Švedski teolog Jakob Wiren: Hrišćani mogu prihvatiti Muhammeda kao poslanika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Организованој религији нема места у будућности.
Хтео ти то или не.

Религија ће се избацити заједно културом (у пакету) тек онда када свест буде пребачена у чипове - трансхуманизам.

Дотле, не сањај о том будаластом антионтологијском злу.

U gastronomiji možda . Nego bajo moj prihvataš li ti Muhameda za tvog proroka ?
Ne prihvatam ga, kao ni Isusa i ostale varalice, ali cinjenica je da je svinjsko meso najnezdravije i da je to jedna od retkih pozitivnih strana islama.

P.S. Napad na Veoma Uvazenu Forumasicu i jos neke veoma uvazene forumase je automatski i napad na mene. Forumski NATO. ;)

Ne prihvatam ga, kao ni Isusa i ostale varalice, ali cinjenica je da je svinjsko meso najnezdravije i da je to jedna od retkih pozitivnih strana islama.

P.S. Napad na Veoma Uvazenu Forumasicu i jos neke veoma uvazene forumase je automatski i napad na mene. Forumski NATO. ;)
Сад и наредних 6 недеља се не једе никакво месо у изворном Хришћанству, а камо ли маст од свиња...

Ислам да је бољи, не би онолико смрдео на километар... што политички што остало

Ti baš živiš u strahu. Oh kako je to loše. :eek:

Он је прогресивац, интернационалиста и трансхуманиста !
Значи прихватиће сатанизам, који је без икаквих ограничења...

Видећемо кад крену живе људе да дискриминишу сатанисти људским роботима, да л' ће толико да се схвати презрен и потлачен од других живих људи (кад и он доспе на заједнички нишан)...

Ускоро неће да има бежања у други табор, па ће ваљда доћи и њима либералима у главу да су наивни ко деца

Религија ће се избацити заједно културом (у пакету) тек онда када свест буде пребачена у чипове - трансхуманизам.

Дотле, не сањај о том будаластом антионтологијском злу.
Нове генерације увелико одрастају са свешћу да их апсолутно не интересује којој нацији и религији припадају. (да, чак и код нас)
Не мора да се чека чип, ни трансхуманизам. Та свест о глобализму увелико расте и шири се сваким тренутком.
Религија ће опстати, наравно.
Али као и у Америци сада, религиозни људи ће имати своје издвојене заједнице, док ће их остатак света сматрати чудацима.
Већ је на Западу постало нормално да те неко гледа у негативном светлу, ако кажеш да си религиозан.
И наравно, све то полако стиже и код нас.

Ako je taj loj toliko bolji zašto se onda vređaš. Samo kažem da jedan Džeg Loj nije neko ko bi bio prikladan da propovjeda o hrišćanstvu .
Što se tebe tiče ti si qurac sa šeširom , ume taj tvoj pulen itekako da se brani, ali i da napada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back