Svetske TV show emisije

Тешко да ће било који светски шоу моћи да се обради у домаћем издању, а да задржи оригиналност и да не постане спрдња. :)

pa dobro to stoji ali ja sam gledao nekoliko sekvenci iz emisija Ali G Showa i mogu ti reci da ga je Ognjen dobro iskopirao tj. da je dobro prekopirao veci deo emisije :)

Koji bi ti show/emisiju voleo da vidis na nekom ansem programu ?

pa dobro to stoji ali ja sam gledao nekoliko sekvenci iz emisija Ali G Showa i mogu ti reci da ga je Ognjen dobro iskopirao tj. da je dobro prekopirao veci deo emisije :)

Koji bi ti show/emisiju voleo da vidis na nekom ansem programu ?

Искрено, и ако ми верујеш, ниједну. Не посматрам медије са забавне тачке гледишта. Можда је Огњен забаван некоме, укуси су различити, и у то не залазим. Али, то није никакав успех прекопирати нечије дело, и ставити испод своје име. Тачно је, топла вода и рупа на саксији су већ измишљене, али их има и превише :)

štagod naši iskopiraju ispadne jadno
cak i oni licencirani sadržaji
recimo talena je kod nas bio očaj u odnosu na uk, a i VB je imao mnogo lošu istoriju

meni je opra neprikosnovena i voleo bih da neko tako meglomanski radi

recimo talena je kod nas bio očaj u odnosu na uk, a i VB je imao mnogo lošu istoriju

kakva crna Opra, pa imamo Leu Kis :hahaha::hahaha:
Ja bih voleo X factor ali da otkupi licencu Emotion (sto se sigurno nece desiti jer oni imaju OT) jer vlasnik licence je sajmon i njegova firma, a ovi nasi sto su od njega otkupili Talenat su katastrofa... Onaj stage na kraju samo sto se nije srusio, takodje voleo bih Vision Team(Survivor) mozda uzme X Factor i onda emituje na Prvoj, sto su realne sanse, jer Kirjaku, vlasnik Prve, ima licencu za XF u grckoj na Anteni...

i meni ej stavrno Oprin sou najbolji od svih ali nema tu mnogo zackoljica...jednostavno potreban je harizmatican novinar sa smislom za novinarstvo ali opet kod nas nema tako megalomanskih zvezdi koje bi dolazile u emisiju kao sto ih ima u USA

i Lari King je nesto slicno uradio ali opet sve te novinare proslave gosti jer su popularni...a sta kod nas da dovedu Seku,Cecu,Jecu i company ?
Ma begaj :lol:

Back