Svekrve...neicrpna tema

Tako i moj...uglavnom meni drzi stranu...ali ne bas uvek, kaze da i ja preterujem....uf ma ko ne bi...Ljudi napisala sam da se selimo za par nedelja, ali meni je dosta ovog zivota sa njom, kad pocne nesto da mi cantra, ne preuvelicavam , meni se ruke tresu i srce mi jace kuca...toliko vise ne mogu, NAS DVE JEDNOSTAVNO NE FUNKCIONISEMO ZAJEDNO, mislim da cu dok nam se stan ne sredi, biti sa detetom kod mame...ona meni da kaze da joj je muka od mene, da moj muz nece biti sretan sa mnom, da me non stop kritikuje, savetuje, ma aj bre...da sam znala da ce mi biti ovako, NIKAD ne bih zivela sa njom!!!
A ja budala pa sve primam k srcu..bas sam kreten...
POOZZ!!!!

Da li muskarci ne razumeju ili se prave da ne razumeju da nikakva zajednica sa roditeljima ne valja? Ova moja dolazi vec naredne nedelje i vec se osecam kako polako pocinjem da ludim....

Znam kako ti je...tako nekad i mene moj muz ne razume, pa mi kaze da ja treba da popustim, ja uvek nesto popustam, ali sa njom sto si bolji, ona sve gora, onda se opusti i misli da je Bog i da moze da komanduje, ali kad se to desi i kad joj kazem da prestane, a ona se ljuti...jbg...

poz svima,vec neko vree pratim ovu temu i odlicna je,ja zaista ne poznajem jednu osobu koja bi mi rekla da voli svoju svekrvu,neke se manje postuju neke vise,to zavisi od karaktera ljudi i njihovih namera,mislim da zavisi od samog pocetka pogotovo ako ste pod istim krovom kako krene tako ce ostati do kraja,ali ako u tim tragikomicnim dogadjajima sin podrzava svoje roditelje a vrlo malo zenu koja i nema bas neke lose namere onda je to zaista tragicno i tu ljubav okrene ledja
kao ono"kad ponos dodje po svoje,tu ljubav kofere vec pakuje".:

poz svima,tema je odlicna bas prava stvar,na zalost nism upoznala jednu osobu da kaze kako voli svoju svekrvu,nism za zajednicu niposto alisam za postovanje mada nemoj samo da mi se nakacis svaki dan,jer me onda pocne smarati,ipak je to sukob generacije,ne znam ali kako pocne tako ce i ostati do kraja ili ce neko da odlepi.....

Tako i moj...uglavnom meni drzi stranu...ali ne bas uvek, kaze da i ja preterujem....uf ma ko ne bi...Ljudi napisala sam da se selimo za par nedelja, ali meni je dosta ovog zivota sa njom, kad pocne nesto da mi cantra, ne preuvelicavam , meni se ruke tresu i srce mi jace kuca...toliko vise ne mogu, NAS DVE JEDNOSTAVNO NE FUNKCIONISEMO ZAJEDNO, mislim da cu dok nam se stan ne sredi, biti sa detetom kod mame...ona meni da kaze da joj je muka od mene, da moj muz nece biti sretan sa mnom, da me non stop kritikuje, savetuje, ma aj bre...da sam znala da ce mi biti ovako, NIKAD ne bih zivela sa njom!!!
A ja budala pa sve primam k srcu..bas sam kreten...
POOZZ!!!!
to je super sto ti drzi stranu, necu da te obeshrabrim ali ja nikada nisam zivela sa svekrvom i daleko sam od nje 1000 km ali uspe da mi se mesa u zivot i u zivot SINA JEDINCA, to je da poludis.....tako da mozes da ides bilo gde ali ona ce uvek biti tu ili sakrivena u njemu...

cao svima ....ja sam makedonka a muz hrvat i zivimo u amsterdamu....nemam puno problema sa njomjer je i nevidjam ali kad god da se cujem telefonom mora me izvaditi iz takta...bas danas...nazvala ja nju i tu mi pricamo posto ja i moj muz pokusavamo dobiti bebu i ona meni kaze da se ja trebam opustiti da neshvatam sve tako sve ozbiljno u zivotu .....ja njoj kazem da nije sve to tako jednostavno kako ona misli i da shvati da shvati samo jednu stvar...da ja ovde pricam 3 jezika od koji ni jedan nije materni...ni sa mojim muzem ga nepricam...(2 godine smo u braku) i da je to samo jedan od sitnih problema....a ona meni na to kaze....pa ako si mislila da ti je to problem nisi se trebala udavati ovde...trebala si ostati u makedonii...jedva sam se iskontrolisala da joj ne zatvorim slusalicu u sekundu i jedva izdrzala joj 3-4 min razgovora....jel ima neko savet za ovakve KRETENKE....HVALA

cao svima ....ja sam makedonka a muz hrvat i zivimo u amsterdamu....nemam puno problema sa njomjer je i nevidjam ali kad god da se cujem telefonom mora me izvaditi iz takta...bas danas...nazvala ja nju i tu mi pricamo posto ja i moj muz pokusavamo dobiti bebu i ona meni kaze da se ja trebam opustiti da neshvatam sve tako sve ozbiljno u zivotu .....ja njoj kazem da nije sve to tako jednostavno kako ona misli i da shvati da shvati samo jednu stvar...da ja ovde pricam 3 jezika od koji ni jedan nije materni...ni sa mojim muzem ga nepricam...(2 godine smo u braku) i da je to samo jedan od sitnih problema....a ona meni na to kaze....pa ako si mislila da ti je to problem nisi se trebala udavati ovde...trebala si ostati u makedonii...jedva sam se iskontrolisala da joj ne zatvorim slusalicu u sekundu i jedva izdrzala joj 3-4 min razgovora....jel ima neko savet za ovakve KRETENKE....HVALA
naravno, nemoj vise da joj se javljas na telefon ili joj kazi u lice sta mislis o njoj al to ti je gora kombinacija jer onda uplakana mama trci da se zali sinu... znaci iskuliraj je koliko je to moguce! Ja se mojoj uopste ne javljam jer nemam sta da razgovaram sa njom

ja sam inace osoba koja kaze sve u lice...ona je meni govorila ja tebe volim stvarno zato sto si iskrena i kazes sve sto mislis ali sada sam brojala do 10,i znala sam ako pocnema onda je tu kraj...rekla sam to svom muzu cim sam zavrsila razgovor i ,,kao,, on se sad nervira...eto ga sedi ovde do mene i kaze pokusavam da shvatim zasto je to rekla...na neki nacin sam je postovala ali posle ovog neznam cu joj nekad progovoriti...i da ti kazem u pravu si...mislim da i ja joj se vise necu javljati

Mislim da malo preteruješ, pa šta ti je žena loše rekla...da se opustiš....pa to je baš savet na mestu...zamisli da te svaki put kad se čujete gnjavi pitanjem kad će pa kad će to unuče.....I ja sam snaja, ni moja svekrva nije zlato, ali čitam ovde masu postova za koje mislim da su baš teranje maka na konac...

Cao Leontina nemoj da se nerviras zemljakinjo ( pisi izdakle si :mrgreen:) kad ti nije blizu i nemoj da hulis na Boga samo je iskuliraj i kad zove samo reci gde si mamice, odgovaraj sa da mama , dobro mama, u redu mama, hvala mama , samo nemoj da je gledas svaki dan ko ja moju . :mrgreen:

Cao Leontina nemoj da se nerviras zemljakinjo ( pisi izdakle si :mrgreen:) kad ti nije blizu i nemoj da hulis na Boga samo je iskuliraj i kad zove samo reci gde si mamice, odgovaraj sa da mama , dobro mama, u redu mama, hvala mama , samo nemoj da je gledas svaki dan ko ja moju . :mrgreen:

iz stipa sam...ma to mi jest prednost sto je negledam a i ona jest nije tako losa ali kad pocne da prica...boze te sacuvaj...moj muz kaze....ma pusti je vidis da lupa bez veze nezna sta prica a i mozda nije tako mislila ...ma ***** ja to vise nije tako mislila..hvala ti puno.

Mislim da malo preteruješ, pa šta ti je žena loše rekla...da se opustiš....pa to je baš savet na mestu...zamisli da te svaki put kad se čujete gnjavi pitanjem kad će pa kad će to unuče.....I ja sam snaja, ni moja svekrva nije zlato, ali čitam ovde masu postova za koje mislim da su baš teranje maka na konac...

ja nisam rekla da je lose rekla sto kaze da se opustim da se ne nerviram ali na kraju je tako usrala stvar da kolko god zelis da obrises i dalje smrdi...

iz stipa sam...ma to mi jest prednost sto je negledam a i ona jest nije tako losa ali kad pocne da prica...boze te sacuvaj...moj muz kaze....ma pusti je vidis da lupa bez veze nezna sta prica a i mozda nije tako mislila ...ma ***** ja to vise nije tako mislila..hvala ti puno.

Znaci kako je svet mali , ja sam 5 najbolje godine svog zivota provela u stipu i mislim da znam koja si :wink:

naravno da se razumemo (žao mi je što ne umem da napišem ovo na tvom maternjem, da te mine želja, a učili smo nekad makedonski u osnovnoj, samo malo toga se sećam...:-()

hehehehhe....slobodno pisi na tvom maternom pricam ga ja odlicno ....samo nevolim kada mi takve kretenke tako obracaju(ko moja svekrva)....ako hoces mogu i da te potsetim nesto...mislim ako imas zelje....hehheh

Zasto si je zvala, ako je ne volis?
I, sta je, po tvom misljenju, trebalo da kaze pa da ne bude kreten? Da li je trebalo da te zali? Sto pricas tri jezika? Ili sto zivis u Amsterdamu umesto tog mestasca iz kog si tamo stigla?

Back