Svet nije onakav kako nam ga predstavlaju - Branislav Nestorovic - Nesy

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
Branislav Nestorvic - Nesy....pocinje da je korona ustvari bila uvod u ray u Ukrajini, zatim prica o ljudskoj rasi koja je nastala na Marsu i dosla na zemlju,da je preskoceno 1000 godina istorije, da se ne prica o Velikoj Tatariji koja je ustvari bila Velika Srbija, da je zemlja ravna ploca malo zakrivljena, kako je Tesla slao ljude u buducnost,,,ali da o ovome CIA ,FBI I NYPD ne dozvoljavaju da se prica,. Nestoric kaze u teoriji zavere je sve ''logicno i naucno objasnjeno''...
Taj covek dobija prostor u medijima na tv sa nacionalnom frekvencijom da iznosi ''teorije zavera''
Inace s Branislav Nestorovic - Nesy izlazi u dva lokala u Bg i tamo kada malo vise popije pocne da se nabacuje mladjim tipovima.
Branislav Nestorvic - Nesy od eksperta za koronu do teoreticara zavere
:think:

VELIKA TARTARIA, RAVNA ZEMLJA I DREVNI LJUDI -Branimir Nestorovic​

Pazi sajt- VOLIMO TRAMPA!!!
Pa jbt. Ovi su gori nego ovi nasi botovi na Krsti....
pazi, oni samo sakupljaju vesti, evo ti drugi sajt, ista vest
iznenadna i neocekivana smrt, nazvali su sindrom
evo ti 3.

At least 11 vacationers drop dead on Italian beaches in 24 hours​

https://www.naturalnews.com › 2022-07-18-11-vacatio...

7 hours ago — Worldwide, beachgoers are collapsing while walking on the beach or swimming. Many of them suffer cardiac arrest and die.
evo ti 4:

Dr. William Makis MD on GETTR: " Sudden and Unexpe..."​

https://gettr.com › post

2 days ago — Sudden and Unexpected': At least 11 Vacationers Drop Dead on Italian Beaches in 24 hours "Worldwide, beachgoers are collapsing while walking .

pazi, oni samo sakupljaju vesti, evo ti drugi sajt, ista vest

iznenadna i neocekivana smrt, nazvali su sindrom
evo ti 3.

evo ti 4:
Ja sam pre par godina u sred leta na +40c u gradu gde te greje asfalt, okolne zgrade i gde nema ni trunke hlada video kako covek pada na sred ulice, nije bilo korone zamisli, covek je preziveo al je doziveo toplotni udar... Drug ( pokojni ) je kupio kola od coveka ciji je sin isto tako preminio, izasao iz teretane, krenuo kuci i samo se srusio. Nije bilo korone al je bilo leto i opet +40c
E sada zamisli pijani likovi na sred plaze gde te greje pesak i kamenje, nema puno hlada... Cudi me da je samo toliko njih "palo"

Back