medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Pa jesi, kad ne kapiraš da nije svaki komentar početak nove teme niti poziv tebi da objašnjavaš nešto što niko nije pitao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, pokupe oni svašta. Uglavnom ono što potvrdjuje njihovo "znanje". A ono suprotno, to batale, i komentarišu nešto poput ovoga svetlog primera dotične gospodje - vidi djavolje rabote, a vidi šta sve neće izmisliti, samo zavode mladež...I slične stvari. Vide oni, pročitaju, nabasaju... ali ne slaže se sa onim što komšika Mara priča, pa ne veruju.
Pa jesi, kad ne kapiraš da nije svaki komentar početak nove teme niti poziv tebi da objašnjavaš nešto što niko nije pitao![]()
Molim? Ja, rekoh, da se uključim u diskusiju, najnormalnije... a ono - udari me brzi voz
![]()
Jao, ala sam gjup
Izvini Medo, izvini Pivo![]()
E, nisam ni ja mnogo bolja od "onijeh", kad oću i da kuvam ručak, i da širim veš, i da usisam... i da forumašim, pa čitam u preletu
Krivo spojeno, ignorišite moj post, važi?![]()
Jao, ala sam gjup
Izvini Medo, izvini Pivo![]()
E, nisam ni ja mnogo bolja od "onijeh", kad oću i da kuvam ručak, i da širim veš, i da usisam... i da forumašim, pa čitam u preletu
Krivo spojeno, ignorišite moj post, važi?![]()
Moja svekrva ima momka...ja sam to znala ali moj suprug nije.
Možda nije ozbiljna veza...
A dugo je nema da nas obiđe...da vidi decuuvek ima neke obaveze
![]()
Posle njegovog saznanja, pokazala sam da znam za to i da to za mene nije nova vest.
Pitao me je što mu nisam rekla...
"pa znaš, ako ona nije smatrala da treba da znaš , zašto bih ti ja rekla"....
![]()
Posle njegovog saznanja, pokazala sam da znam za to i da to za mene nije nova vest.
Pitao me je što mu nisam rekla...
"pa znaš, ako ona nije smatrala da treba da znaš , zašto bih ti ja rekla"....
![]()
..................................
A joj sto si ti nikakva......Pa sta ako ima momka. Mozda zeni nikada nije bilo tako lepo pa malo sebicna. Hvala Bogu sina je ozenila pa joj se moze. E sad to sto je njegova zena malo kvarna na to niko nije racunao.....Da si prava cutala bi dok mu to majka ne kaze ili dok sam ne sazna....Zenska solidarnost. Ma neka joj je lepo. Bar da hoce da otputuje negde da uziva nego se bojim da nece dugo, zanela se verovatno a danas je tesko naci iskrenog coveka........![]()
A da sam nikakva ne bih rekla, meni je sve to simpatično...zamenili smo ulogePosle njegovog saznanja, pokazala sam da znam za to i da to za mene nije nova vest
Svekrva verovatno nema muza,i ne mora da vam podnosi racune da li ce da ima momka ili nece.
Meni je ovo o svekrvi sa dečkom tako simpatičnoAko je žena sama, šta je sprečava? I treba, zašto biti sam, zašto nemati sa kim da popričaš, popiješ kafu, podeliš koji problem, podeliš lepe trenutke, podeliš tajne, podeliš krevet... Zašto bi to bilo tako normalno za mlade, a tako strašno za starije? Pa, njima više treba neko, nego mladima.
Kako mrzim te licemerne stavove većine ljudi, kako mrzim to isčudjavanje, to ogovaranje... Dasty, svaka tebi čast što si ćutala, onako konspirativno, jel. Ne znam stav tvog muža, ali se nadam da mu to ne pada teško, da se tako izrazim. Ima žena pravo na život, i vidim da si ti saglasna sa tim. Lepo od tebe, zaista![]()
Dakle, ja od ove moje svekrve definitivno mogu da očekujem bilo šta. U njoj kao da postoji više ličnosti, pa kako se koja ispolji. Stvarno, kao da nije jedna žena, nego njih bar 5 raznih u jednom telu.
Preključe me kritikuje što nisam dala da malena jede supu. Ona da se pita, samo bi supu jela, mora i drugo da jede, od supe se "tanko kaki". Posle joj dade neko varivo i dete se fino najelo. Pita - da joj dam. Pa, dajte joj, naravno, glupo pitanje, ako dete hoće neka jede, ali konkretno jelo. I napucala se baš lepo. To je bilo preključe, kada je baba bila raspoložena da detetu da.
A juče dete uzelo kašičicu i "krade" tetki iz tanjira pečurke. Oblizuje se i viče - veeepoooo, Ica jučka. Tetka se smeje i sve pomera kašiku da malena lakše "ukrade". Baba se mršti, ali ćuti. Posle treće, čini mi se, kašičice koju je malena uzela, baba pukne. Ostavi tetkino, mama će tebi da da kad odete gore ( u naš stan ), tetka je došla sa posla i mora da jede!Ja bacim pogled na šporet - puna šerpa pečuraka! Ebote, koliko bi dvogodišnje dete moglo da pojede? Da li bi ih osiromašila, da li bi oni ostali gladni? Naravno, momentalno uzmem kašičicu iz njene ruke i naravno- ona počne da plače - Ica juuućkaaaaa. A baba komentariše - ajde, nosi je gore daj joj da jede!
Završetak priče: prošlo dobra dva sata od tad, dete već okupano, oblačim je za spavanje. Baba zove telefonom da dodjemo da uzmemo pečurke, ostalo im od ručka, tj. večere, nama za nas dovoljno ali biće za dete. Ne bih ponavljala šta joj je moj muž rekao... naravno, po pečurke nismo otišli.
Ne znam, možda će neko reći da je to u redu, ali ja ne mogu da shvatim. Eeeej, da ti dete dodje, rodjeno unuče, i da traži da jućka, a da joj ne daš...A prethodnog dana ti je isto tražila i dala si i nudila još i smejala se kako lepo jede...
Pa to je dete, ima ona uvek da jede kod kuće, ali babino je posebno, i mislim da to svi koji imaju decu ili unučiće dobro znaju.
I tako... lepo više ne znam ni kako da se ponašam, ni šta da očekujem. Ako sledeći put, kada baba bude raspoložena da joj da, ja kažem - ne može, biću ja ovakva i onakva, ima da razjape usta kao zmija kad guta plen. A juče ispadoh kučka, koja ne da detetu da jede, pa siroto dete mora da prosi kod babe i jede tetkino![]()
A najcrnje od svega - to je hrana! Nije nešto nebitno, to je hrana koja se nudi i nepoznatom čoveku kada ti udje u kuću... joooj, lepo ne znam, nisam pametna...
Dakle, ja od ove moje svekrve definitivno mogu da očekujem bilo šta. U njoj kao da postoji više ličnosti, pa kako se koja ispolji. Stvarno, kao da nije jedna žena, nego njih bar 5 raznih u jednom telu.
Preključe me kritikuje što nisam dala da malena jede supu. Ona da se pita, samo bi supu jela, mora i drugo da jede, od supe se "tanko kaki". Posle joj dade neko varivo i dete se fino najelo. Pita - da joj dam. Pa, dajte joj, naravno, glupo pitanje, ako dete hoće neka jede, ali konkretno jelo. I napucala se baš lepo. To je bilo preključe, kada je baba bila raspoložena da detetu da.
A juče dete uzelo kašičicu i "krade" tetki iz tanjira pečurke. Oblizuje se i viče - veeepoooo, Ica jučka. Tetka se smeje i sve pomera kašiku da malena lakše "ukrade". Baba se mršti, ali ćuti. Posle treće, čini mi se, kašičice koju je malena uzela, baba pukne. Ostavi tetkino, mama će tebi da da kad odete gore ( u naš stan ), tetka je došla sa posla i mora da jede!Ja bacim pogled na šporet - puna šerpa pečuraka! Ebote, koliko bi dvogodišnje dete moglo da pojede? Da li bi ih osiromašila, da li bi oni ostali gladni? Naravno, momentalno uzmem kašičicu iz njene ruke i naravno- ona počne da plače - Ica juuućkaaaaa. A baba komentariše - ajde, nosi je gore daj joj da jede!
Završetak priče: prošlo dobra dva sata od tad, dete već okupano, oblačim je za spavanje. Baba zove telefonom da dodjemo da uzmemo pečurke, ostalo im od ručka, tj. večere, nama za nas dovoljno ali biće za dete. Ne bih ponavljala šta joj je moj muž rekao... naravno, po pečurke nismo otišli.
Ne znam, možda će neko reći da je to u redu, ali ja ne mogu da shvatim. Eeeej, da ti dete dodje, rodjeno unuče, i da traži da jućka, a da joj ne daš...A prethodnog dana ti je isto tražila i dala si i nudila još i smejala se kako lepo jede...
Pa to je dete, ima ona uvek da jede kod kuće, ali babino je posebno, i mislim da to svi koji imaju decu ili unučiće dobro znaju.
I tako... lepo više ne znam ni kako da se ponašam, ni šta da očekujem. Ako sledeći put, kada baba bude raspoložena da joj da, ja kažem - ne može, biću ja ovakva i onakva, ima da razjape usta kao zmija kad guta plen. A juče ispadoh kučka, koja ne da detetu da jede, pa siroto dete mora da prosi kod babe i jede tetkino![]()
A najcrnje od svega - to je hrana! Nije nešto nebitno, to je hrana koja se nudi i nepoznatom čoveku kada ti udje u kuću... joooj, lepo ne znam, nisam pametna...
e ova moja uzima, sve ko cuma decu, jede dok se ne us*re, i onda kuka kako se prejela, a kod nje jos niko nista nije pojeo...Izvini bez želje da vređam, ali postavljaš pogrešno stvari. Niko, osim tebe i muža, nema obavezu da hrani VAŠE dete. Svekrva je spremila ručak za svoju porodicu. Ti, muž i dete ste zasebna celina. Da li ona kad dođe kod tebe u goste uzme kašiku i kusa iz tvog tanjira? Naravno da ne.
Kažeš da je dete uzimalo hranu tetki iz tanjira. Možda zaista nije bilo dovoljno za njega. Ti si uvređena kao majka, ali i ona je. Spremila je ručak za svoje dete, ne za tvoje. Surovo? Možda. Ali realno.
Unučići nisu deca. I babe i dede nemaju nikakvu obavezu prema njima. To što se pojedinci tripuju da je okolina (babe, dede, stričevi i tetke) dužna da padne u nesvest i polomi se oko njihovog potomka, greše silno.
Rodio si dete. Brini o njemu.
Gladno je? Idi mu skuvaj i nahrani ga.