krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.156
Evo ga sad će Loj da održi propovjed o kršćanstvu.Jok nego tvoj SSSR
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga sad će Loj da održi propovjed o kršćanstvu.Jok nego tvoj SSSR
Можда ћеш их ти због над-над-над карактера врло заволети...
https://stanjestvari.com/2021/03/22/casne-sestre-lezbejke/
Хрватске часне сестре лезбeјке: Тражиле Бога, нашле љубав
Bolje i ''loj'' nego ''svinjEca mas' ''.Evo ga sad će Loj da održi propovjed o kršćanstvu.
Организованој религији нема места у будућности.
Хтео ти то или не.
Samo globalizam i progres, bajo moj!![]()
U gastronomiji možda . Nego bajo moj prihvataš li ti Muhameda za tvog proroka ?Bolje i ''loj'' nego ''svinjEca mas' ''.![]()
Ne prihvatam ga, kao ni Isusa i ostale varalice, ali cinjenica je da je svinjsko meso najnezdravije i da je to jedna od retkih pozitivnih strana islama.U gastronomiji možda . Nego bajo moj prihvataš li ti Muhameda za tvog proroka ?
U gastronomiji možda . Nego bajo moj prihvataš li ti Muhameda za tvog proroka ?
Сад и наредних 6 недеља се не једе никакво месо у изворном Хришћанству, а камо ли маст од свиња...Ne prihvatam ga, kao ni Isusa i ostale varalice, ali cinjenica je da je svinjsko meso najnezdravije i da je to jedna od retkih pozitivnih strana islama.
P.S. Napad na Veoma Uvazenu Forumasicu i jos neke veoma uvazene forumase je automatski i napad na mene. Forumski NATO.![]()
P.S. Napad na Veoma Uvazenu Forumasicu i jos neke veoma uvazene forumase je automatski i napad na mene. Forumski NATO.![]()
Imate vec komunizam.treba pomiriti religije, svi se mole jednom bogu , sa malim razlikama,
nisu te male razlike vredne tolike mrznje
stvoriti neku religiju izmedju , koja ce miriti i motivisati osobe da budu bolji
ne da mrze druge zato sto misle drugacije
Ti si opet glupa ispala, ja sam iz Srbije, ne iz nepostojećeg SSSR. Zato ti se sad smjem, jer se uvek ispališ, hahaha!Jok nego tvoj SSSR
Samo u severnoj koreji, kini, kubi, venecueli , belorusiji i delimicno rusiji.Imate vec komunizam.
Ti baš živiš u strahu. Oh kako je to loše.Ne prihvatam ga, kao ni Isusa i ostale varalice, ali cinjenica je da je svinjsko meso najnezdravije i da je to jedna od retkih pozitivnih strana islama.
Значи прихватиће сатанизам, који је без икаквих ограничења...Он је прогресивац, интернационалиста и трансхуманиста !
Imamo i neokumunizam u Srbiji, u onom njegovom najgorem obliku.Samo u severnoj koreji, kini, kubi, venecueli , belorusiji i delimicno rusiji.
Sve antiprimeri.
Нове генерације увелико одрастају са свешћу да их апсолутно не интересује којој нацији и религији припадају. (да, чак и код нас)Религија ће се избацити заједно културом (у пакету) тек онда када свест буде пребачена у чипове - трансхуманизам.
Дотле, не сањај о том будаластом антионтологијском злу.
Ako je taj loj toliko bolji zašto se onda vređaš. Samo kažem da jedan Džeg Loj nije neko ko bi bio prikladan da propovjeda o hrišćanstvu .Ne prihvatam ga, kao ni Isusa i ostale varalice, ali cinjenica je da je svinjsko meso najnezdravije i da je to jedna od retkih pozitivnih strana islama.
Licno moze da veruje ko hoce, a komunista ti je pun i zapad, a kamoli Srbija, Svedska i ostali ateisticki socijalisti sirom Evrope.Samo u severnoj koreji, kini, kubi, venecueli , belorusiji i delimicno rusiji.
Sve antiprimeri.
Фолирантски неокомунизам је прикривено безбожништво и бандитлук !Imamo i neokumunizam u Srbiji, u onom njegovom najgorem obliku.
a komunista ti je pun i zapad