Svetska boks scena

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Вечерас у Лондону 19:00 ч. (рекао бих да је то време почетка ревије) трећи сусрет Краља Цигана и Вреће за ударање..

Фјури-Чисора.jpg

п.с. Очекујете ли занимљиву борбу или је ово само још један апарат за бројање пара и забава за оне плитког џепа?

Вечерас у Лондону 19:00 ч. (рекао бих да је то време почетка ревије) трећи сусрет Краља Цигана и Вреће за ударање..

Pogledajte prilog 1265126

п.с. Очекујете ли занимљиву борбу или је ово само још један апарат за бројање пара и забава за оне плитког џепа?
Večeras? Hvala. Kako vreme leti.

Фјури нокаутирао у десетој овог пајаца и очекивано одбранио титулу. Само не знам што му раде промоције са овим полупросеком. Реално кад је један од највећих тешкаша икада. Мислим да би било занимљиво да налупа Џошуу, али овај бежи од Фјурија као ђаво од крста. Мислим да би га Фјури лагано нокаутирао и добио на кардио и дуже руке. Једину конкуренцију Фјурију видим у Усику који је страшан борац. Само Фјури је изјавио да неће доћи до меча, није рекао разлог.. Тешка категорија једино још има да понуди Фјури-Усик. Мислим да би Фјури добио на поене или би отишло у нерешено. Да руши Усика нема шансе, а ни овај њега. Молимо бокс Богове да до тог меча дође. Поздрав свим љубитељима ове племените вештине.

FJURI ODBRANIO TRON: Del boj nije hteo da padne! Sudija ga SPASAO prekidom borbe​

Britanski bokser Tajson Fjuri je zadržao titulu svetskog prvaka u WBC kategoriji posle pobede nad zemljakom Derekom Čisorom.
Borbi je održana na stadionu Totenhema pred 60.000 gledalaca, a Fjuri je do trijumfa došao tehničkim nokautom u desetoj rundi.

Ostalo je bilo deset sekundi do pretposlednje pauze kada je sudija odlučio da odmori Del boja i da mu pomogne da bez još većih posledica završi meč.

SD

Ноћас се у Ријаду састају по трећи пут у повести два непобеђена борца у тешкој категорији за наслов апсолутног првака Света..

Фјури против Усика.jpg

Каква су вам оћекивања? Ко побеђује и слично..

Back