СВЕТОГРЂЕ! Вучић на Сретење доделио орден Марини Абрамовић! Ево свих 170 имена (СПИСАК)

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.565
...

СВЕТОГРЂЕ! Вучић на Сретење доделио орден Марини Абрамовић! Ево свих 170 имена (СПИСАК)
https://www.pravda.rs/2021/2/15/sve...n-marini-abramovic-evo-svih-170-imena-spisak/
А приликом доделе ордена, Вучић није бирао, па је у исти кош трпао и патријархе и оне који су препознати као сатанисти. Тако је први орден дао патријарху руском Кирилу. Међутим, орден за заслуге добила је и уметница Марина Абрамовић, позната по свом “духовном кувању” – исписивању свињском крвљу “рецепата” по зидовима у којима се саветује да добро забијете нож у неки свој део тела, и једете своју бол.
Такође и по канибалистичким перформансима, забавама где се сервирају торте у облику људског тела, па се секу и једу главе, ноге, руке...

Будући да њено име никоме не би недостајало на списку награђених, може се закључити да је одликовање за њу била изричита жеља председника Вучића. Остали су ту из разних политичко-дипломатских разлога. То указује само о каквој се личности ради на челу Србије.

Frik je AVtihrist i tu više nema dileme...

...

Да, али ту причу да Марина Абрамовић кува бебе у Сорошевој пицерији јеврејским свемирским ласерима је измислио ваш путин ( 🤮) да би довео на власт свог кандидата и уништио САД 2016.

Да, али ту причу да Марина Абрамовић кува бебе у Сорошевој пицерији јеврејским свемирским ласерима је измислио ваш путин ( 🤮) да би довео на власт свог кандидата и уништио САД 2016.

Drugar, imaš xy videa sa njenim okultno-ritualnim performansima...
Otvori oči, ne budi slepac kao satanisti...

...

Drugar, imaš xy videa sa njenim okultno-ritualnim performansima...
Otvori oči, ne budi slepac kao satanisti...

...

Да, за вас примитивне људе је сатанизам све што не разумете.

Стани мало..
Нисмо ми писали,нисмо ми измислили причу како Марина тера -Лејди Гагу- да трчи гола кроз шуму
3 сата завезаних очију и после се окупа у лавору крви.
То су рекли твоји англофили.

Добро де са тим сатанизмом... Маринина „уметност“ је управо то, знаци навода.

Не потцењивати маринину уметност ...

Не потцењивати маринину уметност ...
Ja je ne potcenjujem jer tu nema šta da se potcenjuje. titogeneralska ćera je morala da doživi punu promociju, nema to mnogo veze sa umetnošću.

Ali Cile.. mnogo razočaravajuće.:neutral:

па њих је Алекс Џонс снимао,постоје снимци,слике како упражњавају сатанистичке Ритуале
и сад се појави овај Изрод -Носферату 2- да нам прича како је то плод наше маште,
као ми луди?:roll:

ми луди док они пију дечју крв???

Ja je ne potcenjujem jer tu nema šta da se potcenjuje. titogeneralska ćera je morala da doživi punu promociju, nema to mnogo veze sa umetnošću.

Ја Бољшевике и њихову децу, никада не потцењујем. Увек имају неки привилегован излаз у рукаву. Увек се снађу у туђој Коминтерни и Политбироу.

Увек су тако прогресивни...

Ja se divim toj Marini na koju je foru uzela južnjacima keš, alal' joj vera. Pogledao sam neke njene performanse, i ono je komedija.
Guli meso sa nekih kostiju, ovi stranci tripuju to je umetnost
Jede crni luk i plače, ovi stranci misle to je umetnost.
Dere se dva sata, ovi stranci misle to je umetnost. Gleda nekog lika u oči dva sata i ćuti, ovi tripuju to je neki umetnički performans. E tu joj svaka čast, ovakav debilizam upakuješ i to serviraš zapadu, i pritom ih opališ po džepu samo tako. Nema šta, svaka čast!

Ја Бољшевике и њихову децу, никада не потцењујем. Увек имају неки привилегован излаз у рукаву. Увек се снађу у туђој Коминтерни и Политбироу.

Увек су тако прогресивни...

Decenijama su kadrovi nomenklature SFRJ pozicionirani na najviše položaje bezmalo otvoreno prikupljali podatke za strane obaveštajne službe pod izgovorom raznih javnih ili tajnih projekata a za to im je odobrenje davano sa samog vrha države. I ne samo podatke već mnogo čega drugog.

Devedesetih obična deca koja su bežala iz Srbije na Zapadu su mogla da dobiju samo fizičke poslove dok je potomstvo nomenklature koje se odlučilo za emigraciju ne iz egzistencijalnih već pomodarskih razloga čak i na Zapadu uživalo određenje privilegije zbog zasluga svojih roditelja. Ima ne malo takvih primera.

Ja se divim toj Marini na koju je foru uzela južnjacima keš, alal' joj vera. Pogledao sam neke njene performanse, i ono je komedija.
Dere se dva sata, ovi stranci misle to je umetnost. Gleda nekog lika u oči dva sata i ćuti, ovi tripuju to je neki umetnički performans. E tu joj svaka čast, ovakav debilizam upakuješ i to serviraš zapadu, i pritom ih opališ po džepu samo tako. Nema šta, svaka čast!

Борис објашњава ко је проходан по тим структурама Запад-МарионетскаРСрбија и на кога се може рачунати при неком држ удару или промени режима.

Nzla
A ti inace znas sta bi i kako danas trebalo da izgleda umetnost?

Да, али је унука Патријарха Варнаве.

Decenijama su kadrovi nomenklature SFRJ pozicionirani na najviše položaje bezmalo otvoreno prikupljali podatke za strane obaveštajne službe pod izgovorom raznih javnih ili tajnih projekata a za to im je odobrenje davano sa samog vrha države. I ne samo podatke već mnogo čega drugog.

Devedesetih obična deca koja su bežala iz Srbije na Zapadu su mogla da dobiju samo fizičke poslove dok je potomstvo nomenklature koje se odlučilo za emigraciju ne iz egzistencijalnih već pomodarskih razloga čak i na Zapadu uživalo određenje privilegije zbog zasluga svojih roditelja. Ima ne malo takvih primera.

Jeste manje vise tako, ali to ipak sa ovom Marinom nema nikakve
veze. Nije otisla u nekakav NVO nego je imala i ima neke svoje ideje
koje i ostvaruje. Kome se svidja, Ok, kome ne, isto OK , ali njena
biografija nije njoj bila od pomoci za njeene performanse.

Jeste manje vise tako, ali to ipak sa ovom Marinom nema nikakve
veze. Nije otisla u nekakav NVO nego je imala i ima neke svoje ideje
koje i ostvaruje. Kome se svidja, Ok, kome ne, isto OK , ali njena
biografija nije njoj bila od pomoci za njeene performanse.

Мени је најјаче кад је раскинула са Удајом, па су ходали по целом кинеском зиду, срели на пола и опростили и онда се нису видели 70 година.

Док Улај није дошао на њен перформанс "Уметница је присутна", то је онај где се гледа са њом у очи, и просто сео преко пута ње.

Тад се видео велики емотивни набој и жеља да изађе из лика, али није прекинула перформанс. Скроз кул.

Ozbiljno sam te pitala sta je danas umetnost.
Valjda nije umetnost navijati za nekakav Partizan pa jos kenjati
o performansima?
Kao prvo izneo sam svoje impresije na njene performanse, kao drugo kakvo veze ima moje navijačko opredeljenje da iznesem svoje mišljenje o njenim nastupima? Kao treće, ništa nisam slagao, sve su to njeni nastupi, i po meni to nije umetnost. I kao četvrto i zadnje, pošto psuješ i glumiš neko ludilo, ovde naša prepiska završava. Budi pozdravljena.

Kao prvo izneo sam svoje impresije na njene performanse, kao drugo kakvo veze ima moje navijačko opredeljenje da iznesem svoje mišljenje o njenim nastupima? Kao treće, ništa nisam slagao, sve su to njeni nastupi, i po meni to nije umetnost. I kao četvrto i zadnje, pošto psuješ i glumiš neko ludilo, ovde naša prepiska završava. Budi pozdravljena.
Ne kaze se impresije, nego utiske, kao prvo.
Tvoje misljenje ( a isto vazi i za moje, moj ukus je moj kupus)
nikoga na svetu ne zanima, ima vecih igraca i od tebe , a i mene, koji
danas odredjuju sta je umetnost. Za Vucica je to i Kusturica koji
je takodje dobio orden, a filmove ne snima vec dobrih 25 godina
pa tako ta zamlata za mene vise nije nikakav umetik a ova zena
koja od jutra do sutra smislja neke cudne nastupe jeste umetnica.

Мени је најјаче кад је раскинула са Удајом, па су ходали по целом кинеском зиду, срели на пола и опростили и онда се нису видели 70 година.

Док Улај није дошао на њен перформанс "Уметница је присутна", то је онај где се гледа са њом у очи, и просто сео преко пута ње.

Тад се видео велики емотивни набој и жеља да изађе из лика, али није прекинула перформанс. Скроз кул.

и смејао јој се се све време у фацу,као- ко те јеубе сатано,ти си лоша прича-.
курветина неће ни ни свом рођеном брату помогне,Веља опасно оболео

Апропо тога, сад сам се сетио оне прилике кад су ови простосрдачни људи оптужили Музеј Николе Тесле за сатанизам.

Back