Svekrve...neicrpna tema

ja nikad nisam imala podsetnik, kažu da imam memoriju kao slon...što ni ja sama
nekad ne volim, ali pamtim i danas šta mi je rekla i šta je uradila pre ihahaj godina..:mrgreen:....razumem te potpuno.....;)

To je zato sto umem da popustim, zbog supruga, pa mi podsetnik dodje jos kao sredstvo koje cu mozda jednog dana upotrebiti u svoju korist:D.
A, Boga mi , bice tu dosta materijala...mozda se napravi neki dobar scenario:D

gledam sad onu emisiju na B92 "stiklom u vrata"....uglavnom sede voditeljka i gosca obe u vencanici i pricaju o braku i muskarcima i jel dosle svekrve na red i kaze gosca...."ona je prva zena u njegovom zivotu,vama ostaje jedino da se borite za drugo mesto"....:dash:

gledam sad onu emisiju na B92 "stiklom u vrata"....uglavnom sede voditeljka i gosca obe u vencanici i pricaju o braku i muskarcima i jel dosle svekrve na red i kaze gosca...."ona je prva zena u njegovom zivotu,vama ostaje jedino da se borite za drugo mesto"....:dash:

Gledala i ja sada...pa da ona jestre prva žena koju je sreo u životu, jer ga je rodila,
ali to nije žena za njega već njegova majka, i zašto bi se mi borile za drugo mesto,
kad bi se to tako postavljalo...oni onda ne bi trebali ni da se žene, već da ostanu i
žive sa svojim mamama..........njih dve su prosule masu gluposti, pametnice....:mrgreen:

Баш је ружно када се свекрва и снаја посматрају као ривалке које треба да се боре око једног мушкарца. :confused:

Kako ti možeš meni da kažeš da ja lupam gluposti, ko ti daje pravo, i kakvo je to
ponašanje....:eek:

па кад лупаш.

Oprosti molim te ako ti smeta što iznosim svoje iskustvo, i što govorim onako
kako mislim!!!! Da li je tebe neko poslao na ovu temu da nas usmeravaš kako i
šta treba da se piše, koliko ćemo mrzeti ili voleti svoje svekrve, koliko nas nešto
zabolelo u životu, a ničim nismo to izazvale..i tako dalje....Ko je to tebi dao za
pravo da nam ovde svakodnevno držiš lekcije:dontunderstand:

своје износи ко ти брани?

Ne, ne mislim ja da su njih 99% loše, već ZNAM da jesu, toliko toga sam u svom
životu, videla, da kad se sretnem sa onih 1%, prosto ne mogu da verujem da je
to java. Tek tada se zapistam zašto je onoj onolikoj količini svekrva teško da samo
budu normalne........pa i ako nekog ne vole, ne moraju da isisjavaju mržnju i zlobu
na svakom koraku.......:besna::besna::besna:

Ето опет лупаш глупости.

Draga moja, on da ima pametnija posla ne bi visio i dezurao na zenskom forumu i delio pamet vec bi radio nesto drugo. Ali posto je i njegova mamica svekrva verovatno je pronasao njeno ponasanje ovde medju nasim svekrvama (za sta on smatra da je ispravno) pa je dao sebi slobodu da je uzme u odbranu, ipak je to njegova mamica... Sta ces, mamin sincic....:hahaha::hahaha::hahaha: a mamica je naravno uvek upravu...

:rotf: :rotf: :rotf:

Ма види од силних других ствари кад видим какавих телетабиса има опусте ми се живци до пања

mhm...pa ne da se bore nego prosto to jeste tako nekako mama je zena koja ga je naucila kako da se sa njom ophodi i to je tako a nama ostaje da ih naucimo kako sa nama i prema nama da se ophode i ponasaju uopste...ako ih ne naucimo tome prosto ostade kako vi kazete mama na prvom mestu,zar ne?

Citla sam i citala, redove koje ste ispisivale. Skoro u svakoj prici se nasla. Imala sam veliku zelju da iznesem svoje probleme, a sada nekako me je proslo. A iskreno malo se osecam jadno na ovoj temi, pokusavajuci da je socno opletem, dok ona lezi u svojoj sobi i cereka se na sav glas. Hm... mislim da je jasno ko je pobednik a ko porazeni.

Moja majka je vrlo daleko fizicki od mene, a inace koristi specifican parfem i meni je on uvek asocijacija na nju i vrlo mi bude toplo oko srca kada ga negde osetim. Elem, skoro sam ga osetila u kuci i sva se raznezila da bi mi se potom digla kosa na glavi, kad sam shvatila da taj trag za sobom ostalja "gospodja mama".

Ето опет лупаш глупости.

Ej, Mile, a da se ti mene malo maneš...šta misliš o tome, ja tebe do sada ni spomenula nisam. a ni, vređala, lupetaš i ti evo već strana i strana sam pročitala, tvoga foliranja, prosto si tako dobar da to nema ni u jednoj bajci....kako je srećna tvoja žena, blago njoj, evo počeću da joj zavidim, samo mene zaobiđi...i svi ćemo biti ovde i dalje biti složni i
zadovoljni.....Mislim da je vreme da radiš nešto umesto što sve vreme provodiš na žensikm
temama...ajde brate malo na fudbal, politiku, istoriju...šta god, pusti nas žene da živimo......ili i ti imaš svekrvu, al nećeš da nam priznaš:dontunderstand:

ovoj mojoj kao zao sto je ne zovem mama sad kad ti pomenu to gospodja mama...al kako da je tako oslovljavam kad prosto nije moja mama..i ne mogu to da prelomim nikako niti cu znajuci sebe

Moji svekar i svekrva zeleli su da ih zovem mama i tata :confused:
Meni je to bio jako cudan zahtev na sta sam im odgovorila da ja imam i mamu i tatu koji su jos uvek zivi i zdravi i da to od mene nikada nece cuti.U pocetku sam ih zvala po imenu,a posle baba i deda...i jos uvek persiram.

Па ја теби нигде нисам написао да не пишеш,пиши ти само а ја ћу да коментаришем

Ја волим да читам и да коментаришем
ево пре неки дан сам читао како неке особе којима се ниша недешава у животу створе такву патологију у глави и почну да лажу како имају неке проблем чак почну и да их изазаивају из једног јединог разлога да би се околина сажалила на њих и да би били у центру пажње,глупо зар не?

Па ја теби нигде нисам написао да не пишеш,пиши ти само а ја ћу да коментаришем

Ја волим да читам и да коментаришем
ево пре неки дан сам читао како неке особе којима се ниша недешава у животу створе такву патологију у глави и почну да лажу како имају неке проблем чак почну и да их изазаивају из једног јединог разлога да би се околина сажалила на њих и да би били у центру пажње,глупо зар не?

Ok...znam da ima i toga..samo nekad nije lepo reći nekom da lupa gluposti..i slične
stvari....komentar može biti i drugačiji...da se niko ne ljuti i ne oseća bzvz...:think:

Ok...znam da ima i toga..samo nekad nije lepo reći nekom da lupa gluposti..i slične
stvari....komentar može biti i drugačiji...da se niko ne ljuti i ne oseća bzvz...:think:

Па свака генерализација јесте глупа, и ја сваку генерализацију тако називам
јер сам генерално против генерализације
овде има много више жена које су ок са свекрвама има пар које имају огромне проблеме има пар које имају решиве проблеме и има пар које су саме себи проблем

Ето опет лупаш глупости.

Ej, Mile, a da se ti mene malo maneš...šta misliš o tome, ja tebe do sada ni spomenula nisam. a ni, vređala, lupetaš i ti evo već strana i strana sam pročitala, tvoga foliranja, prosto si tako dobar da to nema ni u jednoj bajci....kako je srećna tvoja žena, blago njoj, evo počeću da joj zavidim, samo mene zaobiđi...i svi ćemo biti ovde i dalje biti složni i
zadovoljni.....Mislim da je vreme da radiš nešto umesto što sve vreme provodiš na žensikm
temama...ajde brate malo na fudbal, politiku, istoriju...šta god, pusti nas žene da živimo......ili i ti imaš svekrvu, al nećeš da nam priznaš:dontunderstand:

Ja sam isto to sto puta rekla ali nekim ljudima uzalud je pricati. A inace iz Mileta "curi" kultura, recnik mu je :dash::dash::dash::dash:

Ja, i jesam i nisam imala probleme sa svekrvom...ali od kada je svekar umro...promenila se skroz...shvatila je ko će da je dočuva...
sad je super ...:super:

da kucnem u drvo...i moja se popravila...posle jedne zucne svadje :zper:
...sva je kao med i mleko...puna dva meseca!!!
samo da potraje :worth:

doduse, i ja se trudim...bio joj je skoro rodjendan pa smo joj kupili jednu sitnicu sa kojom je mogla da se sepuri pred svojim prijateljicama ( ona to obozava) a diskretno sam joj rekla da cenim to sto je promenila svoje ponasanje

kad je ona dobra sa mnom i ja sam s njom :brus:

Back