Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лукаку и Гвардиол спасили хрвате. Идеја белгијанаца да их ухвате на спавању је за мало прошла. Језиво шта је промашио све Лукаку. Белгија не игра ништа, распад система. Сад у осмини финала вероватно шпанија-хрватска.

Belgija ga ne bi dala da se igralo jos dva poluvremena.

Istina Belgijanci ni blizu one ekipe iz 2018-te, sa druge strane Hrvati isto ne deluju tako jako kao u Rusiji, fali im tu dosta igraca iz Rusije, doslo je do relativne smene generacije ali neki mladji igraci su zaista pokazali kvalitet i da se na njih moze racunati u narednom periodu (ne mislim samo na ovu utakmicu vec na citav period od poslednjih par godina) kao sto su Gvardiol, Sosa, Juranovic,Kovacic, Vlasic, Bruno Petkovic, Livaja i da imaju i buducnost i da njihov fudbal nece mnogo pasti nakon odlaska jedne generacije ............ali opet vidi se koliko im Modric i Perisic i dalje znace.

Hrvatska se srecno provukla...Belgija imala dosta zicera i sansi...To je max Hrvatske...Muljali razvlacili loptu igrali na remi.Belgija opasnija i zasluzila da prodje.
Daj ******...ali ozbiljno :lol:

Belgji je trebala pobeda a oni su igrali ziheraški čekajući kiks ili poslednjih deset minuta da napadnu. Ne zaslužuje se pobeda tako. Hrvati kontrolisali do pred kraj, trebali da reše ranije.
Potpuno zasluženo stanje u grupi. Maroko najbolji, Hrvati ne sjajni ali dovoljno, Belgija užasna, Kanađani ljudi turistički došli da vide kako izgleda.

Iz starog Essekera samo što više tu nema tih starih essekera već sve sami Bosanci i Posavci i kojekakvi, Osijek je rupetina samo takva i župan nam je Bosanac

Aha ok , moji su se inace iz Osijeka doselili u Beograd tamo sredinom 70-ih i imam tamo neku dalju rodbinu (baba mi je iz tih krajeva) pa i neke stare prijatelje od mojih roditelja sa kojima su jos donekle ostali u kontaktu , tako da ponekad sa mojima svratim tamo recimo svidja mi se onaj njihov trg i ona simpaticna poslasticarnica "Petar Pan", inace ti kod kojih sam odsedao tamo su bese u naselju Donji grad mislim da se zove, tamo blizu Konzuma i onog groblja , ali nisam bio tamo ima vec 4,5 godina.

Inace istina da su sad tamo uglavnom Bosanci i Hrvati pridosli iz pasivnih krajeva, ima ih bas puno, doduse oni stari Osjecani su glavnom vec odavno u Beogradu, recimo moji roditelji kada su tamo isli u skolu odprilike odnos Srba i Hvrata je bio negde pola-pola , a danas Srba tamo ima zanemarivo malo i vecina onih koje sumoji znali iz Osijeka danas kao i oni odavno zive u Beogradu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back