Svetofor, Mere

Ja sam bio pa je red da vas obavestim da to nije market nego buvljak...
Tj roba se donosi po principu imam da prodam 30% jeftinije nego sto je uobicajena cena, i dok ima ima..

Tako da to nije ono sto mislite da ako vidite neki proizvod danas da ce biti i za 3 dana..nece...
Cak , kad bolje porazmislim, svi proizvodi koji se jednom prodaju se mahom i ne pojave ponovo...sto moze da znaci da je to bilo sredstvo ciscenja nekih skladista, neke robe ili nekih defektnih proizvoda , sto bi onda vuklo naziv outlet....

Skoro sve moze da se nadje isto tako jeftino i po gradu , tako da nije bas 30% jeftinije, ali da ima za one koji ne znaju gde sta ima, ima...
Ima cak i lubenica i svezeg voca, i to dobro ide jer je ocigledno na obostrano zadovoljstvo....lubenice su ogromne, cena prihvatljiva i uglavnom za sezonsko voce moze da prodje...ima logike..

Bila sam u Svetoforu. Ne znam zašto ga zovem Stratofor.

Elem, od povoljnih artikala - tečni prašak za veš, 5-6 litara, peni i pere kao lud. Cena - ispod 500 din.
Krpe, sunđeri za pranje, neka kuhinjska sitna pomagala.

Zamrznuto pecivo, konzervirarana riba, orašasto voće... sve je to povoljnije. Naravno ima tu svega povoljnijeg, nešto manje, nešto više. Danas ću da svratim jer ću biti u prolazu pa ako ne bude gužve na parkingu.

Већ неколико година свраћам повремено. Цене су заиста јефтине али махом жњ квалитет. Некад буде толико смешно јефтино па се запитам како је то могуће, зараде ли они ишта. :)

Back