Svekrve...neicrpna tema

hahah e to radim i ja pa njemu prosto neobicno jer on se toliko steze a nika dnista nije ni imao..a eto kako moja mama kaze pare dodju same a vse ostalo polako uzivajmo u zvotu...eto tako..ima nas raznih a ja sam stvarno zelela da imamo zdrav odnos i da se zezamo provodimo zajedno al njima ti je super provod jelo i pice i kreveljenje a ja sam ipak iz nekog drugog sveta :) na srecu!jednom smo bili na kolacima i reko ajde sa nama posto je bio nesto u gradu nosili njegov komp an popravku i reko ajde da sednemo i pojedemo kolac i popijemo nesto,on kad je video cene rekoja cu samo sok...a mi smo lepo uzeli sve redom pa nek ide zivot...al eto ceo zivot radi bio i preko i nista od tih para nema niti je igde isao na letovanje niti ista kupio sebi potrosio ko zna na sta...a opet mladost ode...

Nisam ja nikog kritikovala i ucila lepom ponasanju!Ako imas takav problem onda ok,ja nikome nisam sugerisala da treba posto poto da bilo sta radi.Ja sam samo htela da malo caskam jer sam na terapiji za drugu vantelesnu pa imam viska vremena.Usput hvala ti na zeljama i zaista nisam imala lose namere.A to sto se tice dijaloga reci cu ti da je meni sasvim normalno da nekome kazem sta me nervira a ste ne,pa kako bi se razumeli i slagali!Zao mi je sto ti to ne mozes sa svojom,ali nije to smak sveta.Idem po terapiju,hvala vam svima na podrsci.:super:

Nisam ja nikog kritikovala i ucila lepom ponasanju!Ako imas takav problem onda ok,ja nikome nisam sugerisala da treba posto poto da bilo sta radi.Ja sam samo htela da malo caskam jer sam na terapiji za drugu vantelesnu pa imam viska vremena.Usput hvala ti na zeljama i zaista nisam imala lose namere.A to sto se tice dijaloga reci cu ti da je meni sasvim normalno da nekome kazem sta me nervira a ste ne,pa kako bi se razumeli i slagali!Zao mi je sto ti to ne mozes sa svojom,ali nije to smak sveta.Idem po terapiju,hvala vam svima na podrsci.:super:
Сретно било и да Бог да буде добро

kako to ti ides?mhmh...pa onda neces imati svekrvu i nece te biti na ovoj temi :)ne kapiram...

Jako sam besna pa sam morala ovde da se istresem :)
Zivim sa deckom (ozbiljna veza) i mamica mu je dosla na par dana jer hoce da menja stan. Za to vreme sam ja kod mojih. Nece vise da zivi gde je zivela i hoce da dodje u nas grad i da i njoj placa stan. Muka mi je vise od nje, a i od njega kad ne zna nista da joj kaze. Nek zivi sa njom. :besna: :dash:

uf znas kako...nek placa ako mu se moze a drugo...ipak je on tebi za sad samo decko,bez obzira sto je ozbiljna veza...a opet necete ziveti zajedno sta sad...a kaad dodje utrapite joj da vam spremi nesto pa bar da iskoristite njeno priisustvo...mame vole da kuvaju za svoje sinove pa eto problema manje za tebe :)a draga slobdno se istresaj ovde kako kazes...uparvo smo tu da se na neki nacin olaksamo i zabavimo :)

Back