Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igrači Fra se nisu bunili već su nastavili da igraju i mogli su do pobede.To su cari sramnog fudbala
Igrači Fra se nisu bunili već su nastavili da igraju i mogli su do pobede.
Ronaldinjo 2001. potpisao za PSG, sledeće godine uzeo SP.Pa ako te neko pokrade taj je lopov,nezavisno od toga da li ces ga prijaviti ili ne.To sto si ti flegman,ne znaci da onaj drugi nije *****
jel ovo amidzic?
Pirgavci ološi mora nesto da ukraduFun fact:
The original trophy is now permanently kept at the FIFA World Football Museum in Zurich, Switzerland. It only leaves there when it goes on its FIFA World Cup Trophy Tour.
Znaci samo ga podignu i onda ide nazad u Svicu iz bezbednosnih razloga posto je ukraden dva puta. Prvi put pronadjen nakon sto je ukraden u Engleskoj, i drugi put u Brazilu nakon cega nije nikada pronadjen.
Inteligencija nije jača strana fudbalera.
Teško. Onda ne može igrati Sosa. On je imao loše prvenstvo al inače ima jedan od najboljih centaršuteva u Europi. Nijemci su nam ga htjeli uzet, on pristao čak. Ali su krivo protumačili pravila. Sosa se posuo pepelom i igra za nas.E ako je Perišić konkurencija onda je problem..ja bi stavio obadvojicu...
Ja mislim da vi treba da radite na napadu.Teško. Onda ne može igrati Sosa. On je imao loše prvenstvo al inače ima jedan od najboljih centaršuteva u Europi. Nijemci su nam ga htjeli uzet, on pristao čak. Ali su krivo protumačili pravila. Sosa se posuo pepelom i igra za nas.
Mislim da original ostaje kod njih do sledeceg prvenstva sveta ili nesto ranije....Znaci samo ga podignu i onda ide nazad u Svicu iz bezbednosnih razloga posto je ukraden dva puta. Prvi put pronadjen nakon sto je ukraden u Engleskoj, i drugi put u Brazilu nakon cega nije nikada pronadjen.
Iako nisam nek ljubitelj Arg. reprzentacije i njihovog,,cirkuskog,, ponašanja na terenu,drago mi je sto je Mesi napokon uzeo ono što mu nedostaje.
.....
Ponašanje gaucosa je cigansko...
Jel onaj idiot golman ono namerno uradio stavio zlatnu rukavicu na mooda?
Ne. Dobijaju kopiju.Mislim da original ostaje kod njih do sledeceg prvenstva sveta ili nesto ranije....
Opet si nešto pobrkao. Ja sa Hrvatskom nemam ništa, a svoju optrećenost politikom možeš upražnjavati na drugom podforumu.Agrame gledajući finale si shvatio koliko bi tragedija bila da ste vi u finalu taman ga uzeli!
Ovo je bila fudbalska bajka ono što fudbal daje što živimo svi gledajući ga...
Bajka. Finale snova.
Napeto napadacki... Bez mudologije I pateitcnog dalicevog mrcvarenja...
Za ovo žive ljudi širom sveta kad je Fudbal u pitanju.
Da ste pokazali imalo prijatnu igru za oči navijao bi za vas i celi beograd...
AL ste bili savez prvenstva... Ne znam ko je bio od 16 ekipa u nokaut fazi toliko antipaticnog fudbala kao vi...
Ako je to poenta a ok onda lepo gasiti tv i raditi štogođ korisnog a ne gledati dalicev autobus na terenu...
Ovo finale ti je pokazalo zašto je čitav svet molio boga da vi i Maroko ne prodajete... Mada je maroko na turniru bio kud i kamo kurazniji....
A vaše slavljenje te dalicev ckapi taktike, je vaš problem... OK bitna vam medalja
Evo kačili smo ovde reakcije ljudi i tvutova širom sveta na vaše jučerašnje slavljenje medalje...
Jedan je na BBC vest o tome ispod slike vaših igrača napisao:
IMA LI BESMISLENIJE UTAKMICE OD OVE HR - MAROKO?
pamti li iko rezultat te utakmice sa prošlog prvenstva?....
I ogroman broj takvih komentara...
Večeras si video kolka je sreća što dalic nije u finalu
Sreća za 550 miliona gledalaca širom sveta....