nesvakidašnje odvratan. Da sam tražila, ne bih našla takav. Ah...a yioim je k.....ROMPIR.....
Jednom ti udelih vrhunski kompliment i sad je vreme da ga ponovim. Avatar ti je nesvakidašnje odvratan. Da sam tražila, ne bih našla takav. Ah...
A tražila sam![]()
ali zato mi je dusa "cista"....
kao pomfrit
bitno je da sam ja dobar fin lepo vaspitan i "lucidan" momcic
![]()
taman posla olja...pa cistoca je pola zdravlja!
neokupan ne idem ni na terasu bre....
taman posla olja...pa cistoca je pola zdravlja!
pa eto pitam se, ne samo tebe, da li stvarno postoje zene koje to vole....odnekle je potekao i taj mit?!?![]()