Svetice i hurve, i da li zene boluju od ovok kompleksa kao i muskarci?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Svi smo culi za taj kompleks, a mene zanima pogadja li taj kompleks i zene ili su samo muskarci oni koji boluju od njega?

Primera radi, upoznate nekog momka, i u fazonu ste "joj macane, dodji da ti sapnem nesto bezobrazno na uvo ;)".
Znate da neme neke kvalitete, ali je seksi, privlaci vas, ne bi ste ga upoznali sa vasim roditeljima i drugaricama, ali bi ste rado sa njim imali jednu (ili pet) tura seksa.

Dok s druge strane, imate nekog obicnog momka, lep, dusica, dobrica, upoznali bi ste ga sa mamom, tatom, drugaricama, setali bi sa njim, drzali se za ruke ali ne bi ste se divlje poseksali (kao sa ovim prvim) i da mu se vise ne javite.
I ne kazem da nije moguce imati divlji seks sa takvom osobom, ali ne budi vam prvo tu reakciju "dodji, dodji ovamo" vec je vise "joj kako je divan, dusa jedna" a ne "uh, da mi je ovaj samo na pola sata :zper:".

Mozda bi najbolje bilo ilustrovati grafickim primerom.

stanija-dobrojevic2.jpg

Voleli je ili ne kao osobu, cisto sumnjam da ima muskaraca koji na cisto fizickom nivou ne privlaci Stanija. Ne znaci da bi isli sa njom na kaficu ili u bioskop, vec da bi je posteno poseksali. Da li bi neko za Staniju rekao da je dusica, lepa, prelepa? Cisto sumnjam.
Da li rekli da je seksipilna, hebozovna? Da, bez sumnje.

S druge strane imamo ovu devojku (nemojte da vas zavara izgled, ima 21):

f6c4636864a9f253b619c68a2cb56650.jpg

Da li za nju rekli da je lepa, prelepa, da li bi sa njom otisli na kafu i upoznali sa roditeljima? Pa verovatno da (stvar ukusa naravno). Da li bi ste je poseksali kao Staniju i "ajde zdravo"? Verovatno ne.
Jednostavno ne "zraci" takvom energijom.

Kakvom vi energijom zracite, jeste li svetice i sveci ili hurve i hurvari?
Kako vas drugi vide?

Svi smo culi za taj kompleks, a mene zanima pogadja li taj kompleks i zene ili su samo muskarci oni koji boluju od njega?

Primera radi, upoznate nekog momka, i u fazonu ste "joj macane, dodji da ti sapnem nesto bezobrazno na uvo ;)".
Znate da neme neke kvalitete, ali je seksi, privlaci vas, ne bi ste ga upoznali sa vasim roditeljima i drugaricama, ali bi ste rado sa njim imali jednu (ili pet) tura seksa.

Dok s druge strane, imate nekog obicnog momka, lep, dusica, dobrica, upoznali bi ste ga sa mamom, tatom, drugaricama, setali bi sa njim, drzali se za ruke ali ne bi ste se divlje poseksali (kao sa ovim prvim) i da mu se vise ne javite.
I ne kazem da nije moguce imati divlji seks sa takvom osobom, ali ne budi vam prvo tu reakciju "dodji, dodji ovamo" vec je vise "joj kako je divan, dusa jedna" a ne "uh, da mi je ovaj samo na pola sata :zper:".

Mozda bi najbolje bilo ilustrovati grafickim primerom.

stanija-dobrojevic2.jpg

Voleli je ili ne kao osobu, cisto sumnjam da ima muskaraca koji na cisto fizickom nivou ne privlaci Stanija. Ne znaci da bi isli sa njom na kaficu ili u bioskop, vec da bi je posteno poseksali. Da li bi neko za Staniju rekao da je dusica, lepa, prelepa? Cisto sumnjam.
Da li rekli da je seksipilna, hebozovna? Da, bez sumnje.

S druge strane imamo ovu devojku (nemojte da vas zavara izgled, ima 21):

f6c4636864a9f253b619c68a2cb56650.jpg

Da li za nju rekli da je lepa, prelepa, da li bi sa njom otisli na kafu i upoznali sa roditeljima? Pa verovatno da (stvar ukusa naravno). Da li bi ste je poseksali kao Staniju i "ajde zdravo"? Verovatno ne.
Jednostavno ne "zraci" takvom energijom.

Kako vas drugi vide?

Vise zracim kao ugasena sveca.
Kako me drugi vide zavisi od njih i njihovih zelja.

Sto se tice primera sa slikama, prvu ne bih dirao uopste, osim zgodnog tela nema sta da ponudi.
Druga jeste slatka.

Mislim da ni jedna zena ne bi bila s muskarcem koji je ne privlaci,
samo da bi ga pokazivala drugaricama i rodbini.

Jedino ako je nekulturan, bilo bi me blam da ga upoznajem s mamom i tatom :lol:

Ako se dobro secam rekla si da ces ga upoznati sa roditeljima u slucaju da imas nameru da se udas za njega. :lol:

ovo sto si napisala u prvom redu, crveno, se ne odnosi na sponzoruse, one vise gledaju finansije nego coveka.

Ako se dobro secam rekla si da ces ga upoznati sa roditeljima u slucaju da imas nameru da se udas za njega. :lol:

ovo sto si napisala u prvom redu, crveno, se ne odnosi na sponzoruse, one vise gledaju finansije nego coveka.

htela sam da napisem - ni jedna zea nikad ni bi bila s muskarcem koji je ne privlaci, samo zbog toga sto je dovoljno fin da ga upozna sa rodbinom.

Kako vas drugi vide?
Pa sex je stvar poverenja. Ima likova koje upoznam i zelim ih na jednu noc ali onda pomislim sta ako bude bio grub prema meni, sta ako ga pali da samara i tuca itd. I onda to nikada ne uradim. Muskarci su tu ipak u boljoj poziciji. Ako sa nekim razvijem odnos poverenja onda tu osobu ne zelim da sutnem posle sexa vec da nastavim kontakt pa se takve stvari nikada ne dogode. Licno se palim na to da neko bude dobar prema meni. Sto je neko pazljiviji prema meni to meni vise raste libido. Tako da me je taj koji dodje do te granice da bih ga upoznala sa roditeljima, dovodi do ludila koliko podigne strast u meni. Bez seksualne privlacnosti makar u pocetku i bila nerazvijena, ne mogu ni da udjem sa nekim u vezu. Ako me ne privlaci na prvu loptu, tesko da ce me ikada privuci, ma koliko bio dobar. A seksualna privlacnost nema veze sa tim koliko je neko lep, palila sam se ko mladi majmun i na ruzne momke, to je stvar hemije, biologija odradi posao. Ti alfa muzjaci koje bih povalila na jedno vece i nikad se ne javila mahom gledaju svoje zadovoljstvo a ne da zadovolje zenu, pogotovo kada im do te zene nije stalo, pa ni ne mislim da bi mi taj seks pruzio zadovoljstvo. Eto to su moji argumenti protiv toga. Mada nikada ne osudjujem kada to urade druge zene. Simpaticno mi je kada imaju neku ulogu koja je po konvenciji muska. Kada bih mislila da bih dobila zadovoljstvo i kada bih mogla biti sigurna da me ta osoba nece povrediti na neki nacin, uradila bih to sa velikim zadovoljstvom.
Pa u pravom zivotu sam jako zatvorena osoba i nije mi uopste lako prici tako da nisam hurva kada je svet upitanju, ali kada ostanem u cetri zida sa svojim deckom onda totalno poludim i postanem najgora hurvetina. Ne znam kako izgledam drugim ljudima. Vecina me ni ne primeti, a ako i primete za njih sam vrvt stidljiva i tunjava, ali sto se tice ljudi sa kojima se druzim, oni pretpostavljaju da sam divlja jer ta strast za zivotom i uzbudjenjima se oslikava u svim mojim radnjama i interesovanjima. Zracim sa tom seksualnom energijom, ona je prosto u svim mojim porama.

Kod muskaraca je to prosto - zna se sta je za u juga a zna se sta je za u kucu.Ne kazem da je to dobro i da je fer ali tako je.Mada je moguce da posle par godina braka/zajednickog zivota sve to dodje na isto.
Sto se zena tice,njihove kriterijume po pitanju "sa kim samo seks - sa kim upoznavanje sa mamom i tatom" vise ne mogu da pohvataju ni one same tako da ne "razbijam glavu" nesto oko toga.Samo mislim da one to ne razdvajaju mnogo.Ako si dobar,fin,nezan,kulturan i imas sve predispozicije da jednoga dana budes dobar suprug i otac,to ne znaci da ce se nesto polomiti za tobom.Mislim da ovi kvaliteti koje sam naveo u predhodnoj recenici dolaze tek negde tamo pri kraju njenih prioriteta kada je u pitanju biranje partnera.

Sexy ribe asociraju na Sex :zper: dok ove misticne :rumenka: na ljubav i na malo duze zadrzavanje :lol:

Staniji bi kidao odecu a ovu drugu skidao nezno u romanticnom ambijentu <3 :flert:

Tako deluje Stanija i sl. kao da joj telo govori - Silujte me :mrgreen: oseti koliko sam vrela touch me :zper: c'mon guys :manikir:

A ova druga, osvoji me lagano, neprimetno, nezno i senszualno udji u moje vlazne gacice :rumenka:

Ok salim se :lol: tako nes , ne znam .... :aha:

Kod muskaraca je to prosto - zna se sta je za u juga a zna se sta je za u kucu.Ne kazem da je to dobro i da je fer ali tako je.Mada je moguce da posle par godina braka/zajednickog zivota sve to dodje na isto.
Sto se zena tice,njihove kriterijume po pitanju "sa kim samo seks - sa kim upoznavanje sa mamom i tatom" vise ne mogu da pohvataju ni one same tako da ne "razbijam glavu" nesto oko toga.Samo mislim da one to ne razdvajaju mnogo.Ako si dobar,fin,nezan,kulturan i imas sve predispozicije da jednoga dana budes dobar suprug i otac,to ne znaci da ce se nesto polomiti za tobom.Mislim da ovi kvaliteti koje sam naveo u predhodnoj recenici dolaze tek negde tamo pri kraju njenih prioriteta kada je u pitanju biranje partnera.

Zene kada biraju za udaju,

gledaju kakav ce biti kao roditelj... zatim muz... i koliko je finansijski obezbedjen. Nema dalje. ^^

Poslednja izmena:
@Sexaholic: Meni je ta Stanija tip komsinice, koja ce se odmah sprijateljiti s tvojom mamom,
i posle mesec dana poceti da pije kafu s njom i da joj farba kosu :rotf:

Stanija je snaja iz snova... za decke njene malogradjanske fele ;)

Cool, posalji je kod mene :rumenko: mama je kod kuce :rotf:

Ona je za one koji zele Sex :mrgreen: za vezu ne znam, :aha: to me ne zanima jos uvek :rotf:

Sexy ribe asociraju na Sex :zper: dok ove misticne :rumenka: na ljubav i na malo duze zadrzavanje :lol:

Staniji bi kidao odecu a ovu drugu skidao nezno u romanticnom ambijentu <3 :flert:

Tako deluje Stanija i sl. kao da joj telo govori - Silujte me :mrgreen: oseti koliko sam vrela touch me :zper: c'mon guys :manikir:

A ova druga, osvoji me lagano, neprimetno, nezno i senszualno udji u moje vlazne gacice :rumenka:

Ok salim se :lol: tako nes , ne znam .... :aha:

Meni je bas jedna misticna pokazala koliko zena moze da bude senzualna, vatrena i perverzna u isto vreme. To je bilo pre vise od 15 godina a ja jos uvek nisam bio sa zenom koja tako dobro pushi... ni blizu. Riba je vodila ljubav sa kitom.

Ja sam exponat za mame, tate i ostale ... drag, dobrica, fiiin i tako to :D

To je neka opsta slika koja mi je nekad pomalo i smetala, smatrao sam da treba da igram tu ulogu jer su ocekivanja bila takva. Da se pogresno ne razumijemo, previse hvaljenja i isticanja nekih, da kazem vrlina, zna biti teret, sa kojim sam se nosio kako sam se nosio.

Kako su godine prosle, i kako sam otupio na pohvale i kritike (sa ovim drugim uvijek sam se lakse nosio) tako mi je manje vazno kako me dozivljavaju ... ionako ja sam covjek za jednu zenu :D

Voleli je ili ne kao osobu, cisto sumnjam da ima muskaraca koji na cisto fizickom nivou ne privlaci Stanija

Evo jednog, za početak. ;)

Stanija je bas girl next door :zper:

Back door, bolje. :D

Mislim da ni jedna zena ne bi bila s muskarcem koji je ne privlaci,
samo da bi ga pokazivala drugaricama i rodbini.

Ako ne računamo sponzoruše, naravno. Njima ne smeta ništa dokle god ima dovoljno para.

@Tema:
Mislim da na mene svakako više gledaju kao na sveca nego na "hurvara". Valjda takav utisak ostavljam. A on zna da bude varljiv.

Back