Svekrve...neicrpna tema

[

Vidi Vexy...nema te suze koja će iz moga oka poteći radi nje, već sam napisala gore
neće me tamo biti toga dana, ako doživim, aaa, ni to se nikad ne zna....Ne nikako neću
glumiti, ucveljenu snajku, ništa od toga, neće biti što se mene tiče, znaš, ja sam
jednostavno takva....ako si dobra, biću triput bolja, ako si gad.....pa umem i ja, i ako
još tražiš da pokažem kakav i koliki, samo reci....tako od prilike, mu to dođe....zašto
da mučim sebe, pa svako od nas ima samo ovaj jedan život...koji nam je dragi Bog
dao.......neću ga stvarno trovati, ni pogledom na nju...a ne šta drugo.....Kako se ono
beše kaže...ko sta traži to i nađe...ona je našla samoću, ja svoj mir...i eto svi sretni...:super:

znam da ti nećeš plakati za njom
ne voliš je sad, nećeš je voleti ni kad umre...
al ta ženturača je plakala zbog sela, ne zbog svekrve i što joj bilo žao...

Јој, морам да вам испричам..
Пре једно 6 (и словима : шест) година, мој драги дође од своје маме и каже:,, Љ је јако болесна (не зове је мама, ни као дете је није звао мама), али јако. Искрено, мислим да јој је јако мало остало.'' :confused:
Пошто је мој муж знао да ме не занима уопште кад његова мама умре,
ја брже - боље консултујем своју сестру, јер, ипак је мени до ЊЕГА стало...
И вратим се у собу, скувам му кафу и седнем да попричамо. Кажем му:,,Знаш, рекла сам ти да ме твоја мајка уопште не занима. Не занима ме ни да ли је болесна ни да ли ће умрети. Али, тебе волим, са тобом живим, и кад умре (ја мислила, то ће бити у току тог дана, тако је изгледало) ти ми реци колико желиш да сам ја уз тебе. Ту сам, за све што теби треба.'' Он на то каже:,,Хвала ти, Ванда, значи ми много ово што си рекла. Мислим да она неће дуже од две године..'' :eek:
Две године! :dash: А ја се посуктала да смислим како да му кажем да сам уз њега!

Мислим, не желим јој ништа лоше, не желим ни добро, али има 80 година, а већ 40 година прича како ће ускоро умрети, и на рачун тога убија све око себе!
Од тада је прошло 6 година, син јој једва остао жив, а она..и даље сваког дана кука како ће ОНА ускоро умрети... :sad2:

Јој, морам да вам испричам..
Пре једно 6 (и словима : шест) година, мој драги дође од своје маме и каже:,, Љ је јако болесна (не зове је мама, ни као дете је није звао мама), али јако. Искрено, мислим да јој је јако мало остало.'' :confused:
Пошто је мој муж знао да ме не занима уопште кад његова мама умре,
ја брже - боље консултујем своју сестру, јер, ипак је мени до ЊЕГА стало...
И вратим се у собу, скувам му кафу и седнем да попричамо. Кажем му:,,Знаш, рекла сам ти да ме твоја мајка уопште не занима. Не занима ме ни да ли је болесна ни да ли ће умрети. Али, тебе волим, са тобом живим, и кад умре (ја мислила, то ће бити у току тог дана, тако је изгледало) ти ми реци колико желиш да сам ја уз тебе. Ту сам, за све што теби треба.'' Он на то каже:,,Хвала ти, Ванда, значи ми много ово што си рекла. Мислим да она неће дуже од две године..'' :eek:
Две године! :dash: А ја се посуктала да смислим како да му кажем да сам уз њега!

Мислим, не желим јој ништа лоше, не желим ни добро, али има 80 година, а већ 40 година прича како ће ускоро умрети, и на рачун тога убија све око себе!
Од тада је прошло 6 година, син јој једва остао жив, а она..и даље сваког дана кука како ће ОНА ускоро умрети... :sad2:

Vanda mozda tebi na ovoj temi nije do zezancije... al' moz's misliti da si njemu za ljubav obecala biti uz nju dok ne umre:confused:
Sada nebi bila sa nama da forumasis:lol:

Nego ja izgleda stvarno vise nemam svekrvu..
Sta cu ja jadna...moracu da se izbrisem sa teme:manikir:

moja svaki dan vice kako nemoz' dalje,dobro...mlada je...ima 56 ali zadnjih 6 godina koliko je poznajem njoj je jaaaaako lose..nemoze da ustane,boze sacuvaj da uradi nesto tipa da skuva rucak ili nesto slicno a da pusi,ide na more i da se sexa...to moze

Vanda mozda tebi na ovoj temi nije do zezancije... al' moz's misliti da si njemu za ljubav obecala biti uz nju dok ne umre:confused:
Sada nebi bila sa nama da forumasis:lol:

Nego ja izgleda stvarno vise nemam svekrvu..
Sta cu ja jadna...moracu da se izbrisem sa teme:manikir:

Како немаш свекрву? :eek:
Мислим, немам ни ја више, пошто је не виђам, али уме да нам загорча...
Но, зна он, да моја љубав према њему, иако огромна, није баш толика да због те љубави будем уз његову мајку.. :zcepanje:

Nemam je tako kao ti :lol:
Pa rekla ona sinu neki dan da nema vise sina...pa tako znaci ni ja nemam vise svekrvu!!!
'bem mu zivot.....

Хаха, па то је онда добро. не бриши се са теме, треба посаветовати оне које имају...:)
Пита ме једном једна пријатељица:,,Је л' ти жива свекрва?'' Ја рекох:,,А чија није, леба ти?!'' :eek:

Back