Шведска: Нема визне либерализације због Косова!

mislim da je konacno poceo da se odvija neki dijalog rusija-eu..evropljani ne zele da vode americke ratove jer evropu to iscrpljuje..ali su jos uvek pod americkom sapom..medjutim rusi imaju sirovine..naftu gas..a ono sto ameri obezbedjuju evropi postaje sve skuplje i skuplje..
ruski kapital koji je zdrav nastao prodajom sirovina a ne berzanskim mesetarenjem ulazi u evropu..evropi fale sirovine ..a rusima tehnologija robe siroke potrosnje
rusija i evropa tako imaju sve prirodne elemente za dogovor..ruskim drzavnim kapitalom rusi kupuju evrospke firme zbog tehnologije a imaju i veliko trziste..i nemaju vise tendencija da se sire ka zapadu kao bivsi sssr..rusi danas teze da izgrade modernu drzavu ali jos uvek imaju tranzicionih problema naravno..a evropa uvidja da joj od rusije ne preti opasnost vec od americkih ratova
tesko to ide...ali cini se da ide u tom smeru

Stvar je jednostavna,u svaki ugovor stavljati paraf-Kosmet je Srbija,mi potpisemo,oni potpisu i zdravo djaci........i na ugovore za sladoled,karamele,automobile,gradjevinski materijal,beli shengen itd.

Ako nece da potpisu dovidjenja.
pa pazi jesu oni da izvines za s r a li..ali ni mi ne mozemo da se ponasamo iskljucivo..nismo mi za sr ali ali nam ni ne pomaze to sto nismo

Kosovo treba tretirati kao svojom teritorijom koja je trenutno protektorat EU koja je odgovorna za sve pa tako i za putne isprave i neka im izdaju vlasti u Pristini. Da li ce na njima pisati Republika Kosovo,EULEX ili UNMIK,mi tu nista ne mozemo.
Siptarima Srbija ne treba da izdaje nase pasose a srbi neka imaju dva mesta prebavilasti,kao srbi sa hrvatskim i srpskim drzavljanstvom, i tako ce biti ubelezeni kao stanovnici Kosova a ujedno i kao srpski drzavljani i imace i nas pasos. Znaci imali bi dve licne karte,sa mestom prebilasta na Kosuvu i centralnoj Srbiji a pasos srpski,u toj situaciji kosovski nebi im trebao.

ja opet licno mislim da mi sad placamo cenu neodgovornosti "demokratske" vlasti u srbiji..
jer nije radila na predupredjivanju proglasenja nezavisnosti kosova..iako su mnogi na to upozoravali..e kad su ga proglasili onda se nesto kao rastrcali al kasno brate..
mislimda danas u srbiji nema politicke opcije koja radi za srbiju..ima evropske i ima americke opcije ..u srbiji se sukobljavaju americki i evropski interesi ..rusi uopste nisu u prici

ja opet licno mislim da mi sad placamo cenu neodgovornosti "demokratske" vlasti u srbiji..
jer nije radila na predupredjivanju proglasenja nezavisnosti kosova..iako su mnogi na to upozoravali..e kad su ga proglasili onda se nesto kao rastrcali al kasno brate..
mislimda danas u srbiji nema politicke opcije koja radi za srbiju..ima evropske i ima americke opcije ..u srbiji se sukobljavaju americki i evropski interesi ..rusi uopste nisu u prici

Na svu ovu nasu muku jos nam rusi trebaju na grbacu.

Na svu ovu nasu muku jos nam rusi trebaju na grbacu.
ali pokusavaju da udju..ova prica sa NIS i sa gasovodom..i dok se americki i evropski interesi sukobe u politici rusi ulaze ekonomski i smatram da to za srbiju uopste nije lose
citao sam intervju sa direktorm moskovske banke u beogradu..imaju lovu spremni su da uloze..

ali pokusavaju da udju..ova prica sa NIS i sa gasovodom..i dok se americki i evropski interesi sukobe u politici rusi ulaze ekonomski i smatram da to za srbiju uopste nije lose
citao sam intervju sa direktorm moskovske banke u beogradu..imaju lovu spremni su da uloze..

Smatarm posao sa NIS-om da je promasaj,poklonjen je zbog gasovoda o kome se samo prica a od koje nece biti nista. Prave mediski bum oko punjenja B.Dvora,kao da je to nesto spektakularno da uradis nesto sto je normalno,skaldiste je i napravljeno u te svrhe.

Smatarm posao sa NIS-om da je promasaj,poklonjen je zbog gasovoda o kome se samo prica a od koje nece biti nista. Prave mediski bum oko punjenja B.Dvora,kao da je to nesto spektakularno da uradis nesto sto je normalno,skaldiste je i napravljeno u te svrhe.
po papirima NISa rusima je nis dugovao dve milijarde dolara..pa tako da i ono sto su rusi platili za nis treba da smatramo ..poklonom

Back