СВЕТОГРЂЕ! Вучић на Сретење доделио орден Марини Абрамовић! Ево свих 170 имена (СПИСАК)

Ne pripadnici drugih konfesija nisu "nevernici" i samo potpuni idiot moze da tvrdi da su pripadnici drugih konfesija "nevernici" , pa u tu glupost tesko da veruju i oni dzihadisti potpuno ispranog mozga.
dok se na temi o novom patrijarhu ostro zamera sto je poljubio ruku papi

dok se na temi o novom patrijarhu ostro zamera sto je poljubio ruku papi

Pa sad to je vec nesto drugo, jer Vatikan je pre svega politicka i finansijska institucija koja zeli monopol nad citavim hriscanstvom koja itekako utice i na svetovne stvari a daleko od toga i da SPC se bavi samo duhovnim stvarima, tako da kada nas patrijarh ode kod pape to ima najmanje neku religijsku i duhovnu notu i najmanje se stvar posmatra iz te prizme.
Takodje ne treba izmedju Hriscanstva i crkve stavljati znak jednakosti i uopste izmedju vere i verskih institucija (koje funkcionisu po nekom korporativnom sistemu).

Да, али ту причу да Марина Абрамовић кува бебе у Сорошевој пицерији јеврејским свемирским ласерима је измислио ваш путин ( 🤮) да би довео на власт свог кандидата и уништио САД 2016.
Bil Gates odustao od videa sa M.A. za Windows i ostavio onaj kako poleću patke

Jel Marina snimala onaj klip gde neka narkomančina tupi djoku o mlinsko tocilo?

...

СВЕТОГРЂЕ! Вучић на Сретење доделио орден Марини Абрамовић! Ево свих 170 имена (СПИСАК)
https://www.pravda.rs/2021/2/15/sve...n-marini-abramovic-evo-svih-170-imena-spisak/

Frik je AVtihrist i tu više nema dileme...

...

Satanistički obredi imaju za cilj prizivanje " Lucifera Presvetlog" a koliko znam u njenim radovima toga nije bilo niti ikonografski niti suštinski . Sumnjam da je Marina ikada bila pripadnik satanističkog kulta koji je na primer u Americi legalan ,nije svaki teško razumljiv i mističan čovek satajlov sledbenik.
Ali i da je i bila kakve to veze ima , ona javno može biti satanista i biti veliki umetnik. Jer kako danas u vrednosnom smislu može da utiče činjenica da li je Heronimus Bo(u)š bio član nekog okultnog društva ili to nije bio.

Nije mi jasno...

Marina za jednog magarca dobila onolike poljoprivredne subvencije u kešu, a moja pokojna baba gledala tri krave, dva teleta, trideset kokošaka, petnaest ćurki, tri svinje- i ništa?
Žali se Dragici Nikolić

Najveća kuća na tvoj račun b.b. Dedinje

Back