SVESNI DA SANJATE

Ono što ćeš naći na netu su varijacije nekoga ko je već predložio kako je ON uspeo, pa svi prosto grabe pažnju i prave varijacije na original. Ali sve se svodi na ovo. Ono što sam ja radio jeste vođenje dnevnika snova. Čim se probudim u sred noći, odmah zapisujem san, iako mi je jako mrsko. I uvek ga pišem traljavo, sa ne toliko puno detalja jer sam pospan. Ali mi to pomaže da se preko dana setim sna na osnovu tih detalja. Vremenom, kako imam bolje pamćenje snova i ne zaboravljam ih više tako lako, prosto govorim sebi da ću imati lucidne snove. Ponekad to uspe, ponekad ne. Na netu ćeš naći da oni to rade učestalo mesecima, što je po meni laž. Činjenica je da sam ja ovo radio mesec dana i da sam za taj period imao tek 4 lucidna sna. Znači i nije toliko loše s obzirom na iskustvo u snu.

Ја сам упражњавао Аутохинпнозу и препознао сам тај метод у тзв. Луцидним сновима. Знам о чему причам. Тип измишља врућу воду. И то они млаку!...да је бар врућа!

zar je bitno koji termin koristis?
bitno je da te odradi i da je super.
dal je to lucidni san ili pojacana masta u snu-polusnu ..sta god
zar je bitno?

Ali sve se svodi na ovo. Ono što sam ja radio jeste vođenje dnevnika snova. Čim se probudim u sred noći, odmah zapisujem san, iako mi je jako mrsko. I uvek ga pišem traljavo, sa ne toliko puno detalja jer sam pospan. Ali mi to pomaže da se preko dana setim sna na osnovu tih detalja. Vremenom, kako imam bolje pamćenje snova i ne zaboravljam ih više tako lako, prosto govorim sebi da ću imati lucidne snove.

dobro, ti si vec malo ono..kao frik :lol:

zar je bitno koji termin koristis?
zar je bitno?:

Битно је. Јер има ту разлике: Хипноза је као концентровано вино а луцидни снови су ти као разводњено вино, беванда.
Ако ти неко продаје беванду по цени вина, онда је то бацање пара. ...док се неко богати на твојим леђима.

Другим речима, да ово преведем на разумљив језик: луцидни снови ти неће много помоћи. Забавићеш се и то је то. Али хипноза ради!
Моја поента овде је: да не треба траћити време и енергију на јефтине ствари, кад за исте паре можеш да добијеш квалитетан материјал. Е, сад, закон трговине каже, да разилку у цени узима трговац. (У овом случају тип који покушава да продаје луцидне снове).

Сад кад сам ово објаснио, наравно на теби је шта ћеш да одабереш. Имај на уму да оно што одабереш, само то ћеш и добити.
амин.

Битно је. Јер има ту разлике: Хипноза је као концентровано вино а луцидни снови су ти као разводњено вино, беванда.
Ако ти неко продаје беванду по цени вина, онда је то бацање пара. ...док се неко богати на твојим леђима.

Другим речима, да ово преведем на разумљив језик: луцидни снови ти неће много помоћи. Забавићеш се и то је то. Али хипноза ради!
Моја поента овде је: да не треба траћити време и енергију на јефтине ствари, кад за исте паре можеш да добијеш квалитетан материјал. Е, сад, закон трговине каже, да разилку у цени узима трговац. (У овом случају тип који покушава да продаје луцидне снове).

Сад кад сам ово објаснио, наравно на теби је шта ћеш да одабереш. Имај на уму да оно што одабереш, само то ћеш и добити.
амин.

O KOJIM TI PARAMA PRICAS??
mani se drugaru droge, pomutila ti je pamet :sad2:

Vernici se uzasavaju kada im se objasni da je Amin izvedeno od egipatskog boga Amon. Tako i hrvati kada im se ukaze na istrazivanja o genu koji ukazuje da su srpskog porekla.

Ovo su stvari vezano za grupno i kolektivno, ali kada se osoba prvo suoci sa svojim individualnim sadrzajima, prihvati neke stvari ne bezeci od istih i ne skrivajuci se, radeci na osvescavanju novih, nepoznatih dimenzija njegove svesti, onda i dolazi potpuno prirodno do sarenolikosti snevanja, prvo u vidu lucidnih snova, a kasnije i astralnih projekcija.

Poslednja izmena:

Back