- Poruka
- 92.766
Španija - Hrvatska igrali prošle godine na EURO, bilo 5:3 sa produžecima. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Шпанци би сигурно више волели Мароко него Хрватску е сад...Шпанци ако изгубе од Јапана а Немачка победи онда су други али шта ћемо ако Костарика победи? Онда Шпанци испадају...Španija - Hrvatska igrali prošle godine na EURO, bilo 5:3 sa produžecima.![]()
Petar Pan i dalje radi on je na samom trgu bliže Dravi, samo poskupele kugle i to podostaAha ok , moji su se inace iz Osijeka doselili u Beograd tamo sredinom 70-ih i imam tamo neku dalju rodbinu (baba mi je iz tih krajeva) pa i neke stare prijatelje od mojih roditelja sa kojima su jos donekle ostali u kontaktu , tako da ponekad sa mojima svratim tamo recimo svidja mi se onaj njihov trg i ona simpaticna poslasticarnica "Petar Pan", inace ti kod kojih sam odsedao tamo su bese u naselju Donji grad mislim da se zove, tamo blizu Konzuma i onog groblja , ali nisam bio tamo ima vec 4,5 godina.
Inace istina da su sad tamo uglavnom Bosanci i Hrvati pridosli iz pasivnih krajeva, ima ih bas puno, doduse oni stari Osjecani su glavnom vec odavno u Beogradu, recimo moji roditelji kada su tamo isli u skolu odprilike odnos Srba i Hvrata je bio negde pola-pola , a danas Srba tamo ima zanemarivo malo i vecina onih koje sumoji znali iz Osijeka danas kao i oni odavno zive u Beogradu.
a naselje Donji grad ne postoji već se Os deli na gornji i donji, ti misliš verovatno na JUG1 ili verovatnije JUG2 jer je tamo taj veliki Konzum
Jadno.
Nakon utakmice, hrvatski mediji optužili su golmana Crvene zvezde da je namerno pogrešio.
https://www.kurir.rs/sport/mundijal...h_notification&utm_campaign=push_notification

Kad vidim da padate na ovakve clickbait naslove ni ne čudim se što vas Vučić voza godinama.Jadno.

Шта фали и да је намерно пустио и да сви Хрвати верују у то? Мени је све то ок...Kad vidim da padate na ovakve clickbait naslove ni ne čudim se što vas Vučić voza godinama.
Naslov "neobjašnjiv gaf golmana zvezde" je eto empirijski dokaz kako 3,8 milijuna Hrvata vjeruje daje Borjan gol pustio namjerno.
Inače, Borjan je amaterski golman, a ovo ni amateri ne rade. To ne znači da je namjerno pustio gol ( u to vjeruje možda 10 Hrvata), ali znači da je čovjek rupa.
Čovjek je profi golman (bar na papiru) i SP u Kataru mu je bio vrhunac karijere i potencijalna odskočna daska za neki transfer.Шта фали и да је намерно пустио и да сви Хрвати верују у то? Мени је све то ок...
А ти не би да те навијачи вређају целу утакмицу на националној основи а?Čovjek je profi golman (bar na papiru) i SP u Kataru mu je bio vrhunac karijere i potencijalna odskočna daska za neki transfer.
Za to vrijeđanje mu je kriv dugačak jezik i grozno poznavanje zemljopisa. Naravno da će se naći netko tko će mu se rugati i ismijavati ga. Mislim koji se kuki čudiš. Borjan je pokupio retorički modus operandi komentatora sa Happy Tv , Pinka i većine pripadnika SNS-a gdje se doslovno niječe Hrvatska državnost, jezik i pripadnost narodu. Nek se onda pomiri s time da će mu se vikati svašta.А ти не би да те навијачи вређају целу утакмицу на националној основи а?
дрво црноŠta maši ovaj Lukaku? Napokon igraju kao što znaju.
Mislim na 2002. I nisu im suci malo pomogli puštajući ih da mesare i poništavali golove protivnika, nego su im sakatili protivnike. Sudac koji je sudio jednu od te 2 ko utakmice, Byron Moreno, je pao na aerodromu s heroinom.Pa Juzna Koreja svakako jeste lep primer , jer zaista slicno kao i Japan enormno su napredovali u poslednjih 20-ak godina.
Mislim ajde i hronoloski da se osvrnemo, na SP 2002. kod njih stigli su do 1/2 finala, ono jesu im sudije bile malo naklonjene kao domacinima prvenstva ali opet su pokazali da mogu da igraju i da se nose sa tim najjacim ekipama , onda 2006. u Nemackoj za dlaku im je izmakao prolaz u drugi krug, pobedili su Togo 2:1, odigrali sa Francuskom 1:1 i u poslednjem kolu izgubili od Svajcarske sto ih je kostalo prolaza i tako sa boda ostali kratkih rukava, onda 2010. u Juznoj Africi prosli su jednu izuzetno tesku i nezgodnu grupu gde su bili jos Argentina, Nigerija i Grcka (i u1/8 finala tesno izgubiliod tada zaista sjajnoj Urugvaja predvodjenog Dijegom Forlanom i ostalima), onda 2014. u Brazilu nisu prosli grupu, odigrali 1:1 sa Rusijom, izgubili od tada zaista odlicnog Alzira 4:2 i u poslednjem kolu od mocne Belgije 1:0 (golom negde u finisu), na proslom SP u Rusiji isto nisu prosli grupnu fazu ali opet jos jedan korektan turnir odigrali, pobedili Nemacku 2:0 a izgubili tesno od Svedske 1:0 i Meksika 2:1.
Znaci tivkad pogledas standardno solidno igraju, tvrd su orah svakome i niko ih jos nije "razbio" ili u potpunosti nadigrao, cak i kad su ispadali u grupi ispadali su vrlo tesno, ostavljali dobar utisak i cesto zakidali bodove nekom od favorita.
Potpisujem. Ovo nikad ne treba prestati ponavljati. a najgore je što 2006. dobijaju još 1 ili 2 mjesta. Južna Amerika je dobila 7 mjesta. 70% kontinenta. Azija je dobila gro. Europa je dobila 3 predstavnika više. Znači, ostali će na prvenstvo tako da nisu baš zadnji, a u Europi i dalje klanje.jbt da si imalo ozbiljan ne bi one koji se kvalifikuju preko KONKAKAF zone, tu nesto hvalisao!
cak cetiri su odande usa meksiko kanada kostarika
a protivnici su im bili HAITI, JAMAJKA, TRINIDAD I TOBAGO, PANAMA, ANTIGVA I BARBUDA, NIKARAGVA , GVATEMALA, GVAJANA, SURINAM , PORTORIKO, BARBADOS, BERMUDI...
STVARNO VELIKI USPEH NEMA STA!!!
A jedna italija recimo koja ima jedan kiks, ostane kuci , a recimo bila je pre baraza u grupi sa svajcarskom sa kojom mi sad igramo i koja je duplo jaca od te tvoje hvaljene amerike, a kamoli od barbadosa haitija paname bermuda...
nisi ni malo realan
Delovalo je 5/6 puta na ivici da daju gol...bili su bolji.Belgijanci..ne likujem vise bih voleo da je Hr bila bolja i da je prezentovala bolji fudbal ali nije...Hr bleda bojazljiva,nije bas da je Belgija u raspadu bila imali su lepe sanse da zabiju...Hr veceras nisu nista pokazali...iscrpljeni,bojazljivi,igrali na sigurno i samo ih sreca spasila.Belgija ne bi dala gol da se igralo jos 45 dodatnih minuta. Prosto videlo se da su u raspadu.
Ne, naslov ne kaže to. Nisam čitao tekst, ali naslov sugerira da je gresška neshvatljiva, što i je. Kao i Kariusova.
Nakon utakmice, hrvatski mediji optužili su golmana Crvene zvezde da je namerno pogrešio.
https://www.kurir.rs/sport/mundijal...h_notification&utm_campaign=push_notification
ti pojma nemas!Belgija ne bi dala gol da se igralo jos 45 dodatnih minuta. Prosto videlo se da su u raspadu.
Ne pratim fudbal , samo ovo SP.Ako redovno pratiš fudbal poodavno.
Sama sreca Hrvate spasila...statitiva,fantasticni Gvardiol itd itd..Obe ekipe su lose ali bolje sanse su imali Belgijanci...ali sto se igre tice obe ekipe nista posebno Belgija bila blize golu.Nisi gledao utakmicu ili si pristran.Daj ******...ali ozbiljno
Belgji je trebala pobeda a oni su igrali ziheraški čekajući kiks ili poslednjih deset minuta da napadnu. Ne zaslužuje se pobeda tako. Hrvati kontrolisali do pred kraj, trebali da reše ranije.
Potpuno zasluženo stanje u grupi. Maroko najbolji, Hrvati ne sjajni ali dovoljno, Belgija užasna, Kanađani ljudi turistički došli da vide kako izgleda.